Χρόνια πολλά και καλά!!! Ευτυχισμένος υγιής και πολύχρωμος πάντα με μουσικές χαμόγελο και καλή παρέα η ζωή σου. Ότι επιθυμείς.![]()
Χρόνια πολλά στις Βαγγελίτσες και τους Βαγγέληδες του φόρουμ κατ επέκταση.![]()
Χρόνια πολλά και καλά!!! Ευτυχισμένος υγιής και πολύχρωμος πάντα με μουσικές χαμόγελο και καλή παρέα η ζωή σου. Ότι επιθυμείς.![]()
Χρόνια πολλά στις Βαγγελίτσες και τους Βαγγέληδες του φόρουμ κατ επέκταση.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Χρόνια Πολλά και Καλά!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΓΓΕΛΗ![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, Ευαγγελίες και Βαγγέληδες να χαίρεστε το όνομά σας και τη γιορτή σας !
![]()
![]()
![]()
![]()
Βαγγελη να εχεις χρονια καλα και πολλα!!
![]()
![]()
![]()
να εισαι παντα χαμογελαστος και κεφατος ....
![]()
![]()
![]()
και να κανεις λιγο υπομονη γιατι ο παπ θα αργησει λιιιιιγο παραπανω να βαλει το πωλητηριο στο ονειρο σου...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε διαόλι, αυτό συμβαίνει μία στο τρισεκατομμύριο και στον αιώνα τον άπανταΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και να κανεις λιγο υπομονη γιατι ο παπ θα αργησει λιιιιιγο παραπανω να βαλει το πωλητηριο στο ονειρο σου...![]()
![]()
Στη γιορτή του Βαγγέλη βρήκες να παίξεις το παιχνίδι των απίθανων πιθανοτήτων ;:a24:
:rotflmao:
![]()
Χρόνια πολλά & καλά!!! Πάντα υγειής & δυνατός!!!!!
Πάντα χαρές!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά Βανζέλ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Χρόνια Πολλά Βαγγέλη και ότι επιθυμείς...
Σου εύχομαι Υγεία και Τύχη![]()
![]()
![]()
Φιλικα παντα, Νακος
Βαγγέλη... KEEP ON SINGING AND ROCKING!!!!!!
παντε καλα να εισαι και παντα αγαπη να σε περικυκλώνει!!!!
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Χρόνια Πολλά!
Μπορεί να μην το θυμάσαι καν, αλλά σε μία από τις εξορμήσεις του Moto.gr στον Πόρο, είχα έρθει και γω.
Δεν είπαμε πολλά... Δεν ξοδέψαμε και πολύ χρόνο μαζί.
Αυτό που ξέρω είναι ότι η φιλοξενία σου, το πάθος για την ζωή που βγάζεις προς τα έξω, θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα θυμάμαι από σένα. Είσαι ξεχωριστή προσωπικότητα και ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ηλεκτρονική μας κοινότητα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Χρόνια πολλά!![]()
χρονια πολλα κ καλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος