Γειά σας παίδες είμαι νέο μέλος, λέγομαι Γιώργος, είμαι 19 και έχω ένα Husqvarna TE 510. Σας βρήκα χάρη στον crs-k και τον ευχαριστώ! Χαίρομαι που βρήκα ένα φόρουμ σχετικά με το πάθος μου!
Γειά σας παίδες είμαι νέο μέλος, λέγομαι Γιώργος, είμαι 19 και έχω ένα Husqvarna TE 510. Σας βρήκα χάρη στον crs-k και τον ευχαριστώ! Χαίρομαι που βρήκα ένα φόρουμ σχετικά με το πάθος μου!
Ζήσε τη ζωή!!!
Με βυσμα μπηκες ποντικι; Αεροπορια θα σε παμε εδω μεσα.![]()
Καλως ηρθες φιλαρακο. Πολυ χωμα εχει εδω μεσα και λασπη. Θ λερωθεις πολυ, αλλα θα περασεις καλα.![]()
![]()
![]()
![]()
Χαχαχαχαχαχα! Ευχαριστώ! Και θα πάω και στρατό σε κάνα τρίμηνο οπότε είναι επίκαιρο το βύσμα!![]()
![]()
Ζήσε τη ζωή!!!
Σιδεροκεφαλος. Ειδα το προφιλ σου. Οταν γεννηθηκες, εγω απολυθηκα. Ολα τα ατιθασα νιατα εδω ειμαστε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Καλά κράτα και μια πισινή για παν ενδεχόμενο...:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από Husky501
Σας βρήκα χάρη στον crs-k και τον ευχαριστώ!![]()
Πλάκα κάνω, οι φίλοι του Χρήστου δεν μπορεί παρά να είναι και δικοί μας, καλώς ήρθες !
![]()
![]()
καλως τον βυσματια... θα καλοπερασεις νεος...
τα ατιθασα πιατα ειμαστε... (για κοιλιες μηλαω). :rotflmao:
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Ρε συ Στρωματα, ΠΟΛΥ σε παω λεμε ρε φιλαρακι!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Σιδεροκεφαλος. Ειδα το προφιλ σου. Οταν γεννηθηκες, εγω απολυθηκα. Ολα τα ατιθασα νιατα εδω ειμαστε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλωσορισες στην παρεα μας φιλε Χασκι!![]()
Νίκος
Open Horizons
καλώστον...Αρχικά δημιουργήθηκε από Husky501
510 πολύ γκάζι....![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για το καλοσόρισμα! Πολύ μπύρα βλέπω και μου αρέσει αυτό!![]()
Ζήσε τη ζωή!!!
μη τις τσιμπησεις ολες και βγεις με το 510 μετα ομως ε?? :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Husky501
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για το καλοσόρισμα! Πολύ μπύρα βλέπω και μου αρέσει αυτό!![]()