Το έχετε δει αυτό ?
Το έχετε δει αυτό ?
Έλα ρε φίλε!!!!
Φοβερό!!!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αν καταλαβα σωστα ειναι εκδρομουλες???
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ναι, νοικιάζεις εκεί το μηχανάκι. Τιμές είδατε;![]()
Και γιατι παρακαλω να νοικιασω το μηχανακι που ηδη εχω?????Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Ναι, νοικιάζεις εκεί το μηχανάκι. Τιμές είδατε;![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Σκέφτεσαι να πας Ναμίμπια με το παρτάλι σου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Καλό σαν ιδέα ΑΝ έχεις και ανάλογη υποστήριξη...Αλήθεια Ναμίμπια που θα μείνεις?![]()
Για να μη στο φάνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και γιατι παρακαλω να νοικιασω το μηχανακι που ηδη εχω?????![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ειναι ετσι εχετε καποιο δικιο...αλλα δεν μου παει ρε γαμωτο![]()
![]()
![]()
Καλα ρε, εσυ πηγες Βουλγαρια με ποδηλατο και δεν θα παω εγω Ναμιμπια με τον αργαλο???Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Σκέφτεσαι να πας Ναμίμπια με το παρτάλι σου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και ξαναρωτάω. Ναμίμπια που θα μείνεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Καλα ρε, εσυ πηγες Βουλγαρια με ποδηλατο και δεν θα παω εγω Ναμιμπια με τον αργαλο???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν εννοεις το θεμα υπνου θα βρω ενα ωραιο και απομερο χωραφι και θα ξαπλωσω κατω απο τα αστερια.. :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Και ξαναρωτάω. Ναμίμπια που θα μείνεις?![]()
![]()
Σωστοοοοοοοοοςςςςςςς !!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αν εννοεις το θεμα υπνου θα βρω ενα ωραιο και απομερο χωραφι και θα ξαπλωσω κατω απο τα αστερια.. :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:![]()
XR
XTR
XJR
Φίλε μου καλέ στη Ναμίμπια μπορεί να ξυπνήσεις και παρέα με κανένα γιαταγανοφόρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αν εννοεις το θεμα υπνου θα βρω ενα ωραιο και απομερο χωραφι και θα ξαπλωσω κατω απο τα αστερια.. :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:![]()
![]()
πωωωωωω, πάλι πείνα θα πέσει... άντε τώρα οικονομία να πάμε στη Ναμίμπια.....![]()
peskandritsos πριν κοιμηθείς αλέιψου καλά καλά με χοντρό αλάτι... τα λιοντάρια είναι μερακλήδες στο φαϊ.![]()