οταν ''σκαει'' μια εξατμιση , το χρωμα της φλογας μας ''λεει'' κατι για το μειγμα ???? μιλαμε για ελευθερη εξατμιση σε μονοκυλιδρο ...
οταν ''σκαει'' μια εξατμιση , το χρωμα της φλογας μας ''λεει'' κατι για το μειγμα ???? μιλαμε για ελευθερη εξατμιση σε μονοκυλιδρο ...
PROzacRIDER
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν δε κάνω σοβαρό λάθος έχει πλούσιο μείγμα.![]()
εχω την εντυπωση , αν δεν κανω εγω λαθος , πως μπλε φλογα φτωχο μειγμα , πορτοκαλι φλογα , πλουσιο μειγμα ... αυτο θελω να μαθω αν εχω δικιο
PROzacRIDER
Δε βγάζεις και το μπουζι να δεις για το μιγμα?![]()
Οταν σκαει η εξατμιση, αρχικά, αν εχεις καταλύτη, έχει γίνει τόστ απο τη άκαυτη...
Τώρα για το μιγμα, καλύτερα να δεις το μπουζι...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
πραγματικα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ διαδικασια ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
εχω την εντυπωση , αν δεν κανω εγω λαθος , πως μπλε φλογα φτωχο μειγμα , πορτοκαλι φλογα , πλουσιο μειγμα ... αυτο θελω να μαθω αν εχω δικιο
PROzacRIDER
Ας κάνω & εγώ μια παρεμφερή ερώτηση:
Αν ακούγονται σκασίματα όταν κλείνεις το γκάζι, και δε βγαίνουν φλόγες τι συμπέρασμα βγάζουμε?
![]()
Οτι μπορεί να τραβάει αέρα η εξάτμιση πχ.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ας κάνω & εγώ μια παρεμφερή ερώτηση:
Αν ακούγονται σκασίματα όταν κλείνεις το γκάζι, και δε βγαίνουν φλόγες τι συμπέρασμα βγάζουμε?
![]()
Ότι είναι καιρός να γυρίσεις ρεζέρβα ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν ακούγονται σκασίματα όταν κλείνεις το γκάζι, και δε βγαίνουν φλόγες τι συμπέρασμα βγάζουμε?![]()
(αν το έχεις κάνει ήδη, τότε βουρ για βενζινάδικο ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ότι είναι καιρός να γυρίσεις ρεζέρβα ...!!!![]()
(αν το έχεις κάνει ήδη, τότε βουρ για βενζινάδικο ...)![]()
Δεν έχει να κάνει με τη βενζίνα. Μου έχει τύχει να είμαι και φουλ. Μέχρι να ζεσταθεί λίγο το κάνει άμα χουφτώσω καλά το γκάζι![]()
![]()
![]()
Βγάζουμε και γλώσσα τώρα ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δεν έχει να κάνει με τη βενζίνα. Μου έχει τύχει να είμαι και φουλ.![]()
(σκάσιμο στην εξάτμιση με κλειστό το γκάζι σημαίνει χαμηλή στάθμη καυσίμου στο λεκανάκι - τελεία και παύλα !!)![]()
Το "άμα χουφτώσω καλά το γκάζι" σημαίνει "κλειστό γκάζι" ??? :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
μέχρι να ζεσταθεί λίγο το κάνει άμα χουφτώσω καλά το γκάζι
Δε το έγραψα σωστά...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Βγάζουμε και γλώσσα τώρα ...???![]()
(σκάσιμο στην εξάτμιση με κλειστό το γκάζι σημαίνει χαμηλή στάθμη καυσίμου στο λεκανάκι - τελεία και παύλα !!)![]()
Το "άμα χουφτώσω καλά το γκάζι" σημαίνει "κλειστό γκάζι" ??? :a31:![]()
Αν χουφτώσω το γκάζι (γκαζώσω αρκετά και απότομα) & μετά το αφήσω να επανέλθει στην αρχική θέση (ρελαντί), τότε το κάνει. Στην αρχή μέχρι (κανά 5λεπτο).
Τώρα νομίζω το περιέγραψα ορθώς.![]()
Και που έγκειται το "παράξενο" του πράγματος ???Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν χουφτώσω το γκάζι (γκαζώσω αρκετά και απότομα) & μετά το αφήσω να επανέλθει στην αρχική θέση (ρελαντί), τότε το κάνει. Στην αρχή μέχρι (κανά 5λεπτο).![]()
(αφού αδειάζεις - σαν τον μ@λ@κα - το λεκανάκι του καρμπυρατέρ με ρυθμό γρηγορότερο από αυτόν που γεμίζει...)
Κοινώς, τράβα δες το ρακόρ βενζίνης (αν είναι καθαρό), τον μηχανισμό του φλοτέρ (αν δουλεύει ελεύθερα), την μύτη του (μ)πυραυλακίου (αν έχει πιάσει μούσγα) και την αντλία επιτάχυνσης (αν δουλεύει σε όλο το μήκος του ατέρμονα).
Υ.Γ.
Το τηλέφωνο είναι (και θα παραμείνει) ΚΛΕΙΣΤΟ !!!![]()
Γκέγκε.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και που έγκειται το "παράξενο" του πράγματος ???![]()
(αφού αδειάζεις - σαν τον μ@λ@κα - το λεκανάκι του καρμπυρατέρ με ρυθμό γρηγορότερο από αυτόν που γεμίζει...)
Κοινώς, τράβα δες το ρακόρ βενζίνης (αν είναι καθαρό), τον μηχανισμό του φλοτέρ (αν δουλεύει ελεύθερα), την μύτη του (μ)πυραυλακίου (αν έχει πιάσει μούσγα) και την αντλία επιτάχυνσης (αν δουλέυει σε όλο το μήκος του ατέρμονα).
Υ.Γ.
Το τηλέφωνο είναι (και θα παραμείνει) ΚΛΕΙΣΤΟ !!!![]()
Ένα καθαρισματάκι το carb![]()
![]()
Αναμένω του Πόντιου όμως... Άσε που είδα και όνειρο με αυτόν
Ότι πήγα και δεν έφτιαχνε πια μηχανάκια αλλά είχε ένα τροχόσπιτο με λουκάνικα και έβρεχε τις π@@τ@ν@ς!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
(προσοχή στο μανόμετρο της ασετυλίνης όταν ρυθμίζεις φλόγα..:rotflmao: :rotflmao: )
κάνεις πλάκα ΕΤΣΙ..???