Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: hello παιδια

hello παιδια

Φοραγα γραναζωμα εργοστασιακο το οποιο ηταν 15αρι μπροστα 47αρι πισω και εβγαζε 60km/h με το ζορι.
    Αυτο το καιρο αλλαξα το πισω και του βαλα το παλιο το 45αρι που φοραγα στο παρελθον το οποιο ηταν 13αρι μπροστα και 45αρι πισω και εβγαζε τοτε 75km/h.
    Ενω τωρα με 15αρι και 45αρι βγαζει 65κm/h τελικη
    Αν θα βαλω 40αρι ποσα θα βγαζει ????????
    Α και κατι αλλο το μηχανακι ειναι 2Τ dt yamaha 50cc me 5 ταχυτητες για λυστε μου την απορια α και κατι ακομη την αντλια λαδιου καυσης πρεπει νατην ρυθμιζω καθε τοσα χιλιομετρα να υπενθυμισω σε εκεινους που γνωριζουν το on/off μου δεν εχει YPVS (Yamaha Power Valve System) και το συγκεκριμενο ειναι κιταρισμενο 80αρι κυλιδρο πιστονι μονο.
    Ευχαριστω και καλες βολτες παντα με κρανος για να μην ξεχναμε και την τροχαια για τα προστημα .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εγώ λέω 50.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Γιατί ρε Πατέρα ??

(εκτός αν εννοείς ότι δεν θα "γεμίζει" το μοτέρ...)

Υ.Γ.
    Η αντλία λαδιού θέλει ρύθμιση μονο αν έχουν φαγωθεί τα δόντια του γραναζιού (δύσκολο) ή τα πλαστικά πάσα του ατέρμονα (εύκολο)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Γιατί φανερά την καλύτερη τελική την έβγαλε με το πιο κοντό γρανάζωμα, ενώ όσο μάκραινε το γρανάζωμα μειωνόταν και η τελική, οπότε πολύ λογικά με 15/40 θα πεθάνει εντελώς.
    Γενικά πάντως δοκιμές σε γραναζώματα γίνονται με βήματα 1 δοντιού πίσω και οχι 5 πίσω και 2 μπροστά.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF