...και με ένα γρήγορο μηχανάκι....![]()
![]()
παραβαίνω το προσωπικό εμπάργκο ευχών καθότι ο ΑΝΤΟΝ έχει σοβαρές άκρες ανά την υφήλιο και σύντομα θέλω να αναβαθμιστώ με TI-Force....![]()
![]()
![]()
![]()
...και με ένα γρήγορο μηχανάκι....![]()
![]()
παραβαίνω το προσωπικό εμπάργκο ευχών καθότι ο ΑΝΤΟΝ έχει σοβαρές άκρες ανά την υφήλιο και σύντομα θέλω να αναβαθμιστώ με TI-Force....![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙ !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε πως περνούν τα χρόνια.....![]()
Σαν χθες μου φαίνεται που έβαζες εξάτμιση από σκαραβαίο στο παπί για να το τουμπανιάσεις....![]()
Χρόνια πολλά μαρή κουλάτζα. Είθε ο χρόνος να σου φέρει παραπάνω άλογα στο ποταμόπλοιο.![]()
ΥΓ. Για το test ride σε δήλωσα. Scarabeo 125, Atlantic 250 και Mana 850 Automatic.![]()
Αντωνακη χρονια σου πολλα ρε τρελε!!![]()
Οτι επιθυμεις στο Busa σου να το βρεις!!![]()
Αντε να δουμε ποτε θα βγαλεις το Γερακι να παμε καμμια βολτα να το θαυμασουμε απο κοντα!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία, αγάπη, χαμόγελο... καφέδες (νωρίς ε; )... βόλτες (εδώ κοντά..)... και γενικώς ό,τι ποθείς!
![]()
![]()
safety doesn't happen by accident
αν μας διαβάζεις, (και δεν έχεις κοιμηθεί πάνω απο στο μοτέρ) χρόνια πολλά & καλά!
αντε, και μ'ενα μακρυ τελικό ρε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για τα υπόλοιπα, σήκωσε κανα τηλεφωνοοοοοο .....
οταν ο ανθρωπος εχει γλυκομιλητους ανιδιοτελεις φιλους ειναι πραγματικα τυχερος...:rotflmao: :rotflmao:
ti-force? τι'ναι αυτο ρε σωτηρη? βγηκε καινουριο star wars?![]()
pap...μακρυ τελικο δεν βαζω...εχω απλωστρα για τα ρουχα...(εγω ειπα οτι ειναι αισχος αλλα εσυ επεμενες)![]()
byron...με το mana νομιζω οτι υπερεκτιμησες τις δυνατοτητες μου...![]()
vanda...πισω εχει η αχλαδα τη νουρα...η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται στους -275 C...![]()
gixxer...δεν θα εχετε οπτικη επαφη αν παμε παρεα βολτα...
:rotflmao:
να στε ολοι καλα παιδες...![]()
![]()
υ.γ. το 1972 ειναι typo...η σωστη χρονια ειναι 1982....:
frankly my dear, i dont give a damn...
Ωωωωωπ ...![]()
Άντε και με όσα λίτρα Torco τραβάει η ψυχή σου ...!!!!![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Χρόνια πολλά![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.