Αντε αυριο τελευταιο μαθημα και φυγαμε για διακοπες!!!!! (ο θεος να τις κανει μιας και θα δουλευω μπας και παρω κανα διτροχο...)
![]()
![]()
![]()
Αντε αυριο τελευταιο μαθημα και φυγαμε για διακοπες!!!!! (ο θεος να τις κανει μιας και θα δουλευω μπας και παρω κανα διτροχο...)
![]()
![]()
![]()
Καλές διακοπές να έχεις και το τελείωμά τους να σε βρεί με τη μοτοσυκλέτα που επιθυμείς !
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα αποτελεσματα και συντομα με τη μηχανουλα που επι8υμεις!!
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ευχαριστω παρα πολυ παιδια![]()
![]()
Να πω και κουραγιο και υπομονη σε οσους συνεχιζουν ακομα εξεταστικη!!!
Καλη δουλιτσα, καλες βουτιες και προς το τελος αγκαλιες με τη Haya η οτι αλλο θες
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Καλη δουλιτσα, καλες βουτιες και προς το τελος αγκαλιες με τη Haya η οτι αλλο θες
Haya...????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μακαρι αλλα που τετοια τυχη,για κανα 250 παω μαλλον.
Ενταξει "μικρος"ειμαι ακομα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άντε ρε επειδή είσαι εσύ δηλαδή, να ζηλέψει η Suzuki την Kawasaki και να στο βγάλουνε 250άρι λέμε, Hayabusaki !Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
Haya...????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μακαρι αλλα που τετοια τυχη,για κανα 250 παω μαλλον.
Ενταξει "μικρος"ειμαι ακομα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Καλη η ευχη σου αλλα φανταζεσαι το hayabusa στις μισες διαστασεις και 250 cc...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άντε ρε επειδή είσαι εσύ δηλαδή, να ζηλέψει η Suzuki την Kawasaki και να στο βγάλουνε 250άρι λέμε, Hayabusaki !![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δε λες καλυτερα να ζηλεψει καποια εταιρεια τιμες απο παπια.....![]()
![]()
![]()
Να τρελαθούν τ'αφεντικά και ν'αρχίσουν να χαρίζουν !Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
Δε λες καλυτερα να ζηλεψει καποια εταιρεια τιμες απο παπια.....![]()
![]()
![]()
![]()
Θες κι άλλο ;
Να πηγαίνουμε στα βενζινάδικα και να μας δίνουν 2 ευρώ για κάθε λίτρο που θα βάζουμε !:rotflmao: :rotflmao:
Οπα οπα με καλυψες μεχρι εκει που δεν περνει
ετσι οπωσ πας 8α χρεωκοπησει η Ελλαδα για να παρω εγω μηχανη....μμμμ δεν ακοθγεται ασχημο τελικα!!!
Ευχαριστω παντως![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και αυτο που 8α πω θα το εχετε νιωσει πολλοι απο εδω μεσα αλλα οταν δεν εχεις το γκαζι που 8ελεις ακομα και 21 που ειμαι εγω νομιζω οτι δεν προλαβαινωωωωω...Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
για σας ειναι η ζωη ρε![]()
αντε καλο καλοκαιρι
![]()
![]()
Δεν το ηξερα αυτο,οποτε απο δω και περα οτι ευχη 8ελω δεν θα την κανω το βραδυ πριν παω για υπνο:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αμ πως, τσάμπα με φωνάζουνε ευχούλη ;
:rotflmao:
![]()
απλα 8α στελνω ενα μνμ σε σενα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Κι είμαι και νονός και πιάνουν οι ευχές μου να ξέρεις ! :oΑρχικά δημιουργήθηκε από mars696
Δεν το ηξερα αυτο,οποτε απο δω και περα οτι ευχη 8ελω δεν θα την κανω το βραδυ πριν παω για υπνο:hypnotize
απλα 8α στελνω ενα μνμ σε σενα!!!
:rotflmao:
![]()
Ότι επιθυμεί να έχει ο καθένας μας, άντε πάλι, σας κάλυψα όλους για πολύ πολύ καιρό !![]()
![]()
![]()