...καμιά βόλτα με παπιά ή μικρά μηχανάκια ? Πέρυσι αν θυμάμαι καλά τέτοια εποχή περίπου είχα διαβάσει μια σχετική βόλτα όπου είχαν συμμετάσχει μέλη με παπιά.Αν υπάρχει καμιά σκέψη για κάτι τέτοιο ρίχτε τη.
![]()
...καμιά βόλτα με παπιά ή μικρά μηχανάκια ? Πέρυσι αν θυμάμαι καλά τέτοια εποχή περίπου είχα διαβάσει μια σχετική βόλτα όπου είχαν συμμετάσχει μέλη με παπιά.Αν υπάρχει καμιά σκέψη για κάτι τέτοιο ρίχτε τη.
![]()
Δεν πέρνετε τα παπιά να κατεβείτε Κρήτη να σαμποτάρουμε την βόλτα του Mike?![]()
Πάλεψε τη ρεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Δεν πέρνετε τα παπιά να κατεβείτε Κρήτη να σαμποτάρουμε την βόλτα του Mike?![]()
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Καλό ακούγεται.Την περσινή την έχασα γιατί αγόρασα παπί 2-3 μέρες μετά.Αν κανονιστεί κάτι ειδοποιήστε κάποιος,θα κοιτάξω και εγώ![]()
μεσα![]()
τι λετε για σαββατο 15 /11?
up,up,up!!!!!
Eπιτέλους,νόμιζα πως είμαι μόνος μου με το παπί!!!!
Πείτε πότε??????????
αν δεν ειναι παπακι..και ειναι βεσπουλα μικρη πειραζει??
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
αν δεν ειναι παπακι..και ειναι βεσπουλα μικρη πειραζει??
![]()
Τι να πειράξει ? Μια χαρά είναι![]()
Λοιπόν τι λέτε για το Σάββατο 22/11 ? Να πάμε μέχρι το Πόρτο Γερμενό ? Οποιος θέλει ας προτείνει και άλλες διαδρομές![]()
![]()
Εξαρτάται από την ώρα.....δουλεύουμε το πρωίΑρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Λοιπόν τι λέτε για το Σάββατο 22/11 ? Να πάμε μέχρι το Πόρτο Γερμενό ? Οποιος θέλει ας προτείνει και άλλες διαδρομές![]()
![]()
![]()
Το Πόρτο Γερμενό που είναι;Και ας υπάρχει στα υπ'όψην και καμιά Σουνιάδα.Και στον γυρισμό Αττική Οδό δεξια λωρίδα με 90!Kings of the road κι'έτσι![]()
σουνιο σουνιο
![]()