Κατ αρχην, ειναι εφικτο; Και δευτερον συμφερει μετα απο χρονια, αντι να αλλαξω το vstrom 650, να αγορασω εναν καινουριο κινητηρα 1000 και να τον περασω επανω;
![]()
![]()
![]()
Κατ αρχην, ειναι εφικτο; Και δευτερον συμφερει μετα απο χρονια, αντι να αλλαξω το vstrom 650, να αγορασω εναν καινουριο κινητηρα 1000 και να τον περασω επανω;
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
![]()
![]()
![]()
Τι τον κοιτάτε ρε...Βαράτε τον....
![]()
![]()
![]()
Ναι γινεται και μετα απο καποιο καιρο που θα τελειωσει και το 1000, θα βαλεις το 1400 το καινουργιο που θα χει βγει τοτενες.:hypnotize
![]()
![]()
![]()
Και γιατί δεν αγοράζεις καινούργιο το Transalp?![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Όταν γυρίσει ο Αντουάν (Oldman) & δει όλα αυτά που έχουν γραφεί τις μέρες που λείπει θα κόψει τις ρακές & θα αρχίσει το γάλα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μαγκες, οι τιμες στα μεταχειρισμενα, εχουν πεσει ραγδαια, τα μηχανακια τα εχουμε τουμπανιασμενα απο εχτρα και τα εχουμε συνηθησει τα εχουμε παντρεφτει και δεν μπορουμε ευκολα να τ αλαξουμε.
Οποτε ψαχνωμαστε για το καλυτερο και το πιο συμφερον.
Τωρα εαν δεν σκαμπαζουμε απο μηχανολογικα, γι αυτο μπαινουμε και ρωταμε να ξεστραβωθουμε.
Τι ξεφωνιζετε λοιπον ρε μαστορια;![]()
![]()
![]()
Ρε μαγκες, οι τιμες στα μεταχειρισμενα, εχουν πεσει ραγδαια, τα μηχανακια τα εχουμε τουμπανιασμενα απο εχτρα και τα εχουμε συνηθησει τα εχουμε παντρεφτει και δεν μπορουμε ευκολα να τ αλαξουμε.
Οποτε ψαχνωμαστε για το καλυτερο και το πιο συμφερον.
.....
Μας λες μαλάκες δλδ;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αν γίνεται, κι εγώ ψάχνομαι για κινητήρα R1 να βάλω στο ΧΤ!![]()
![]()
Υ.Γ.
Πλάκα Οκ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Θα ηθελα κι εγω να βαλω στο xmax κινητηρα απο tmax και στο fazer κινητηρα απο fjr:rotflmao: Iσως πρεπει να παρεις τη μεγαλη αποφαση να του βαλεις μοτερ απο katanaΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αν γίνεται, κι εγώ ψάχνομαι για κινητήρα R1 να βάλω στο ΧΤ!![]()
![]()
Υ.Γ.
Πλάκα Οκ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στα σοβαρα,
μου φαινεται υπερβολικο να μπλεξεις με τετοιες διαδικασιες και η μηχανη σου ειναι ακομη καινουργια. Αν δε σε καλυπτει δως τη και παρε το μεγαλο, να εχεις και την εγγυηση σου [αν μιλαμε για καινουργιο] και να ειναι στιβαρη η μηχανη κι οχι τριγμοι απο εδω, τριγμοι απο εκει και μου 'σταξε και δεν παντρευτηκε καλα κλπ κλπ Εισαι σε φαση στη ζωη σου γιατι χωρις προσωπικη ενασχοληση πανω απο το μηχανικο ξεχνα το, να καταναλωνεις 12ωρα και μετα να ψαχνεσαι τι εκατσε η τι δεν εκατσε καλα κλπ ;
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Τι τον κοιτάτε ρε...Βαράτε τον....
![]()
![]()
![]()
Αν εννοείς τον υπολογιστή ναι βαράτε τοναν εννοείς τον Vestromas αστο καλύτερα...εκτός κι αν είμαστε σαν και αυτόν δηλαδή δυό μέτρα και δίφυλη ντουλάπα
:rotflmao:
Μήτσο να βάλουμε Boxer 1200άρι ρε στο στρόμι να γίνει και αυτό Πόρσε των δύο τροχών:rotflmao:
![]()
Σοβαρά τώρα αν θέλεις να ρωτάς περί μηχανολογικών στέλνε μου pm![]()
Αστους να γελασουν ρε Νικολα.Μεσα απο αυτα που μαθαινουμε να γελαμε κιολας.
Το ξερα οτι το θεμα θα κανει αισθηση.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
εκτός του ''αστείου'' του θέματοςδεν ειναι και τεχνικός δυνατόν, οχι χωρίς μετατροπές στις βάσεις του κινητήρα/πλαίσιο, μιας και έχουν διαφορετικά σημεία στήριξης.
Επιπλέον πόσο ''ευκολο'' θα είναι να βρείς καινούργιο κινητηρα ''μετά απο χρονια'' (πόσα αλήθεια?)
αν θες την παραπάνω δυναμη του 1000 καλο θα ηταν να παρείς εξαρχής ενα dl1000 και να τελειώνεις. Βιάσου όμως γιατι έχει βγει βρώμα οτι σταματούν την παραγωγή του....:a13:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!