Για δηλωθείτε εδω να κάνουμε καμιά βόλτα μες τον Ιούλιο....
να προπονηθούμε κιόλας και εμείς οι νέοι!![]()
![]()
![]()
Για δηλωθείτε εδω να κάνουμε καμιά βόλτα μες τον Ιούλιο....
να προπονηθούμε κιόλας και εμείς οι νέοι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε μΕ λες ρε νεΟΥΣ...
Τι ειναι η βολτα με ιστιοπλοϊκο, καφές στο Στορκ?
Αχρηστοι στριτάδες, ναυτες του γλυκου νερού:rotflmao:
![]()
Μάθε τους αέρηδες πρώτα που μου κουβάλαγες και σημειώσεις στην Ελαφόνησο![]()
(θα μου πεις, εδώ η άλλη είχε φέρει σημειώσεις ποινικολογίας)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το λεπόν! πες πότε!αλλιώς να σιγήσεις....
![]()
![]()
χτες το πήγα μόνος μου τιμόνι με 6 μποφοράκια...
στο γυρισμό βέβαια, το πήρε ο εκπαιδευτής γιατί.... (θα δεις τι γινότανε απο καιρό σε βιντεο)
και γω ο μαλάκας νόμιζα ότι όλα ήταν οκ και φώναζα "δωστου"![]()
![]()
![]()
έφαγα τα μπινελίκια μου βέβαια...
Φίλιπε γνωρίζεις?
οχι ρε και σόρυ για το σπαμ άλλα έχω προηγούμενα με τον αγγλοΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
...
Φίλιπε γνωρίζεις?
![]()
αστον να πλύνει τα δόντια του με αυτά που του στειλες γιατί ο αράπης έτσι όπως μαύρισε μόνο αν χαμογελάει θα τον βλέπουμε απο δω και στο εξής...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
οχι ρε και σόρυ για το σπαμ άλλα έχω προηγούμενα με τον αγγλο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
βολτα τον Ιουνη με ιστιοπλοϊκο..???
ΤΕΛΕΙΑ!!!!
να και μια ωραια ιδεα!!
να μαζευτουμε καμμια 10-12αρια μαντραχαλαδες,να ειμαστε 4-5 μερες μεσα σ'ενα σκαρι,να μεθαμε,να βρωμαμε,να κλανουμε,να ξερναμε και να τσακωνομαστε ολη μερα γι'αυτο που θα κανουμε,ή γι αυτο που δεν καναμε τελικα..!!!!
επιτελους να και κατι που θα αναψει λιγο τα αιματα στην ανιαρη καθημερινοτητα μας!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
You BETA believe...
φτου ρε πουστη μου...
τωρα θ'αρχισουν ολοι με τις φωτο και τις περιγραφες...![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
εγω ενεργούς θέλω....
...όχι τους γνωστούς ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ!!!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα κοτεράκια σας αλλά το πιό γρήγορο ιστιοπλοϊκό ,ειναι η ιστιοσανίδα !το γνωστό windsurfing.Θυμίζει μοτοσυκλέτα κ ειναι η καλύτερη γυμναστική για αγωνιζόμενους χειμώνα καλοκαίρι!
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Καλά τα κοτεράκια σας αλλά το πιό γρήγορο ιστιοπλοϊκό ,ειναι η ιστιοσανίδα !το γνωστό windsurfing.Θυμίζει μοτοσυκλέτα κ ειναι η καλύτερη γυμναστική για αγωνιζόμενους χειμώνα καλοκαίρι!
το ζητούμενο στην ιστιοπλοϊα δεν είναι η ταχύτητα, είναι πολλά άλλαΑρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Καλά τα κοτεράκια σας αλλά το πιό γρήγορο ιστιοπλοϊκό ,ειναι η ιστιοσανίδα !το γνωστό windsurfing.Θυμίζει μοτοσυκλέτα κ ειναι η καλύτερη γυμναστική για αγωνιζόμενους χειμώνα καλοκαίρι!![]()
συμφωνώ όμως σε αυτό που λες για το windsurfing, απλώς είναι άλλη φάση![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
βολτα τον Ιουνη με ιστιοπλοϊκο..???
ΤΕΛΕΙΑ!!!!
να και μια ωραια ιδεα!!
να μαζευτουμε καμμια 10-12αρια μαντραχαλαδες,να ειμαστε 4-5 μερες μεσα σ'ενα σκαρι,να μεθαμε,να βρωμαμε,να κλανουμε,να ξερναμε και να τσακωνομαστε ολη μερα γι'αυτο που θα κανουμε,ή γι αυτο που δεν καναμε τελικα..!!!!
επιτελους να και κατι που θα αναψει λιγο τα αιματα στην ανιαρη καθημερινοτητα μας!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]