ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ LeoVince Evo2 για KTM 950/990 ADVENTURE ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ. ΤΙΜΗ 450Ε (ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ 720Ε) ΤΗΛ. 6996550990
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ LeoVince Evo2 για KTM 950/990 ADVENTURE ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ. ΤΙΜΗ 450Ε (ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ 720Ε) ΤΗΛ. 6996550990
file dyo einai alla den tis poulaw telika. tis evala sto mhxanaki. na sou pw me dyo logia ti egine. tis pareiggila apo to e-bay kai sthn foto eixan tis paleies alla mou steilan tis kenoyrgies.
skeftika na tis dwsw gia parw alles kai telika tis krathsa. an theleis plhrofories mporw na sou dwsw giati pragmatika aksizoun kai einai kai ftines.ta leme
Κοστίζουν στα 532? σήμερα, μαζί με έξοδα αποστολής. Τώρα σκέφτομαι να αλλάξω μηχανάκι, και να πάω στο 990Αdv. Γι αυτό ρώτησα. Γειά χαρά.
Άν έχεις βάλει εξατμίσεις WINGS και μπορείς πάρε με ένα τηλ στο 6936023794 ή στείλε μου το κινητό σου να σε πάρω εγώ τηλέφωνο για να μη χρεώνεσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Κοστίζουν στα 532? σήμερα, μαζί με έξοδα αποστολής. Τώρα σκέφτομαι να αλλάξω μηχανάκι, και να πάω στο 990Αdv. Γι αυτό ρώτησα. Γειά χαρά.
Θα ήθελα κάποιε πληροφορίες γιατί με ενδιαφέρουν και εμένα
Σε ευχαριστώ