Πως μπορείς να κάνεις την μεγαλύτερη μαλ@κία* της ζωής σου. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(* Ρόμπα ξεκούμπωτη με καμιλό γιακά, και την αστυνομία να σε κυνηγάει μαζί)
Σ΄αυτό αν κατάλαβε κανείς τι έγινε ας μας πει.....![]()
Πως μπορείς να κάνεις την μεγαλύτερη μαλ@κία* της ζωής σου. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στο λινκ που δίνεις, πάνω δεξιά λέει "greek bike accident"...
Nα μη σχολιάσουμε καλύτερα ότι ο αναβάτης είναι χωρίς καθόλου εξοπλισμό.... :smilea:
Απο ΤΤ είναι;![]()
![]()
Πρέπει να είχε φύγει βιδα απο τον τροχό ήδη (γι' αυτό ερχόταν με το πόδι κάτω ) αλλά δεν πρόλαβε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
στο δευτερο εχω την εντυπωση οτι εσπασε ο αξονας του μπροστινου τροχου η τα νυχια του πιρουνιου...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
και μαλον κατι ειχε καταλαβει ο αναβατης για αυτο πηγαινε σιγα-σιγα και αριστερα για να σταματησει...αλλα δεν προλαβε...
προβλημα αξονα,αφου φαινεται οτι εχει αρχισει να βγαινει....μαλλον σπασμενος.....παντως ωραιος που το καταλαβε νωρις.....![]()
![]()
![]()
κάτσε να κάνουμε ένα flashback
αναβάτης: όλα εντάξει μάστορα έβαλες τα καινούργια λάστιχα
μάστορας: ναι, α είχε και κάτι βίδες εκεί κάτω που περίσσευαν και τις πέταξα
Παντως στην φαση που τρωει την χυμα φαινεται σαν νν μπλοκαρει ο τροχος και μετα καταρεει ο αξονας.
ρουλεμαν ξαναλεω εγω....του εκανε γρουτσου-γρουτσου στην διαδρομη μεχρι που κολησε το συμπαν, ευτυχως οταν πηγαινε με λιγα...
Μπαααα. Αν ήταν ρουλεμάν θα μπλόκαρε και θα έτρωγε endo. Αυτό έχασε τη ρόδα.... μάλλον γιαΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Παντως στην φαση που τρωει την χυμα φαινεται σαν νν μπλοκαρει ο τροχος και μετα καταρεει ο αξονας.
ρουλεμαν ξαναλεω εγω....του εκανε γρουτσου-γρουτσου στην διαδρομη μεχρι που κολησε το συμπαν, ευτυχως οταν πηγαινε με λιγα...άξονα μου φαίνεται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μπαααα. Αν ήταν ρουλεμάν θα μπλόκαρε και θα έτρωγε endo. Αυτό έχασε τη ρόδα.... μάλλον γιαάξονα μου φαίνεται.
![]()
Σ΄αυτό αν κατάλαβε κανείς τι έγινε ας μας πει.....[/B][/QUOTE]
...ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!