Να'μαι και εγω εδω και καλως σας βρηκα!
Γεγονος ειναι πως λιγο τα video που ειδα απο καποια προσφατη εκδρομη καποιων μελων προσφατα (Περτουλι κλπ), κατι τα πες πες καποιου φιλου που συμμετειχε (ααα ρε gasoil σε τι λουκι με ξαναχωνεις τωρα στα γεραματα), κατι το μικροβιο που "ποτε δεν πεθαινει", και ολα αυτα μαζι με εφεραν και εμενα κοντα σας και ελπιζω να μεινω και να τα λεμε!
Βλεπετε πανω απο ολα μας δενει η κοινη αγαπη ολως μας προς το ιδιο "θηλυκο" που ακουει στο ονομα VFR.
Με το nickname που επελεξα για το προφιλ μου μην το ψαχνετε........
Γεναρχης ολων των VFR εγραφε καποιος...... νυφη την αποκαλουσε καποιος αλλος.........στο ΝΟΥΝΟΥ την πρωτοειδαμε καποιος τριτος......
Ε βιαστικα και εγω λοιπον ξεσηκωσα αυτο το ΝΟΥΝΟΥ και με αυτο με βλεπετε τωρα και θα με "βλεπετε" για οσο καιρο θα ειμαι εδω μαζι σας.
Βλεπετε ειμαι ευτυχης κατοχος μιας "νυφης" του 88 την οποια προσπαθω με τα δοντια να κρατησω ζωντανη σαν νυφη οσο και αν τα χρονια την κανουν να δειχνει πια σαν γρια σταφυδιασμενη![]()
Αντε λοιπον! τι περιμενετε? Περιμενω να ακουσω τα "καλως ηρθες" και ολα οσα οι καλοι τροποι σας , σας επιβαλουν![]()
Τα λεμε αδελφια και συγνωμη εαν σας κουρασα![]()