Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Aναρτησεις κομπλε αφτερ μαρκετ για650

Aναρτησεις κομπλε αφτερ μαρκετ για650

Αξιζει να τις αλλαξω; Και αν ναι, ποιες ειναι οι καλυτερες; Μπορω να τις αγορασω και να παω στον μηχανικο μου να τις περασει, η ειναι καλυτερα να παω σε ειδικο συνεργειο για να μου τις ρυθμισουνε για το δικο μου μηχανακι. Οι τιμες κομπλε με τα περαστικα, περιπου ποιες ειναι;

Πόσα χιλιόμετρα έχει το μηχανάκι σου ?

27000, αλλα δεν λεω για φετος. Να σημειωσω οτι ταξιδευω πολυ δικαβαλος και συχνα φορτωμενος.

Tην εχει κανει κανεις αυτην την κινηση; Ελατε να κανουμε λιγο μπουρου μπουρου για το θεμα. Δεν ενδιαφερετε κανεις;

Μπουρου-μπουρου να κάνουμε ευχαρίστως!
    27000χλμ και δεν έχεις αλλάξει έστω μπροστά ελατήρια;
    Αντώνης

Mη μου πεις οτι αργησα. Αλωστε αμα ειναι να γινει, πρεπει να γινει σωστα νομζω. Αμα αλαζα μπροστα, θα συνεργαζονταν σωστα με το πισω;

Άργησα εγώ τώρα.Εγώ λέω για ελατήρια hyperpro μπροστά με μικρό κόστος 160 ευρώ περασμένα,λέγετε ότι υπάρχει αισθητή βελτίωση.Θα το δω και μάλλον θα το κάνω αλλά λίγο αργότερα γιατί τώρα έχω μόνο 3600χλμ.
    Αντώνης

Aυτο που ποσταρες apav το εχω χιλιοδιαβασει. Ευχαριστω παντως.
    Αυτα που λες τωρα εσυ Καντονα, με πια θα τα συνδιασεις; Το πισω, μαμισιο θα τ αφησεις;

Θα το συζητήσω αν αξίζει να δώσω 240 και για αλλαγή πίσω ελατηρίου της ίδιας μάρκας.Γιατί αν είναι μόνο <<αίσθηση>>τότε καλύτερα να δούμε για ολοκληρωμένη λύση πίσω.
    Αντώνης

Tα WP μπρος πισω με τα περαστικα, θα ειναι σφαγειο λες, ε;

Μπα μη το λες.Μπροστά ίσως να είναι και λίγο φθηνότερα,το πίσω πρέπει να έχει 625-650 περίπου.
    Αντώνης

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Mπροστινο και πισω κομπλε με φρενα απο -Θου Κυριε φυλακη τω στοματι μου -ΚΤΜ950
    Αυτο θα κανω εγω
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Κ εγω vstrommer71, αυτο λεω καποια στιγμη να κανω. Αλωστε το μονο πραγμα που αξιζει απο την ΚΤΜ ειναι οι αναρτησεις και αυτες ειναι αλλη μαρκα:rotflmao:

Ποσο πει ενα κομπλε σετ, γουαιτ παουερ μπρος πισω για vstrom 650, με περαστικα στον Τασουλη; Εχω ακουσει οτι ο συγκεκριμενος, εχει ειδικο μηχανημα που σεταρει τις αναρτησεις συμφωνα με τον αναβατη. Υσχυη; Εχει βαλει καποιος εκει;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2013, 18:49
  2. Aναρτησεις, συμπιεση, επαναφορα, προφορτιση κλπ
    από RαNd στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 14:30
  3. ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΦΤΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ
    από BAD BOY στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2006, 17:46