Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: παραεισαγωγεις(οι)

παραεισαγωγεις(οι)

καλησπερα σε ολους!ειμαι μολις 1-2 μηνες μακρια απο την αγορα μηχανης.θα παρω ss οσο ειμαι ακομα μικρος και αντεχει η μεση μου!η θα ξυλωθω και θα μεινω ταπι με ταπι παιρνωντας ducati 848 η θα βολευτω με gsxr600 που μου αρεσει και αυτη αρκετα.ψαχνωντας επεσα και σε παραεισαγωγεις και η απορια μου ειναι η εξης=καλυπτονται αυτα τα μηχανακια απο την αντιπροσωπεια οσον αφορα την εγγυηση και μηπως εχουν καποιο ιδιαιτερο <<θεμα>> τα μηχανακια αυτα?ευχαριστω....!

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί αρκετές φορές, κάνε μια έρευνα στις συζητήσεις και θα βρεις πολλές πληροφορίες... Αυτό που θα διαπιστώσεις είναι ότι οι απόψεις διύστανται... Καλές αγορές.:smilea:
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι.βεβαια δεν ειμαι και εξοικειωμενος με αυτα τα search στο forum.αν μπορει καποιος να βαλει 1 link....πως διυστανται οι αποψεις???!!!!η σου στελνει η αντιπροσωπεια τα απαραιτητα εγγραφα μετα κανα μηνα η οχι.

ξαναεψαξα και βρηκα!εχεις δικιο,της π@@τ@νας γινεται!μαλλον αντιπροσωπεια μερια με κοβω...

η λογικη που λεει οτι αγοραζω καινουργια μηχανη και η εταιρεια σουτζουκι πρεπει να με καλυψει με εγγυηση 2 χρονων και ως εκφραστης της μαμας εταιρειας ειναι η εδω αντιπροσωπεια,που χολενει?αν κανεις εχει καποια γνωμη....

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Βασικά ζήτα από έναν από τους Διαχειριστές (bartlal, crs-k, hornet, Julius, rsp, sniper) να σου μεταφέρει το thread αυτό στο κατάλληλο χώρο του forum γιατί εδώ δεν θα πάρεις πολλές απαντήσεις έως καθόλου.
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

οκ,ευχαριστω

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
    Βασικά ζήτα από έναν από τους Διαχειριστές (bartlal, crs-k, hornet, Julius, rsp, sniper) να σου μεταφέρει το thread αυτό στο κατάλληλο χώρο του forum γιατί εδώ δεν θα πάρεις πολλές απαντήσεις έως καθόλου.
    done
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Εδώ οι καλές φωτό
    από swtos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:59
  4. Πως επιλεγονται οι moderator????