Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Αλεξάνδρας & Κηφισίας ... τι έγινε?

Αλεξάνδρας & Κηφισίας ... τι έγινε?

Αλεξάνδρας & Κηφισίας ... τι έγινε?

Σήμερα όπως ανέβαινα την Αλεξάνδρας είδα στην αρχή της καθόδου 2 περιπολικά, ένα ανακριτικό, μια λίμνη από αίμα στην άσφαλτο και ροδοπέταλα σκορπισμένα..
    Τελείως ανατριχιαστικό... κατευθείαν ενα γ@μώτο... Γιατί... τι έγινε?

Όλα τα μηχανάκια πού μας είχε πιάσει το φανάρι πήγαμε προς τους μπάτσους να μάθουμε εάν είναι καλά το παιδί...
    Ο αστυνομικός έκανε μια κίνηση με το χέρι του δείχνοντας «έτσι και έτσι.. την βγάζει δεν την βγάζει...» μάς είπε οτι χτύπησε στο κεφάλι...ρωτάει ένας μοτοσικλετιστής «κράνος φόραγε?» «πεζός ήταν» μας απαντάει...
    Γνωρίζει κανείς τίποτα?

Στην ουσία αυτό που θέλω εγώ να θίξω στο thread με αφορμή το ατύχημα αυτό είναι:
    ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ ....... τα διαλέγετε και τα πληρώνετε!
    Για ντεκόρ στο ντεπόζιτο τα πήρατε? Η για αξεσουάρ «ενοχλητικό» στον αγκώνα σας?

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και το παιδί να ζήσει και να λέει μια μέρα την ιστορία του στα εγγόνια του...

Αυτό που υποψιάζομαι και θέλω να σας πώ να το έχετε στα υπ’ όψην σας είναι ότι λογικά το όποιο όχημα (είτε κουτί είτε μότο) θα ερχόταν από Φειδιπίδου.
    Όσοι γυρνάνε στην περιοχή ξέρουν ότι ΜΟΝΟ εάν φύγεις γκαζωμένος θα προλάβεις στο τσακ το επόμενο φανάρι (διασταύρωση Σούτσου – Πανόρμου). Και κάθε φορά δυστυχώς γίνεται «ΜΑΧΗ» μόλις ανάψει το πράσινο.

Έχετε τον νου σας
    Φοράτε πάντα σωστά τον εξοπλισμό σας...
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΑ να βιαζόμαστε σε αυτή την ζωή για ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ και για κανέναν...
    Δεν μας φταίνε οι «ανυποψίαστοι» σε τίποτε..
    Έχουμε τόσα ωραία να ζήσουμε που δεν ανταλλάσονται με ένα ωραίο άνοιγμα σε ένα φανάρι...
    Και το γκάζι δεν έχει όριο... είναι εθιστικό ... έχεις μπόλικο αλλά μετά θες ακόμα πιο πολύ...και μετά περισσότερο... να το παλέψουμε....

Το «παράπονο» απευθύνεται και σε εσένα και σε εμένα ... με σκοπό την υπενθύμιση ότι πρέπει να είμαστε πολύ υπεύθυνοι όταν κυκλοφορούμε με όποιο μέσο έχει ο κάθε ένας μας..
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Πέρασα περίπου 08:50 και κάτω ήταν ένας ηλικιωμένος με έναν τύπο από πάνω του, και το μηχανάκι (Africa νομίζω) όρθιο. Τώρα να πώ ότι είναι μ@λ@κία των, ρυθμιστών της κίνησης, τροχαίων?

Πάντως είχαν αφήσει από πίσω (για να τους προστατεύει )ένα γερανό της τροχαίας και οι τροχαίοι απλώς έδιωχναν την κίνηση μέσα από την Αλεξάνδρας. Να μπει κανείς με πολλά από την Κηφισίας και να γίνει αλοιφή πάνω στον γερανό.........
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Όσοι γυρνάνε στην περιοχή ξέρουν ότι ΜΟΝΟ εάν φύγεις γκαζωμένος θα προλάβεις στο τσακ το επόμενο φανάρι (διασταύρωση Σούτσου – Πανόρμου). Και κάθε φορά δυστυχώς γίνεται «ΜΑΧΗ» μόλις ανάψει το πράσινο.
    Ακριβως. Δεν ξερουμε ομως αν πραγματικα εγινε ετσι...
    οσοι φευγουν με τα οσα σ αυτο το σημειο πραγματικα διανυουν ενα πολυ επικινδυνο κομματι
    της Λεωφορου καθως οι υπαρχουν πεζοι που τρεχουν να προλαβουν (τι αραγε?)

προσοχη και μακαρι τα νεα να ειναι καλα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Πέρασα 9+. Είδα μια μηχανή, δεν πρόσεξα τι, στυλ on-off, μια λίμνη από αίμα κι ένα μπουκέτο λουλούδια σε αλουμινόχαρτο. Ίσως ήταν κάποιος πλανόδιος αφού μίλησαν για πεζό.

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Δεν το κάνω συχνά να γράφω σε τέτοια θέματα.
    Ταξιδιωτικά, συναντήσεις - βόλτες και καμιά ευχή.
    Εκεί περιορίζεται η συμμετοχή μου στο forum.

Μετά τα παράπονα του Operater για το σβησμένο ποστ του και την ανάλυση του σκεπτικού του, θεώρησα ότι θα ήταν καλό να αναφέρω και εγώ ένα προσωπικό βίωμα, που ίσως να βοηθήσει κάποιον που κινείται στην περιοχή του συγκεκριμένου ατυχήματος.

Λοιπόν. Πίσω από την Κηφισίας και Αλεξάνδρας έμενα, και ακόμα έχω το σπίτι εκεί (να δω πότε θα κάνω την μετακόμιση…), έλεγα λοιπόν ότι ζούσα για πάνω από 6 χρόνια. Όταν θες να διασχίσεις πεζός την Αλεξάνδρας από την πλευρά του Carrefour, προς τα κάτω, δηλαδή προς Μαβίλη, είναι πολύ επικίνδυνα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι πεζοί περνούν με κόκκινο με αποτέλεσμα οι οδηγοί που έρχονται από Κηφισίας και στρίβουν δεξιά προς Αλεξάνδρας να παίζουν bowling μαζί τους.

Προσωπικά είχα την ατυχία να γίνω αυτόπτης μάρτυρας τροχαίου ατυχήματος.

Πάλι ηλικιωμένος, γυναίκα αυτή την φορά, πάλι μοτοσικλέτα. Ένα παλικάρι της express service κατέβαινε από Κηφισίας και έστριβε προς Αλεξάνδρας. Η γιαγιά με τα ψώνια πέρναγε τον δρόμο. Μπαμ!

Η μηχανή σύρθηκε για πάνω από 20 μέτρα. Η γιαγιά έπεσε στο κράσπεδο. Το παλικάρι φαινόταν καλά, αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί από το σοκ. Αυτό που είδα σαν πρώτη εικόνα ήταν μία ηλικιωμένη κυρία, επάνω στο διαχωριστικό κράσπεδο, να μην κουνιέται. Όλοι πέρναγαν, σταματούσαν και συνέχιζαν. Όλοι, ανεξαρτήτως. Μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα. Σπασμένο πόδι, ίσως και λεκάνη. Αιμορραγία και από το κρανίο. Με χαρτομάντιλα από έναν πλανόδιο, Ινδό ίσως, πωλητή, της καθάρισα το πρόσωπο να μην νιώθει ότι πνίγεται. Δεν άντεξα από το σοκ παραπάνω από δέκα λεπτά όπου και ήρθε κάποιος, δηλώνοντας την ιδιότητα ιατρού. Έφυγα σκουπίζοντας τα αίματα από τα χέρια μου με ένα ακόμα πακέτο χαρτομάντιλα που μου έδωσε το παλικάρι των φαναριών.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω το σοκ. Προσοχή παιδιά.

Η συγκεκριμένη στροφή, αν και με αρνητική κλίση, είναι μεγάλη πρόκληση. Κατεβαίνοντας από Κηφισίας με τα όσα, είναι ότι πρέπει να μπεις και να τερματίσεις τις αναρτήσεις σου, την πρόσφυση των ελαστικών σου αλλά και την ζωή κάποιου απρόσεχτου περαστικού….

Παρόμοια θέματα

1. Τι εγινε στο site???
    από lightnt στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 18:13
  2. Τι έγινε βρε παιδάκια
    από angel-m στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 13:25
  3. Τι έγινε το www.yamaha.gr?
    από Neuromancer στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4