Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
... μεχρι το ΣΚ!![]()
Αντε καλημερα, μετα απο μια ομορφη νυκτα ...![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!! Τι έγινε Χρηστάκο καινούργιο παιχνιδάκι βρήκες![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Φαινεται ???![]()
:wacko:
Μπααααα !!!! τι λες τώρα …..![]()
![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
... μεχρι το ΣΚ!![]()
Αντε καλημερα, μετα απο μια ομορφη νυκτα ...![]()
![]()
αραχτος στη πολυθρονα ξεφιλιζα το μοτο και συντονισμενος στους 101,8....ακουγα την παναθα.....βλεπω το ρολοι 12:00...λεω απο μεσα μου ωχ μπηκαμε στη ζωνη του λυκοφωτος.......και τσουπ κοκκινη γκονζαλες...αντε λεω ωραια πανσεληνος ...12:10 τρωμε το πρωτο........και τωρα;;;....12:20....τα βρακια σου φορα.....ωραια πανσεληνος....ασε μας ρε χρηστο
ΑΝΤΕ Κ α λ η μ ε ρ α![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
ΚαλημέραΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Φαινεται ???![]()
:wacko:
![]()
Εμμμμ, το'ξερα εγώ....
Καλως ήρθες στο club των...imagemakers![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ![]()
αραχτος στη πολυθρονα ξεφιλιζα το μοτο και συντονισμενος στους 101,8....ακουγα την παναθα.....βλεπω το ρολοι 12:00...λεω απο μεσα μου ωχ μπηκαμε στη ζωνη του λυκοφωτος.......και τσουπ κοκκινη γκονζαλες...αντε λεω ωραια πανσεληνος ...12:10 τρωμε το πρωτο........και τωρα;;;....12:20....τα βρακια σου φορα.....ωραια πανσεληνος....ασε μας ρε χρηστο
ΑΝΤΕ Κ α λ η μ ε ρ α![]()
![]()
Ετσι, ετσι ...![]()
Γιατι νομιζεις με πηρε 2 ακουγοντας τον Σαριδακη και φωτογραφιζοντας φεγγαρια ...![]()
Τεσπα ...
Αυριο πρωι θα πινω "καφε" στο Ζεμενο πηγαινοντας για Γαλαξιδι. οποτε ολα καλα!![]()
Η ζωη συνεχιζεται ... :wacko:
Ναι αλλά με ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ετσι, ετσι ...![]()
Γιατι νομιζεις με πηρε 2 ακουγοντας τον Σαριδακη και φωτογραφιζοντας φεγγαρια ...![]()
Τεσπα ...
Αυριο πρωι θα πινω "καφε" στο Ζεμενο πηγαινοντας για Γαλαξιδι. οποτε ολα καλα!![]()
Η ζωη συνεχιζεται ... :wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tdaf
Ναι αλλά με ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Θοδωρή μη τα λες όλα ….κρύψε κάτι:rotflmao: :rotflmao:
Για να μην πω πενταθεσια ...![]()
![]()
Πενταθέσια ......Μπα χλωμό σε βρίσκω.....
![]()
![]()
![]()