Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Ειναι αληθεια??

Ειναι αληθεια??

Ρε παιδια καπου πηρε το ματι μου σε καποιο forum οτι τα strom δεν κανει να τα δουλευεις συνεχεια στα κοκκινα γιατι μειωνεταο ο χρονος ζωης του κινητηρα. Σημερα που ηρθε ενα παλικαρι απο EΛΠΑ επειδη ειχε μεινει το αμαξι μου και πιασαμε την κουβεντα, μου λεει και αυτος το ιδιο, οτι δηλαδη δεν ειναι καλο για τον κινητηρα!!!Εγω το μηχανακι το παω χμμ..αρκετα να το πω στα κοκκινα..Και θελω να το κρατησω για χρονια. Μηπως δεν κανω καλα?

Re: Ειναι αληθεια??

Αρχικά δημιουργήθηκε από strat
    Ρε παιδια καπου πηρε το ματι μου σε καποιο forum οτι τα strom δεν κανει να τα δουλευεις συνεχεια στα κοκκινα γιατι μειωνεταο ο χρονος ζωης του κινητηρα. Σημερα που ηρθε ενα παλικαρι απο EΛΠΑ επειδη ειχε μεινει το αμαξι μου και πιασαμε την κουβεντα, μου λεει και αυτος το ιδιο, οτι δηλαδη δεν ειναι καλο για τον κινητηρα!!!Εγω το μηχανακι το παω χμμ..αρκετα να το πω στα κοκκινα..Και θελω να το κρατησω για χρονια. Μηπως δεν κανω καλα?
    κοιτα...
    χωρίς να είμαι μηχανικός, έχουν δίκιο. Αν το πας σπασμένο, μάλλον θα το "κουράσεις" σχετικά νωρίς το μηχανάκι.
    Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αν πας συνέχεια με το μοτέρ στα κόκκινα, υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να πάθεις και εσύ κάτι (μαζί με το μηχανάκι αλλά σε τέτοια κατάσταση ποιος το γα**ει το μηχανάκι...) και δεν χρειάζεται να είμαι μηχανικός για να το πω. Φιλικά.

Παλαιό μέλος

Φίλε μου ΌΠΟΙΟ μηχανάκι το πάς συνέχεια στα κόκκινα του κάνεις κακό.... Απο παπί μέχρι B-King! Καλά τα αγωνιστικά δεν τα βάζω γιατί εκε'ι μιλάμε με άλλα δεδομένα...

Για αυτό άλλωστε λέγονται και ΚΟΚΚΙΝΑ ε;;;

Δεν πιστεύω να μας κάνεις καμια πλάκα;; :o :o :

Re: Re: Ειναι αληθεια??

Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65

Φίλε μου ΌΠΟΙΟ μηχανάκι το πάς συνέχεια στα κόκκινα του κάνεις κακό.... Απο παπί μέχρι B-King! Καλά τα αγωνιστικά δεν τα βάζω γιατί εκε'ι μιλάμε με άλλα δεδομένα...

Για αυτό άλλωστε λέγονται και ΚΟΚΚΙΝΑ ε;;;

Δεν πιστεύω να μας κάνεις καμια πλάκα;; :o :o :
    Τι πλακα να σας κανω?Δεν το παω συνεχεια κοφτες..Αλλα οταν οδηγαω μονος, σε αττικες οδους, σε βολτα προς σουνιο, και εκτος Αττικης τοτε ναι, του πινω το αιμα.Οταν ειμαι δικαβαλος, χαλαρα

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Εγω το μηχανακι το παω χμμ..αρκετα να το πω στα κοκκινα..Και θελω να το κρατησω για χρονια. Μηπως δεν κανω καλα?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Re: Ειναι αληθεια??

Τι πλακα να σας κανω?Δεν το παω συνεχεια κοφτες..Αλλα οταν οδηγαω μονος, σε αττικες οδους, σε βολτα προς σουνιο, και εκτος Αττικης τοτε ναι, του πινω το αιμα.Οταν ειμαι δικαβαλος, χαλαρα

ε αίμα είναι αυτό.... ρούφα, ρούφα, κάποια στιγμή στερεύει....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Το vstrom εχει τοσο πολυ ροπη, σε ολο το φασμα των στροφων, που το θεωρω απο παραλογο εως και τεραστια μλκια να το πηγαινεις στα κοκινα.

Και αυτο, για τον απλουστατο λογο πως οτι εχει να σου δωσει το δινει ολο χωρις να χρειαστει να το πιεσεις.

Ασε που η τελικη του ειναι αρκετα μακρυα απο την κοκκινη περιοχη του στροφομετρου.

Αν του βγαλεις τους κοφτες, μπορει και να ισχυει η θεωρια για τυχων μειωσει της ζωης του κινητηρα.

Με το μαμησιο στησιμο του κινητηρα και την σωστη συντηρηση, δεν πιστευω οτι υπαρχει προβλημα, περα απο την ασκοπη καταναλωση της βενζινης και την φασαρια χωρις λογω εαν εχει και καμια πιο ελευθερη εξατμιση.

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδιά αν δεν πήρχε πρόβλημα δεν θα υπήρχε η κόκκινη περιοχή του στροφομέτρου στους κινητήρες.... Υπάρχει για να σου πει όπα μεγάλε τώρα το δουλεύεις το εργαλείο πέραν των όρίων του...
    Εντάξει άλλο σε μια μεγάλη ευθεία πχ να αγγίξεις τα κόκκινα σε μια αλλαγή και άλλο να το έχεις το μηχανάκι να λυσάει και εσύ να ανοίγεις ακόμα το γκάζι....

Πόσο μάλλον αν θες να το κρατήσεις και χρόνια...

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αν ήθελες κάτι να το πηγαίνεις στα κόκκινα τότε μάλλον
    έκανες λάθος επιλογή για V-Strom. Εντάξει, αλλά κρίμα δεν
    είναι τα κόκκινα; Ταλαιπωρείς πολύ τον κινητήρα έτσι και
    μην ξεχνάς οτι ο κινητήρας του V-strom δεν είναι φτιαγμένος
    να πηγαίνει έτσι.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Αν ήθελες κάτι να το πηγαίνεις στα κόκκινα τότε μάλλον
    έκανες λάθος επιλογή για V-Strom. Εντάξει, αλλά κρίμα δεν
    είναι τα κόκκινα; Ταλαιπωρείς πολύ τον κινητήρα έτσι και
    μην ξεχνάς οτι ο κινητήρας του V-strom δεν είναι φτιαγμένος
    να πηγαίνει έτσι.
    Ρε μαγκες μια ερωτηση εκανα!Πως με χρεωνετε ετσι?Και σαφως αν ηθελα μηχανακι να το πηγαινω στα κοκκινα δε θα επαιρνα το strom το οποιο το ειχα ξανα για 13 μηνες και ξαναπηρα ακριβως το ιδιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Το vstrom εχει τοσο πολυ ροπη, σε ολο το φασμα των στροφων,
    Ασχετο αλλα θελω να πω κατι εδω.
    προχτες που εκανα μια βολτα ενα vstrom, μου φανικε πολυ ψοφιο. ουτε ροπη ειδα ουτε τιποτα,
    ...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Ασχετο αλλα θελω να πω κατι εδω.
    προχτες που εκανα μια βολτα ενα vstrom, μου φανικε πολυ ψοφιο. ουτε ροπη ειδα ουτε τιποτα,
    ...

Καβαλα κανα F16 τοτε, εχει κατι ροπες παραπανω.....

και στο κατω κατω για πες μας κανα 650-αρι που να εχει καλητερες ροπες....

Νέο Μέλλον Το avatar του/της subman21
    Δε νομίζω οτι χρειάζεται να το πηγαίνεις στα κόκκινα.
    Αυτό που θές είναι να δουλεύει εκεί που βγάζει τα άλογά του,
    από εκεί και πάνω κρεμάει οπότε άδικος κόπος και φθορά.
    Ένα κακό υπάρχει, η αμάθεια.
    Σωκράτης

Μπορω με βεβαιοτητα να σου πω οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να φοβασαι για το μοτερ σου. Μπορεις να το δουλευεις χωρις προβλημα και συνεχως στις 5-7000 αν αυτο σε ευχαριστει.

Προυποθεση ειναι να ακολουθεις πιστα τις οδηγιες συντηρησης, δηλ λαδια, φιλτρα κλπ.

Θα πρεπει να περασουν παρα πολλες δεκαδες χιλιομετρα μεχρι ο κινητηρας σου να αρχιζει να εμφανιζει σημαδια κοπωσης.

Τα μηχανακια δε τα αγοραζει ο κοσμος για να χρησιμοποει το 40% των δυνατοτητων τους.

Χαρης

Λεω οτι μου κατεβει στο κεφαλι μου χωρις καμια τεκμηριωση.....

Κιτσος

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αν ειναι αληθεια...αξιζει...
    από devil's animal στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2008, 22:34
  2. ειναι αληθεια?
    από nik7119 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2008, 12:50
  3. ποιος γνωριζει αν ειναι αληθεια