Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Συντροφοι παντοφλιασμενοι...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Συντροφοι παντοφλιασμενοι...

Διαβαστε και κλαψτε...(απο το Enet της Eλευθεροτυπιας)

"ΑΝΤΡΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σύννεφο η παντόφλα και η κρεβατομουρμούρα

Πέταγμα αντικειμένων με σκοπό τον τραυματισμό, χαστούκια, κλωτσιές, μπουνιές, δαγκωματιές, γρατσουνιές..., είναι μερικοί από τους τρόπους ανδρικής κακοποίησης, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις υπάρχει ακόμη και χρήση μαχαιριού ή όπλου. Το φαινόμενο είναι αρκετά συχνό και στη χώρα μας, όπως έδειξε πρόσφατη έρευνα!

Μάλιστα, στην ίδια έρευνα, το 12,7% των ανδρών ανέφερε ότι αναγκάστηκε να καταφύγει σε νοσοκομείο για την περιποίηση τραυμάτων που οφείλονταν σε γυναικεία επίθεση, ενώ το 23% των γυναικών ανέφερε ότι σκοπός της επίθεσης που έκανε ήταν ο σοβαρός τραυματισμός ή η βλάβη του άντρα...

Τα παραπάνω αναφέρει στην «Ε» ο επίκουρος καθηγητής Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου Ευστράτιος Παπάνης, σημειώνοντας ότι η έρευνα στη χώρα μας είναι από τις πρώτες που ασχολούνται με το θέμα της ανδρικής κακοποίησης στην Ελλάδα, που αποτελεί θέμα ταμπού και για άνδρες και για γυναίκες, και πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα 2006-2008.

Καθώς αναλύουμε την ενδοοικογενειακή βία», σημειώνει, «καταρρίπτεται πλέον ο μύθος του άνδρα θύτη και της γυναίκας θύματος και τείνουμε να ομιλούμε για βίαια ζευγάρια. Στο 58,5% των περιπτώσεων αναφοράς βίας, αυτή ήταν αμοιβαία, ενώ στο 41,5% η άσκησή της οφειλόταν εξίσου στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Σε έρευνα των Simonelli & Ingram σε φοιτητές διαπιστώθηκε ότι 40% των ανδρών είχε υποστεί βία από την κοπέλα του και το 29% αναγκάστηκε να καταφύγει σε νοσοκομείο.

Η συναισθηματική ή ψυχολογική κακοποίηση των ανδρών αναφέρεται σε συμπεριφορές που έχουν ως σκοπό να ταπεινώσουν, να εξευτελίσουν και να ντροπιάσουν τον άνδρα, να τον κάνουν να νιώσει ανίκανος, άχρηστος, ένοχος και τελικά να του μειώσουν το αυτοσυναίσθημα.

Τέτοιες συμπεριφορές εκ μέρους των γυναικών είναι οι φωνές, η διαρκής γκρίνια, οι τσιρίδες, οι προσβολές, οι ειρωνείες και ο σαρκασμός, η γελοιοποίηση μπροστά σε άλλους, ο οικονομικός έλεγχος, η αποκοπή του άνδρα από συγγενείς και φίλους, η εσκεμμένη διακοπή της λεκτικής επικοινωνίας από τη σύζυγο, η άσκηση ελέγχου σε κάθε πτυχή της ζωής του άνδρα, η διαρκής αρνητική κριτική κ.λπ."

Η Μεγαλη Εβδομαδα μολις αρχισε αλλα κατα πως φαινεται πολυ απο εμας περνανε του Χριστου τα παθη ολο το χρονο...

και σας ερωτω συναδλφοι...(ελατε τωρα παραδεχτειτε το....) ως ποτε θα ανεχομαστε αυτου του ειδους την συμπεροφορα;

Ως ποτε θα δεχομαστε την επικρατηση των οιστρογονων εναντι της κυριαρχης τεστοστερονης;

Ειμαστε αρσενικα γαμω το φελεκι μου! (καλα οτι αισθανεται ο καθενας εν πασει περιπτωση)

Πρεπει να διαφυλαξουμε παραδοσεις εκατονταδων χιλιαδων χρονων...θα τριζουν τα τιμημενα οστα των προγονων μας Νεατερνταλ και Κρο-Μανιον

Έχει πλεον αντικατασταθέι η εσανς της βαρβατιλας με eau de toilete της ΔΙΚΗΣ της επιλογης!!!

Φτανει πια!!! ...κ@ριολες...

Σας παραπεμπω επισης στο απιστευο κειμενο που ειχε συνταξει ο κρουκης (και του οποιου βαριεμαι να βρω το Link) για να διαπιστωσετε την σοβαροτητα της καταστασης.

Κουφαλες!!! δεν θα κατουρησετε ποτε ορθιες!!!

περαστικα μας....

το τελευταίο ήταν κορυφαίο
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Nα σου 8υμισω πως παρ'ολο που ειμαστε στα ανεκδοτα διαβαζουν και γυναικες στο φορουμ και σε καμια περιπτωση δε γουσταρω να με αποκαλουν κ@ριολα επειδη εσυ απλα γενικευεις...

Επισης (οσο καιρο τουλαχιστο ειμαι μελος) δε νομιζω καμια απο μας να σας αποκαλεσε πχ @@ αλλα ακομα κι αν κατι τετοιο συνεβη δε 8α πληρωσω εγω τη νυφη...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος

Re: Συντροφοι παντοφλιασμενοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Σε έρευνα των Simonelli & Ingram σε φοιτητές διαπιστώθηκε ότι
    Αποτελέσματα αναδρομικής έρευνας. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Nα σου 8υμισω πως παρ'ολο που ειμαστε στα ανεκδοτα διαβαζουν και γυναικες στο φορουμ και σε καμια περιπτωση δε γουσταρω να με αποκαλουν κ@ριολα επειδη εσυ απλα γενικευεις...

Επισης (οσο καιρο τουλαχιστο ειμαι μελος) δε νομιζω καμια απο μας να σας αποκαλεσε πχ @@ αλλα ακομα κι αν κατι τετοιο συνεβη δε 8α πληρωσω εγω τη νυφη...
    Τέτοιες συμπεριφορές εκ μέρους των γυναικών είναι οι φωνές, η διαρκής γκρίνια, οι τσιρίδες, οι προσβολές, οι ειρωνείες και ο σαρκασμός, η γελοιοποίηση μπροστά σε άλλους, ο οικονομικός έλεγχος, η αποκοπή του άνδρα από συγγενείς και φίλους, η εσκεμμένη διακοπή της λεκτικής επικοινωνίας από τη σύζυγο, η άσκηση ελέγχου σε κάθε πτυχή της ζωής του άνδρα, η διαρκής αρνητική κριτική κ.λπ."
    ...και ιδού οι πρώτες εκδηλώσεις αυτής της συμπεριφοράς... :rotflmao:

να το!!! να το!!!

live αποπειρα παντοφλιασης εναντιον μου....

να σου θυμισω πως ειμαστε στα ανεκδοτα (οχι παρ΄ολο) και υπαρχει μια καποια ελευθεριοτητα στον λογο...επισης πιστευω οτι μπορεις να καταλαβεις τα διακριτα ορια μεταξυ πλακας και σοβαρου.

αν παρ' ολα αυτα αισθανθηκες προσβεβλημενη σου ζητω ειλικρινα συνγωμη.

μου θύμισες τις εποχές του δημοτικού που φωνάζαμε αγόρια ιππότες κορίτσια μαύρες κότες

σοβαρά μην παρεξηγιέσαι δεν νομίζω ότι ο φίλος παραπάνω εννοούσε ότι εσύ ή οποιαδήποτε κοπέλα είναι κ@ργ@@λ@, απλά χιούμορ είναι εξού και στα ανέκδοτα. Και αποκαλεσε μας όλους @@ δεν θα παρεξηγηθεί κανένας

να το!!! να το!!!

live αποπειρα παντοφλιασης εναντιον μου....

να σου θυμισω πως ειμαστε στα ανεκδοτα (οχι παρ΄ολο) και υπαρχει μια καποια ελευθεριοτητα στον λογο...επισης πιστευω οτι μπορεις να καταλαβεις τα διακριτα ορια μεταξυ πλακας και σοβαρου.

αν παρ' ολα αυτα αισθανθηκες προσβεβλημενη σου ζητω ειλικρινα συνγωμη.

Συ-συ-συννεφο..ε-ε-ερχεται!!Παντοφλες παντου!!!

Λοιπον ενω μ'αρεσουν τα παντοφλο8ρεντακια που ανοιγεις κατα καιρους αυτο μου φανηκε λιγο βαρυ ...

Τεσπα ολα καλα και συγγνωμη κι απο μενα αν ημουν λιιιιιγο παραπανω ευ8ικτη ...

υγ..

Μα ποιος σας ειπε οτι 8ελουμε να κατουραμε ορ8ιες..!!8α κανουμε φλεβιτη δεν το καταλαβαινετε?? :hypnotize

:rotflmao:

Συ-συ-συννεφο..ε-ε-ερχεται!!Παντοφλες παντου!!!

Λοιπον ενω μ'αρεσουν τα παντοφλο8ρεντακια που ανοιγεις κατα καιρους αυτο μου φανηκε λιγο βαρυ ...

Τεσπα ολα καλα και συγγνωμη κι απο μενα αν ημουν λιιιιιγο παραπανω ευ8ικτη ...

υγ..

Μα ποιος σας ειπε οτι 8ελουμε να κατουραμε ορ8ιες..!!8α κανουμε φλεβιτη δεν το καταλαβαινετε?? :hypnotize

:rotflmao:
    ελα μωρε αφου ξερετε καλα οτι δεν κανουμε χωρις εσας.

γαμοτο!!!

γαμοτο!!!

προδότη!!!!

ξεκινάς ένα thread για επανάσταση και μετά από 5 post σηκώνεις λευκή σημαία????

κατάπτυστε!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    προδότη!!!!

ξεκινάς ένα thread για επανάσταση και μετά από 5 post σηκώνεις λευκή σημαία????

κατάπτυστε!!!!

Τα ματια σου βαραινουυυυν....8ελεις να κοιμη8ειιιιις....κοιμασαιι....πολυυυ βα8εια...

Επανελαβε μετα απο μενα...ειναι ολα ροοοζ...ειναι ολα ροοοοοοοοζζζζζ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΦΤΟΥ ΣΟΥ και το πηγαινες καλα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι σας νοιαζει η παντοφλα ρε; ειπαμε... περνουμε καλες ωρασπιδες και ελαφρα κρανη και τα φοραμε ολη μερα!

Τα ματια σου βαραινουυυυν....8ελεις να κοιμη8ειιιιις....κοιμασαιι....πολυυυ βα8εια...

Επανελαβε μετα απο μενα...ειναι ολα ροοοζ...ειναι ολα ροοοοοοοοζζζζζ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    κοπελιά αυτά δεν περνάνε σε μένα, εγώ είμαι αρσενικό καθαρόαιμο τίγκα στην τετοστερόνη αμα λάχει

και αν θες να στο αποδείξω και απο κοντά κανονίζουμε όποτε γουστάρεις αρκεί να μου το πεις μια μέρα πιο πριν να ρωτήσω την κοπέλα μου αν έχει κανονίσει κάτι άλλο και μπορεί να με αφήσει να έρθω

I had a dream ... Το avatar του/της WWW

Δεν είπε για σένα .... :rotflmao:

Για τις "άλλες" λέει ... :rotflmao: :rotflmao:
    I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Δεν είπε για σένα .... :rotflmao:
    Για τις "άλλες" λέει ... :rotflmao: :rotflmao:
    Κωστή αυτός βαλτός είναι, θέλει να σε δει να ζητάς κι άλλες συΝΓώμες !:hypnotize

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια σύντροφοι..
    από epp1640 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2011, 15:20
  2. Συντροφοι αγωνιστες κουραγιο!!*
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2008, 00:38

Κανόνες δημοσιεύσεων