Καλησπέρα σε όλους,
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση η οποια φυσικα ειναι για εξατμισεις.
Η ιστορια ειναι η εξης:
Θελω λοιπον να βαλω μια akrapovic στην μηχανη μου (Honda CBR600F) αλλα δεν υπαρχει συγκεκριμενο μοντελο για την μηχανη μου απο την akrapovic. Ετσι λοιπον και μετα απο συνομιλια με τεχνικο μου ειπε οτι μπορω να βαλω akrapovic η οποια σαν specs ειναι για GSX-R 600/750 και οτι δεν υπαρχει προβλημα να την βαλω στη δικια μου μηχανη.
Μαλιστα την ιδεα την πηρα απο ενα αλλο cbr600f που ειδα με την συγκεκριμενη εξατμιση και ηταν του τεχνικου που μιλησα. Η εξατμιση ανηκει στην καινουρια σειρα της akrapovic ειναι Hexagonal, street legal εκδοση (οχι racing) ( http://www.akrapovic.com/product-lin...legal-version/ ) και η εγκατασταση της εξατμισης απαιτει ενα μικρο modification ετσι ωστε να κουμπωσει το τελικο στους εργοστασιακους λαιμους.
Απλα να αναφερω οτι μενω Ολλανδια και εδω (τουλαχιστον οσο εχω ασχοληθει με συνεργεια) ειναι πραγματικοι επαγγελματιες και δεν κυνηγουν τα χρηματα και οτι γινει.
Ετσι λοιπον το ερωτημα ειναι:
Υπαρχει περιπτωση να εχει αρνητικες παρενεργειες (αποδοση κινητηρα, καταναλωση, φθορα κινητηρα κλπ) η εγκατασταση εξατμισης που προοροζεται για αλλο μοντελο στο δικο μου?
Thanx εκ των προτερων για τις απαντησεις.