Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Κατασκευή Schuberth

Νέο μέλος

Κατασκευή Schuberth

http://www.youtube.com/watch?v=8Iv6bokqPb4

Καταπληκτικό video που δείχνει την κατασκευή ενός κράνους της Schuberth βήμα βήμα. Από την αρχική διαμόρφωση του κέλυφος σε καλούπι σιλικόνης και το φινίρισμα με κοπή νερού υπό πίεση μέχρι τη βαφή με ρομπότ. Γιατί όλοι τα φοράμε αλλά λίγοι ξέρουμε πως τα φτιάχνουν...

http://http://www.youtube.com/watch?v=8Iv6bokqPb4

http://www.youtube.com/watch?v=8Iv6bokqPb4

πολύ πρώτο.....

Ωραίος !

Ας δούνε κι αυτοί που δεν φοράνε κράνος τα 50 πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Πολυ καλα βιντεο!

Εγω θελω να ευχαριστησω όλους αυτους που κατασκευαζουν, εξελισουν, βελτιωνουν ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ προστατευτικο εξοπλισμο για τη δικη μας ασφαλεια!

Πραγματικα, θεωρω οτι τους χρωσταμε πολλα!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    πραγματικα φοβερο! κατι ηξερα που τα'σκασα (και ησυχασα!))

Παλαιό μέλος
    Ξέρει κάποιος ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Schuberth S1 και Schuberth S1 Pro;

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Infini
    Ξέρει κάποιος ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Schuberth S1 και Schuberth S1 Pro;
    1) Το Schubert S1 δεν κατασκευάζεται πλέον. Τουλάχιστον αυτό μου απάντησαν στην eliofil όταν αγόρασα το δικό μου. Το ίδιο ακριβώς μου απάντησε και ένας άλλος αντιπρόσωπος της Schuberth στη Μιχαλακοπούλου. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι αλήθεια καθώς στην ιστοσελίδα της Schuberth δεν εμφανίζεται πλέον το απλό S1 αλλά μόνο το S1 Pro. Εάν βρείς κάποιο μοντέλο S1 (και πάιζουν αρκετά στην αγορά) τότε είναι μοντέλο προηγούμενων ετών,
    2) Στο S1 η εσωτερική ηλιοπροστασία ανεβοκατεβαίναι με ένα μοχλό που βρίσκεται στην αριστερή εξωτερική πλεύρά του κράνους στο ύψος του αυτιού. Στο S1 Pro αντίθετα ο αντίστοιχος μοχλός βρίσκεται χαμηλά στο υποσιάγονο του κράνους. Σύμφωνα με τη Schuberth αυτό καθιστά το S1 Pro ακόμα πιο αθόρυβο,
    3) Αλλάζουν φυσικά και τα γραφικά,
    4) Το S1 Pro είναι καμιά 200αριά ευρώ ακριβότερο :smilea:

Είναι πολύ πιθανό βέβαια να υπάρχουν και άλλες αλλάγές.

Παλαιό μέλος
    Δε νομίζω οτι η διαφορά στο κόστος είναι τόσο μεγάλη. Να συμπληρώσω οτι το το Pro έχει τη δυνατότητα να πάρει Pinlock.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ειναι καλα κρανη; Δεν τα εχω ξανακουσει

Η εταιρια εχει καμια σχεση με μια που πειραματιζοταν με αεροσακο - μπουφαν η τα μπερδεψα;

Παντως το C2 Black Space Matt ειναι πανεμορφο
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Την συγκεκριμένη μάρκα φορούσε ο Σουμάχερ στην Φόρμουλα. Και από όσο ξέρω, εδώ και κάποιο καιρό έχει εμπλακεί στην εξέλιξη των κράνων μοτοσυκλέτας.
    Δεν είχα ποτέ τέτοιο κράνος, αλλά είναι μάρκα που δίνει βάση στην ηχομόνωση και την αεροδυναμική του κράνους. Είναι η μόνη εταιρία που έχει δική της αεροδυναμική σήραγγα δοκιμών. Πάντως, είναι σχετικά ογκώδη κράνη με μεγαλύτερο βάρος από τον μέσο όρο.

Παρόμοια θέματα

1. Schuberth S1
    από MikeG στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2009, 03:37
  2. schuberth S1 vs Shoei xr1000
    από startengine στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2005, 17:05
  3. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 09:24

Κανόνες δημοσιεύσεων