Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Σούπα από μούρα....

Σούπα από μούρα....

Ο καιρός βροχερός, στη ταβέρνα λίγος κόσμος και το αφεντικό μου λέει να τη κάνω πριν αρχίσει να ρίχνει καντάρια. Μου ετοιμάζει και ένα πακέτο με σουβλάκια και έγω περιχαρής που τέλιωσα τη δουλειά νωρίς καβαλάω το Ζ και τη κάνω για το σπιτι. Στο δρόμο χαλαρά με μηδενικές κλίσεις στις στροφές, μη φάμε και τα μούτρα μας τζάμπα λόγω γλίτσας. Δεν υπολόγισα όμως την αορατη μαρμελάδα από μούρα που είχε δημιουργηθεί σε ελαφριά αριστερή στροφή στον κεντρικό δρόμο του χωριού. Η συνέχεια αναμενόμενη και άκρως εντυπωσιακή για τους θαμώνες της καφετέριας. "Κώλαράκι" τέρμα δεξιά, μετά αριστερά, αστραπιαία σκέφτομαι μα τι σκάτα έγινε, ξαναφεύγει τερμα δεξιά και καταλαβαίνω ότι δεν σώζεται με τίποτα. Αφήνω τη μηχανή να φύγει, σκάω κάτω και βλέπω έντρομος το Ζ να σέρνεται για 20 μέτρα πετώντας σπίθες. Σηκώνομαι αμέσως, έρχονται τα παιδιά που καθόνταν στη καφετέρια να βοηθήσουν (THANKS) και αφού τους λέω ότι είμαι οκ μου σηκώνουν τη μηχανή. Εκέι διαπιστώνω ότι η μηχανή σύρθηκε πάνω στο αριστερό καπάκι που τρύπησε και έχυνε όλα τα λάδια έξω. Φέρινγκ και ούρά γρατζουνίστηκαν λίγο. Ευτυχώς δεν γέμισε ο δρόμος με λάδια αφού χύθηκαν όλα στο αυλάκι που υπαρχει δεξιά στο τέλος του δρόμου. Εκτος από ένα ελαφρύ στούμπηγμα στον ώμο και κάτι γρατζουνιές στο κράνος, σωματικά σχεδόν μια χαρά. Η ψυχολογία μου όμως έιναι στον πάτο..........πάνε και τα σουβλάκια.

υ.γ1 Πόσο πάει το καπάκι για Ζ750s-05?

υ.γ2 Οι παρευρισκόμενοι θεατές είπαν οτί είμουν ο μόνος που περασε συνετά και με λίγα χιλόμετρα από το σημείο που πριν λίγο έπεσε κάποιος πεζός

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    περαστικα φιλε , και αφου εισαι εσυ καλα η μηχανη θα γινει

Να΄σαι καλά

Ρε φιλε αφου εισαι καλα ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα!!

αν ειχες βαλει κανα μανιταρακι θα το ειχες σωσει το καπακι...

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Περαστικά κι αγύριστα να είναι Δημητρό, εσύ είσαι καλά κι αυτό μετράει, ελπίζω να μη χρειαστεί να στεναχωρηθεί κι η τσέπη σου αρκετά..

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    οχι ρε φουστη...ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

:rotflmao: :rotflmao:

ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ (και τα σουβλακια) ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ!!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    περαστικα σου αδερφε.

βαλε παγο στον ωμο για να αποφευχθουν πονακια και τυχον φλεγμονες.

τωρα για την μηχανη,ευχομαι να την κανεις καλυτερη απο πριν!!

Αφού δεν χτύπησες πολύ, όλα καλά.
    Εμείς να'μαστε καλά και τα σίδερα γίνονται. Μακάρι τέτοιες βούρδες να'ναι οι χειρότερες...

Περαστικά σε σένα και το μωρό σου...

Re: Σούπα από μούρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
    υ.γ1 Πόσο πάει το καπάκι για Ζ750s-05?
    Καταρχην περαστικα και αυτο να ειναι και το τελευταιο ασχημο φιλε!

Για να σε κανω να νοιωσεις πιο ομορφα σου εχω καλα νεα! Η πτωση αυτη θα ειναι πολυ πιο ανωδυνη στην τσεπη σου απο οτι φοβασαι! Σου μιλαει παθων με Ζ -ειχα βαρεθει να αλλαζω καπακια δεξια & αριστερα απο χαζοτουμπες -μεχρι που τα αλλαξα ολα μαζι σε μια ΚΑΛΗ πτωση αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

Λοιπον, καταρχας το μηχανακι ΔΕΝ εχασε τα λαδια του με το σπασιμο του αριστερου καπακιου. Μεσα στο αριστερο καπακι βρισκεται το δυναμο της μηχανης και εχει μια ελαχιστη ποσοτητα λαδιου. Οποτε απο μοτερ εισαι οκ.

Για το καπακι καθεαυτο μπορεις απλα να παρεις αυτη την ειδικη "τσιχλα" που εχουν οι υδραυλικοι για να κολλανε σωληνωσεις και να κλεισεις την τρυπα. Δεν θα χρειαστει τιποτε αλλο! Αν μαλιστα το κανεις με λιγη προσοχη και το βαψεις απο πανω με λιγο χρυσο σπρει (εγω ειχα παρει απο μαγαζι με χρωματα αυτοκινητου) τοτε το συνολικο κοστος δεν θα ξεπερασει τα 15 ευρω!

Αν απο την αλλη θες ενα καινουργιο καπακι, τοτε και παλι ειναι -σχετικα- φτηνο και παει περιπου 110 ευρω απο Καβασακι. Τοποθετηση μπορεις να την κανεις και μονος σου. Απλα ξεβιδωνεις το αλλο και βαζεις αυτο στη θεση του. Απλο!

No problem!
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος
    Περαστικά!

Re: Σούπα από μούρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver

υ.γ2 Οι παρευρισκόμενοι θεατές είπαν οτί είμουν ο μόνος που περασε συνετά και με λίγα χιλόμετρα από το σημείο που πριν λίγο έπεσε κάποιος πεζός
    Οι παρευρισκόμενοι θεατές αντί να χαζεύουν ποιος πέφτει και ποιός τα καταφέρνει, θα μπορούσαν να κάνουν κάτι για τη μαρμελάδα

Περαστικα και απο μενα.

Τα σουβλακια ηταν με πιτα η χωρις????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις σας. Τα σίδερα φτιάχνονται....

Devil's animal: Τώρα είναι αργάααααααααααααα, πονάω πιο καλάαααααααααα

Ταξιδευτής: Μου έφτιαξες τη μέρα φίλε

Gsxr k6: Χωρίς, καλοψημένα, ζουμερά και με μπόλικες πατατούλες

gdevelek: Χμμ......, δεν έχεις και άδικο. Πάντως θα πάω στο Δήμο να κάνω ένα έγγραφο παράπονο, δεν γίνεται καρποφόρο δέντρο (μουριά) να καλύπτει το ένα ρεύμα του δρόμου.

Άσπρα μούρα, μαύρα μούρα,
    είσαι μιά παλιο..μούρα:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Άσπρα μούρα, μαύρα μούρα,
    είσαι μιά παλιο..μούρα:rotflmao:
    Χαμουριά είναι τελικά το δέντρο:rotflmao:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας