Αλεξάνδρας & Κηφισίας ... τι έγινε?
Σήμερα όπως ανέβαινα την Αλεξάνδρας είδα στην αρχή της καθόδου 2 περιπολικά, ένα ανακριτικό, μια λίμνη από αίμα στην άσφαλτο και ροδοπέταλα σκορπισμένα..
Τελείως ανατριχιαστικό... κατευθείαν ενα γ@μώτο... Γιατί... τι έγινε?
Όλα τα μηχανάκια πού μας είχε πιάσει το φανάρι πήγαμε προς τους μπάτσους να μάθουμε εάν είναι καλά το παιδί...
Ο αστυνομικός έκανε μια κίνηση με το χέρι του δείχνοντας «έτσι και έτσι.. την βγάζει δεν την βγάζει...» μάς είπε οτι χτύπησε στο κεφάλι...ρωτάει ένας μοτοσικλετιστής «κράνος φόραγε?» «πεζός ήταν» μας απαντάει...
Γνωρίζει κανείς τίποτα?
Στην ουσία αυτό που θέλω εγώ να θίξω στο thread με αφορμή το ατύχημα αυτό είναι:
ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ ....... τα διαλέγετε και τα πληρώνετε!
Για ντεκόρ στο ντεπόζιτο τα πήρατε? Η για αξεσουάρ «ενοχλητικό» στον αγκώνα σας?
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και το παιδί να ζήσει και να λέει μια μέρα την ιστορία του στα εγγόνια του...
Αυτό που υποψιάζομαι και θέλω να σας πώ να το έχετε στα υπ’ όψην σας είναι ότι λογικά το όποιο όχημα (είτε κουτί είτε μότο) θα ερχόταν από Φειδιπίδου.
Όσοι γυρνάνε στην περιοχή ξέρουν ότι ΜΟΝΟ εάν φύγεις γκαζωμένος θα προλάβεις στο τσακ το επόμενο φανάρι (διασταύρωση Σούτσου – Πανόρμου). Και κάθε φορά δυστυχώς γίνεται «ΜΑΧΗ» μόλις ανάψει το πράσινο.
Έχετε τον νου σας
Φοράτε πάντα σωστά τον εξοπλισμό σας...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΑ να βιαζόμαστε σε αυτή την ζωή για ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ και για κανέναν...
Δεν μας φταίνε οι «ανυποψίαστοι» σε τίποτε..
Έχουμε τόσα ωραία να ζήσουμε που δεν ανταλλάσονται με ένα ωραίο άνοιγμα σε ένα φανάρι...
Και το γκάζι δεν έχει όριο... είναι εθιστικό ... έχεις μπόλικο αλλά μετά θες ακόμα πιο πολύ...και μετά περισσότερο... να το παλέψουμε....
Το «παράπονο» απευθύνεται και σε εσένα και σε εμένα ... με σκοπό την υπενθύμιση ότι πρέπει να είμαστε πολύ υπεύθυνοι όταν κυκλοφορούμε με όποιο μέσο έχει ο κάθε ένας μας..