:smilea:
Καλημερούδια σε όλους
![]()
![]()
![]()
.................και καλό δρόμο να έχουμε όλοι!!!!![]()
:smilea:
Καλημερούδια σε όλους
![]()
![]()
![]()
.................και καλό δρόμο να έχουμε όλοι!!!!![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
τι καλημερούδια βρε ενώμαλο??? το φώς που βλέπεις απο το παράθυρο, δεν είναι ήλιος, η κολώνα του δήμου είναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:κοίτα και κανα ρολόι:rotflmao:
καλό δρόμο να έχουμε όλοι !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
τι καλημερούδια βρε ενώμαλο??? το φώς που βλέπεις απο το παράθυρο, δεν είναι ήλιος, η κολώνα του δήμου είναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:κοίτα και κανα ρολόι:rotflmao:
να σου πω....... ακόμα στο γραφείο είμαι!! τα έχω παίξει λιγάκι...... πες κι εσύ μια καλημέρα απο τώρα, τί θα πάθεις???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
24 ωρες ειναι το γραφειο ??ελπιζω να μην ειναι γραφειο .............Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
να σου πω....... ακόμα στο γραφείο είμαι!! τα έχω παίξει λιγάκι...... πες κι εσύ μια καλημέρα απο τώρα, τί θα πάθεις???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπα σε καλο σου νυχτιατικα .........
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
24 ωρες ειναι το γραφειο ??ελπιζω να μην ειναι γραφειο .............μπα σε καλο σου νυχτιατικα .........
ΟΧΙ!!!!!!
Γραφείο να είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρες σε όλους.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
24 ωρες ειναι το γραφειο ??ελπιζω να μην ειναι γραφειο .............μπα σε καλο σου νυχτιατικα .........
Βρε λιλιπουα τσαμπα τον περιμενεις το Μητσοτακη...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην τούς ακούς Ντία.Εγώ,έτσι και πάρω μηχανάκι,καλά Χριστούγεννα θα τούς εύχομαι τίς άνοιξες.:rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ναι οκ ξέρω είπα καλημέρες αλλά καθότι δεν ξαναμπαίνω για κάποιες μέρες να ευχηθώ σε όσους φύγουν καλό ταξίδι και καλά να φτάσουν στον προορισμό τους. Ήρεμα και ψύχραιμα στο δρόμο με προσοχή για τους κάφρους που βγαίνουν έξω. Το θέμα είναι να φτάσουμε σώοι αβλαβείς και χωρίς περιπέτειες και ουχί το πότε.![]()
Ακόμη.
Καλή ανάσταση σε όλους καλό πάσχα με μπόλικο φαί και άφθονο γέλιο χορό και τραγούδι.![]()
τα λέμε από Τρίτη πια.
ΥΓ. θα είμαι Τέμενη Αιγίου. όποιος θέλει να περάσει για καφέ ή όποιος θα είναι στα πέριξ ειδοποιάτε να τα πούμε.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΕΣ !!!!!!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...