μηπως ξερει κανεις το μοντελο cagiva river?απο οτι ειδα εχει καλη τιμη στα 500cc με 40 hp
γνωριζει καποιος ?ή εστω γενικα για cagiva γνωμες?
μηπως ξερει κανεις το μοντελο cagiva river?απο οτι ειδα εχει καλη τιμη στα 500cc με 40 hp
γνωριζει καποιος ?ή εστω γενικα για cagiva γνωμες?
Εχω ενα παρατημενο κατζιβα στην γειτονια μου χωρις κανενα μηχανολογικο προβλημα, με απλη κλειδαρια, απο το 85 περιπου. Ο ιδιοκτητης το χαριζει και δεν το παιρνει κανενας. Ουτε δοκιμασε ποτε κανεις να το κλεψει. Ενω ειναι πολυ ομορφο.
Λευκο με φερινγκακι, γυρω στα 400 κυβικα νομιζω. Εχει σημα μικρο ελεφαντακι και Ιταλικη σημαια.
Τα συμπερασματα δικα σου, για τη συγκεκριμενη ιστορικη φιρμα.![]()
![]()
![]()
Cagiva mito σε λέει τπτ?Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Εχω ενα παρατημενο κατζιβα στην γειτονια μου χωρις κανενα μηχανολογικο προβλημα, με απλη κλειδαρια, απο το 85 περιπου. Ο ιδιοκτητης το χαριζει και δεν το παιρνει κανενας. Ουτε δοκιμασε ποτε κανεις να το κλεψει. Ενω ειναι πολυ ομορφο.
Λευκο με φερινγκακι, γυρω στα 400 κυβικα νομιζω. Εχει σημα μικρο ελεφαντακι και Ιταλικη σημαια.
Τα συμπερασματα δικα σου, για τη συγκεκριμενη ιστορικη φιρμα.![]()
![]()
![]()
Βασικά η cagiva πάσχει όπως όλες οι μικρές εταιρίες, στην υποστήριξη, σε ανταλλακτικά, service, γενικά όλη την μηχανή υποστήριξης που δουλεύει από πίσω. Σαν μηχανές δεν νομίζω ότι είναι κακές.. Νομίζω πάντως καλύτερα να κοιτάξεις για κανένα ninja 250 αν θες ασφάλτινο ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βέβαια βγάζει 30 ίππους.. εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ έχεις και το πεπόνι..
![]()
![]()
Οπως λεει και το ονομα του, το ριβερ ειναι κατευθειαν για το ποταμι.![]()
Αν και δεν σε συμφερει να πας νομιζω στο πλησιεστερο να το πεταξεις.![]()
![]()
Τι είσαι εσύ ρε.. πως θα σε κάνουμε καλά ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Οπως λεει και το ονομα του, το ριβερ ειναι κατευθειαν για το ποταμι.![]()
Αν και δεν σε συμφερει να πας νομιζω στο πλησιεστερο να το πεταξεις.![]()
![]()
![]()
οκ ακουω τισ συμβουλεσ σου φιλε μου αλλα θα ηθελα και καποιον που να ειναι λιγοτερο φρικαρισμενος με την cagiva :rotflmao:
Χιουμορακι κανω, αδελφε.Δεν ειμαι φρικαρισμενος με την γκατζιβα.
Ο epp1640, σου εδωσε κανονικη απαντηση και συμφωνω μαζι του.![]()
![]()
ΟΚ ΡΕ ΣΥαπλα θελω πραγματικα να μαθω για την cagiva και πιο πολυ για το river kai to canyon!ειναι πιο φτηνα απο τον ανταγωνισμο και το canyon μαρεσει πολυ!ειμαι αναμεσα σε αυτο το cagiva canyon kai to kawasaki kle 500!
Δεν ξέρω το canyon.. αλλά σου λέω καλύτερα το KLE.. είναι ένα μηχανάκι δοκιμασμένο, σκυλί από θέμα αξιοπιστίας.. το διαπιστώνεις έυκολα αν σκεφτείς πόσα 400άρια κυκλοφορούν από το 93 ώς σήμερα έχοντας μαζέψει άπειρα χιλιόμετρα. Δεν λέω ότι το άλλο είναι κακό αλλά δεν θες να είσαι εσύ που θα το διαπιστώσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από tigionapas
ΟΚ ΡΕ ΣΥαπλα θελω πραγματικα να μαθω για την cagiva και πιο πολυ για το river kai to canyon!ειναι πιο φτηνα απο τον ανταγωνισμο και το canyon μαρεσει πολυ!ειμαι αναμεσα σε αυτο το cagiva canyon kai to kawasaki kle 500!
Μειονέκτημα του KLE, ίσως το μοναδικό είναι η σκληρή και άβολη σέλα που όμως διορθώνεται με το να βάλεις άλλη έτοιμη ή να παραγκείλεις μία στα μέτρα σου στον σελά.. Βασικό μειονέκτημα επίσης με το να αγοράζεις πχ ένα cagiva που ισχύει όμως και για όλες τις μικρές εταιρίες, εννοώ σαν μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα, είναι ότι σήμερα τις έχει, μαζί με άλλες 5 ένας αντιπρόσωπος, αύριο τις έχεις ένας άλλος.. μεθαύριο ενδέχεται και κανένας.. και αν είσαι εκτός εγγύησης τι κάνεις με τα ανταλλακτικά??
![]()
megali apostasi me 140.. on - ff h sygkekrimena TDM ...
Χθές γνώρισα ένα παλικάρι που του χαρίσαν ένα canyon.Στήν αρχή νόμιζα οτι με δούλευε...
Μακρια απο CAGIVA.Αρχικά δημιουργήθηκε από tigionapas
Ειναι μια εταιρεια που βρισκεται στα ορια της χρεωκοπιας χρονια τωρα κι αυτο σημαινει πολλα...οπως τους φθηνοτερους προμηθευτες σε ανταλλακτικα. Γι'αυτο βγαζουν και πολλα προβληματα κυριως ηλεκτρικα (μιζα, ηλεκτρονικη, κλπ)
Δεν ειναι τυχαιο οπως ειπαν οι προηγουμενοι οτι καποιοι τα εχουν παρτησει η τα χαριζουν χωρις αντιτιμο..
![]()
H ίδια η εταιρία αναγνωρίζει την ποιότητα κατασκευής της και έτσι έχει ονομάσει ανάλογα τα μοντέλα της. Canyon, river...
Η πως αλλιώς η μοτό σου υποδηλώνει τον τόπο προορισμού της αμέσως μετά την αγορά της.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
H ίδια η εταιρία αναγνωρίζει την ποιότητα κατασκευής της και έτσι έχει ονομάσει ανάλογα τα μοντέλα της. Canyon, river...
Η πως αλλιώς η μοτό σου υποδηλώνει τον τόπο προορισμού της αμέσως μετά την αγορά της.![]()
:rotflmao: