Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Αποζημιώθηκα...

Παλαιό μέλος

Αποζημιώθηκα...

Όπως είχα αναφέρει τον Φεβρουάριο μου έκλεψαν το R1, το οποίο όμως είχα ασφαλίζει για κλοπή. Αφού πέρασαν 3 μήνες και μάζεψα τα απαραίτητα χαρτιά, η ασφάλεια πλήρωσε το αναφερόμενο στο συμβόλαιο ποσόν.

Αναλυτικά: Αφού έπαθα το εγκεφαλικό βλέποντας ότι η μηχανή είχε κλαπεί, πήγα στην αστυνομία και δήλωσα το σημβάν. Την επόμενη ημέρα ενημέρωσα τον ασφαλιστή μου, ο οποίος με την σειρά του άνοιξε φάκελο στην εταιρεία που είχα το συμβόλαιο. Έκανα αίτηση στο Α.Τ. και πήρα αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων. Και μετά υπομονή για τρείς μήνες μπας και βρεθεί....
    Μόλις πέρασε το τρίμηνο πήγα ξανά στο Α.Τ. και ζήτησα νέο αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων, στο οποίο να αναφέρεται ότι δεν έχει βρεθεί η μηχανή. Μετά πήρα τα 2 χαρτιά της αστυνομίας, την άδεια του R1 και τα κλειδιά και τα παρέδωσα όλα στην ασφαλιστική. Με ειδοποίησαν 10 ημέρες αργότερα να κλείσω ραντεβού για να πληρωθώ.
    Πριν μου δώσουν την επιταγή υπέγραψα συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης της κυριότητας της κλεμμένης μηχανής (για το ενδεχόμενο να βρεθεί). Πήρα το 100% της αναγραφόμενης στο τιμολόγιο τιμής μείον το ποσό της αξίας που είχε χάσει (διότι την είχα λίγο περισσότερο από 1 χρόνο). Αυτό ήταν και το ποσό που έγραφε το τελευταίο συμβόλαιο που είχα. Η ασφαλιστική που είχα το συμβόλαιο είναι η μόνη που καλύπτει το 100%, δυστυχώς οι άλλες έχουν και ποσοστό απαλαγής...

Φυσικά δήλωσα την κλοπή και στην εφορία για να μην μου στέλνουν τέλη κυκλοφορίας...

Τα γράφω αυτά προς ενημέρωση όσων δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί το σύστημα της ασφάλειας κλοπής, αν χρειαστεί. Μακάρι να μην το χρειαστεί ποτέ ξανά κανένας, αλλά την στιγμή που κλέβονται 30 μηχανές την ημέρα στην Ελλάδα (στοιχεία από την ασφαλιστική) μάλλον θα ήταν καλό να έχουμε το κεφάλαιό μας ασφαλισμένο.

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    ante re file oraios

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Μπραβο ρε Σταυρο.. παει κι'αυτο..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

ποσο την πηρες κ ποσα χρηματα σου εδωσε η ασφαλιστική πισω?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος
    Την είχα πάρει 12.900 αν θυμάμαι καλά και πήρα 12.000. Η μείωση της αξίας είναι στάνταρ και για αυτοκίνητα και για μηχανές και γίνεται σε ετήσια βάση, μαζί βέβαια μειώνεται και το ασφάληστρο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Την είχα πάρει 12.900 αν θυμάμαι καλά και πήρα 12.000. Η μείωση της αξίας είναι στάνταρ και για αυτοκίνητα και για μηχανές και γίνεται σε ετήσια βάση, μαζί βέβαια μειώνεται και το ασφάληστρο.
    12κ καλα ειναι!

επιτελους κ ενα χαπι εντ μετα απο μια κλοπη....

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Still Improving.. Το avatar του/της Xigo
    strv1 μπορεις να μου πεις εστω σε π.μ. τι ασφαλεια ειχες κανει?

edit: ειδα,interamerican

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Μπράβο φίλε,άντε να μην ξαναχρειαστεί.Εγώ να δω τί θα κάνω και τι θα ζητήσω για σωματικές βλάβες και ψυχική οδύνη...

ηθικη βλαβη...
    ψυχικη οδυνη ειναι αν εχει πεθανει κανεις,κλπ...
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    ηθικη βλαβη...
    ψυχικη οδυνη ειναι αν εχει πεθανει κανεις,κλπ...
    Πέθανε η εμπιστοσύνη προς τις γυναίκες οδηγούς...λίγο το'χεις;(λέμε και καμμιά μαλακία ε;;; )

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ωραιος.παμε για αλλα!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τι θα τσιμπίσης με τα 12Κ τώρα?

Παλαιό μέλος
    Για την ώρα τίποτα... θα μείνω με το TDM και θα περιμένω το επόμενο μοντέλο (όχι σε χρώμα αλλά σε κινητήρα). Λογικά θα έρθει κατά το 2010 αλλά υπάρχουν ψίθυροι και για πιό νωρίς.
    Για το τρέχον έτος έχω άλλες πρωτερεότητες, αλλά πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικιά μου θα 'ναι!!

Μπράβο εισουν τυχερος.

Απλα για να ακουμε και να λεμε και κανενα καλο....

αλήθεια ποια ασφαλιστικη ειχες....θα ηθελα να ειμαι πελατης τους...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF