Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: cr 125

Νέο μέλος

cr 125

Ειμαι καινουργιος και ενδιαφερομαι για cr 125 honda το οποιο το θελω και για τον δρομο , και για πιστα.. θα ηθελα να ρωτησω αν σε αυτο το μοντελο υπαρχει μπροστινο φως .. ι αν περνει .. (Δεν ξερω τιποτα απο cr 125 αν γινετε απαντηστε μου η στηλτε μου κανα λινκ με φοτο )

Re: cr 125

Το CR 125 είναι motocross, αγωνιστική μοτοσυκλέτα χωρίς φώτα, φλας και δεν βγάζει πινακίδες, ο δε λόγος υπαρξής του είναι καθαρά οι αγώνες και οι προπονήσεις σε πίστες motocross.

Νέο μέλος
    yparxei kapio montelo 125 motocross i tetio styl genikotera.. ?protimw honda.. kai stin anagkh yamaha..

Μήπως εννοείς το XR 125 L?

Νέο μέλος
    kalo einai kai afto.. mipws exeis na m protineis kana alo montelo ? an oxi honda yamaha..

Μπες σε sites αντιπροσώπων και χάζεψέ τα με την ησυχία σου. Από μοντέλα ισχύει το ρητό ... όρεξη να 'χεις να ψάχνεις.

Νέο μέλος
    opws?

Δίχρονο μέλος Το avatar του/της jojo-mojo
    Δεν θα σου πρότεινα να πάρεις το XR 125 L και αυτό για 2 βασικούς λόγους.1ον ότι δεν έχει πίσω δισκόφρενο, έχει ταμπούρο και 2ον έχει πολύ ήπιο γκάζι(τετράχρονο) κάτι που θα σου χρειαστεί στο βουνό αφού είπες ότι το θέλεις και για πίστα. Είπες ότι κοίταζες για CR οπότε δεν έχεις περιορισμό στο να είναι διχρονο. Εγώ θα σου πρότεινα ένα DT 125 R. Το είχα για ενάμιση χρόνο μέχρι πριν από λίγο καιρό και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Είναι αρκετά άνετο και ευέλικτο για μέσα στην πόλη και θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή εισαγωγή σε χωματοδιαδρομές ειδικά αν είσαι αρχάριος. Το μόνα μειονεκτήματα που έχει είναι ότι δεν έχει ρυθμιζόμενες αναρτήσεις(δεν ξέρω αν το CR που έλεγες στην αρχή έχει) και ότι όταν αρχισεις να εξοικειώνεσαι μαζί του θα θες περισσότερο γκάζι(εγώ αυτό έπαθα). Πάντως το θεωρώ πολύ καλύτερη επιλογή από το XR (το 125 πάντα) και τυχαίνει να το έχω ψάξει αρκετά γιατί πριν 1,5 χρόνο είχα αυτό το δίλημμα DT ή XR.

Παρόμοια θέματα

1. antalaktika gia honda cr 125 94
    από vagos_cr στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2009, 14:25
  2. husgvarna cr 125 99
    από votsis4 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2008, 11:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε