Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Κρανος Hjc Fs-max τι λεει;

Κρανος Hjc Fs-max τι λεει;

http://colori.net/posto/gr/details.asp?ProductID=708

Ξερει κανεις τι λεει αυτο το κρανος,γιατι σκεφτομαι να παρω ενα καλο ανοιγομενο.Ειδα επισης shoei multitec-schuberth c2-nolan n103,αλλα δε μου καθοταν καλα στο κεφαλι.Όποτε το αμεσως καλυτερο πιστευω πως ειναι αυτο.

ουτε μιλαει, ουτε λαλαει

Φιλε δε ρωτησα ουτε αν μιλαει,ουτε αν λαλαει,ουτε αν @@μαει.Αν δε το ξερεις το κρανος τοτε μη μπαινεις στον κοπο ν'απαντησεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgekostas
    Φιλε δε ρωτησα ουτε αν μιλαει,ουτε αν λαλαει,ουτε αν @@μαει.Αν δε το ξερεις το κρανος τοτε μη μπαινεις στον κοπο ν'απαντησεις.
    από αίσθηση του χιούμορ σκίζεις μεγάλε έτσι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgekostas
    εκτος οτι υπαρχει κατηγορια "προστατευτικος εξοπλισμος" που δεν εχεις παρει χαμπαρι...

η απαντηση που εδωσα πηγαινε στο "Κρανος Hjc Fs-max τι λεει;"...

που επισης δεν εχεις παρει χαμπαρι...

τελοσπαντων, sorry...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    από αίσθηση του χιούμορ σκίζεις μεγάλε έτσι?
    +1 κάποιοι έχουν παρεξηγήσει τον ρόλο του φόρουμ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Εχει τα νευρα του ρε παιδες,στραμπουληχε το ποδι η καλομοιρα

Κοιταξτε το τοπικ απ την αρχη και πειτε μου αν εχει λογικη!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Oχι κρανοι απ τις ψωμολυσες τους Αμερικανους:rotflmao: Κατσε να βγαλουν τιποτα οι Ρωσσοι να παρεις.
    :rotflmao:
    Καλα ρε μαγκα, τοσα καλα κρανοι παιζουν, αυτο σου γυαλισε και θες και γνωμη που να σε βολευει και χωρις πλακιτσα;
    Λοιπον, σοβαρα τωρα. Αυτο το κρανος ειναι μαπα, αλλα αμα σ αρεσει, τραβα παρτο.
    Εγω προτινω μονο φουλ φαιις σοει και σπαστο αροου. Τελος.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Oχι κρανοι απ τις ψωμολυσες τους Αμερικανους:rotflmao: Κατσε να βγαλουν τιποτα οι Ρωσσοι να παρεις.
    Καλα ρε μαγκα, τοσα καλα κρανοι παιζουν, αυτο σου γυαλισε και θες και γνωμη που να σε βολευει και χωρις πλακιτσα;
    τώρα με ξενέρωσες..ήθελα και εγώ να πάρω ένα hjc ή lazer (φοιτητής..) ωστε να αλλάξω το nau που έχω τώρα.. όσο για το ρώσικο.. θεός.. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ειπα παραπανω οτι μου αρεσαν καποια αλλα κρανη αλλα δεν ειχαν καλη εφαρμογη στο κεφαλι μου.Ποιο καλα μου καθησε το hjc.
    Οταν λες ''αροου'' μηπως εννοεις ''αιροχ'';

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    HJC ειναι θυγατρικη της Arai.
    Ειναι πολυ καλα κρανη.
    Κρανος που ανοιγει κατα την γνωμη μου ειναι το ιδιο με ενα καλοκαιρινου τυπου που ειναι το ιδιο σαν να μην φορας τιποτα.
    Εχω ακουσει αρκετους που τους ενοιξε σε πτωση...πριν κανενα χρονο και ενας απο εδω νομιζω οτι επαθε τετοια ζημια.
    Την ζεστη δεν την παλευω αλλα με το κλειστο HJC που εχω παλευεται...δεν λιωνεις.
    Ανοιχτοχρωμα ειναι καλυτερα..με το μαυρο
    Το δικο μου ειναι πρασινο και δεν τραβαει τοσο πολυ ζεστη.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	av2.jpg 
Προβολές:	176 
Μέγεθος:	49,2 KB 
ID:	131779
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Kαι η dukati ειναι θυγατρικη της harley κατι πηρε τ αυτι μου.
    Εχουν βαλθει τα Αμερικανακια, να χαλασουν την αισθητικη ολου του πλανητη.Εχει γεμισει χαμερ ολη η Αθηνα. Ασε που εχουνε παει 4 δολαρια την βενζινη και στηνουν πολεμους και χουντες παντου με τα Νεφελιμια.:rotflmao:
    Τα κρανοι αυτα ειναι για τα μπαζα και πρεπει να φυγουν παρεα με τα ηλιελαια της Ουκρανιας.:rotflmao: :rotflmao:

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF