Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Κοκκορακι

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Κοκκορακι

Σε ενα κοτετσι ο μπαμπας κοκκορας πιανει το παιδι του και του λεει:

-Παιδι μου... μεγαλωσες ποια και ηρθε η ωρα να μαθεις να γ@μ@ς! Ειναι πολυ απλο, ομως πρεπει να εχεις στο νου σου οτι το ζητουμενο δεν ειναι η απολαυση, αλλα η παραγωγικοτητα....προσεξε με...

ο μπαμπας κοκκορας με ενα προσταγμα συγκεντρωνει ολες τις κοτες του κοτετσιου παρατεταγμενες στην σειρα σε θεση "βολης"

-Προσεξε καλα παιδι μου τι θα κανω τωρα οκ; ειπαμε...ταχυτητα, αλλα και ευγενεια στις κοτες μας... καθε φορα που ολοκληρωνουμε με μια κoτα λεμε παντα "ευχαριστω κυρια μου''....

αρχιζει ο μπαμπας κοκκορας απο την πρωτη και με αστραπιαια ταχυτητα τον φορμαρει στις κοτες με την σειρα...

ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου...

αφου εχει πηδηξει καμια σαρανταρα κοτες λεει στο κοκκορακι να κανει το ιδιο ακριβως...

το κοκκορακι παιρνει θεση και αρχιζει...

ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, συγνωμη μπαμπα! ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Τι συγγνώμη,που στήθηκε ο μπαμπάς.Για να προσέχουμε οι γεροντότεροι.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    κοκκοριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιικο!!!

παιδια βρηκα και ενα καινουργιο παζλ, αλλα ειναι πολυ δυσκολο, εχει εκατονταδες κομματια
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cornflakes.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	54,4 KB 
ID:	132938
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY

Re: Κοκκορακι

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Σε ενα κοτετσι ο μπαμπας κοκκορας πιανει το παιδι του και του λεει:

-Παιδι μου... μεγαλωσες ποια και ηρθε η ωρα να μαθεις να γ@μ@ς! Ειναι πολυ απλο, ομως πρεπει να εχεις στο νου σου οτι το ζητουμενο δεν ειναι η απολαυση, αλλα η παραγωγικοτητα....προσεξε με...

ο μπαμπας κοκκορας με ενα προσταγμα συγκεντρωνει ολες τις κοτες του κοτετσιου παρατεταγμενες στην σειρα σε θεση "βολης"

-Προσεξε καλα παιδι μου τι θα κανω τωρα οκ; ειπαμε...ταχυτητα, αλλα και ευγενεια στις κοτες μας... καθε φορα που ολοκληρωνουμε με μια κoτα λεμε παντα "ευχαριστω κυρια μου''....

αρχιζει ο μπαμπας κοκκορας απο την πρωτη και με αστραπιαια ταχυτητα τον φορμαρει στις κοτες με την σειρα...

ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου...

αφου εχει πηδηξει καμια σαρανταρα κοτες λεει στο κοκκορακι να κανει το ιδιο ακριβως...

το κοκκορακι παιρνει θεση και αρχιζει...

ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, συγνωμη μπαμπα! ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου, ευχαριστω κυρια μου....

μην γ@μας τα γονικα σου θα το βρεις απ τα παιδια σου :rotflmao: :rotflmao:
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παρόμοια θέματα

1. Σπασμένο κοκκοράκι
    από gkalo στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 09:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ