ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ?
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ?
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
egw edw eimai... ri3e p.m. kai ta leme. 'h icq 56330428 'h msn gtsiros@yahoo.com 'h email ekei :>
pshneste gia sabbataki bradaki manaki mpanaki?
αν και είδα τις μούρες σας χθες... δε με χαλάει να τις ξαναδώ!! :rotflmao:
οπότε κανονίστε σημείο... και έφτασα.. απλά δεν μπορώ για βόλτα προσ το παρόν ως γνωστόν!
τα λέμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7:00?ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ?ΤΟ ΤΗΛ.ΕΙΝΑΙ 6945059741.
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
το 7 δεν το κάνεις 9+ λέω γω?? θα είμαι πανεπιστήμιο γι'αυτό.. αν δε βολευει όμως, κανονίστε εσείς και θα έρθω μετά να σας βρώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7:00?ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ?ΤΟ ΤΗΛ.ΕΙΝΑΙ 6945059741.
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
καλητερα μετα της 9 γιατι παιζει απογραφει αυριο!κλαπς
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
μωρη λουμπινα στην Αγ.Νικολαου;
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
xwsta swto!!!
ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΤΗΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ:smilea: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣΑρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
[B]μωρη λουμπινα στην Αγ.Νικολαου; [
/B]!!!!ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑΚΗ???? :rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΤΗΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ:smilea: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!!ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑΚΗ???? :rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Έχεις δίκιο αλλά ευτυχώς που κάνεις και λίγο παρέα με μένα και έμαθες και άλλα μέρη.
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ