Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: KTM 620 EGS-E

Νέο μέλος

KTM 620 EGS-E

Παιδια καλημερα,

Ειμαι καινουργιος στον forum και γραφω για πρωτη φορα.
    Eχω ενα 620 esg-e ΜΟΝΤΕΛΟ 1997.
    Tο αγορασα καινουργιο τον Ιουνιο του 1997 και το εχω μεχρι σημερα!!!!
    (που ειναι το βιβλιο Guinνess για να με γραψει???)

Εχει 80,000 χλμ στο κοντερ με χρηση κυριως ασφαλτο.
    Το μηχανακι τα πρωτα χρονια που το ειχε κανει ερκετες σουζες και ινδιανιες.

Στα 11 χρονια που το εχω τα μονα πραγματα που εχω αλλαξει ειναι:

1)εκεντροφορος
    2) καρβουνακια μιζας
    2) δεξι μπροστινο καλαμι.

Αλλαζω λαδια (motul),φιλτρα, και ρυθμιζω τις βαλβιδες μονος μου 1 φορα τον χρονο.

Κατα τα αλλα το μηχανακι περνει μπρος το πρωι με το τασαφ και κραταει ρελαντι ακομα και με κρυο μοτερ!!!!To καρμυρατερ (delorto) δεν εχει βγει ποτε για καθαρισμα-ρυθμισαμα εδω και 11 χρονια και παρολα αυτα δουλευει αψογα.

Τι να πω οταν το αγορασα το 1997 κυκλοφορουσαν ελαχιστα KTM και ολοι τοτε μου ελεγαν οτι θα τρεχω στα συνεργεια κατθε τρεις και λιγο.
    Αργοτερα ελεγαν οτι ειχαν προβλημα με ρουλεμαν και στροφαλου και θα επρεπε να ανοιξω μοτερ και να τα αλλαξω.
    Το ειχα παει σε 2 μηχανικους το 1998 (εξουσιοδοτημενα συνεργεια)και μου ειχαν πει οτι ειναι στο οριο τα ρουλεμαν και οτι πρεπει να τα αλλαξω επειγοντως.
    Τους εγραψα κανονικα με αποτελεσμα 10 χρονια μετα ακομα το μηχανακι εξακολουθει να κελαιδαει χωρις να εχει ανοιχτει το μοτερ.(απο κεφαλη και κατω).

Αυτα τα λιγα προς το παρον με τις εμπειριες μου απο ΚΤΜ .
    Δημητρης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Το λιγότερο που μπορώ να πω είνα ζήτω η κωλοφαρδύα σου!!! ΕΥΓΕ!

Νέο μέλος
    κι ομως ειναι αληθεια.
    Δεν αλλαζω το delorto με τιποτα.
    Εχω οδηγησει 640 με mikuni και πραγματικα καμια σχεση με delorto.
    Δινει πολυ πιο αγρια αισθηση στη μηχανη.
    Μπορει να μπουκωνει λιγο στα αποτομα ανοιγματα χαμηλα αλλα ψηλα ειναι αλλου σε σχεση με το Μikuni.
    Noμιζεις οτι δεν τερματιζει ψηλα το μηχανακι με τιποτα.
    Δημητρης

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Σπάζω την κεφάλα μου να θυμηθώ πιο ακριβώς μοντέλο είναι το μηχανάκι σου, αλλα ...

(η μόνη αναφορά στο Internet είναι μια - επίσης - δική σου ...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Σπάζω την κεφάλα μου να θυμηθώ πιο ακριβώς μοντέλο είναι το μηχανάκι σου, αλλα ...

(η μόνη αναφορά στο Internet είναι μια - επίσης - δική σου ...)
    πρεπει να είναι αναγραμματισμός του KTM 620 EGS-E

Καλώς ήρθες στην παρέα φίλε!

Γουστάρω τα άτομα που είναι σταθερά στις αξίες τους και δεν πέφτουν στην παγίδα του καινούργιου μοντέλου με τα 5 παραπάνω άλογα.

Να'σαι καλά και να το χαίρεσαι το Κατέμι σου.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Νέο μέλος
    πρεπει να είναι αναγραμματισμός του KTM 620 EGS-E

Ναι αυτο ειναι.
    Δικο μου λαθος .:smilea: :smilea:

Λοιπον μου αρεσει το 690 SMC αλλα με τα προβληματα που ακουω σε ξενα φορουμ για ρεζερβουαρ-υποπλαισιο που μετα απο 2-3 μηνες αρχιζουν και εχουν τζογο και κοντερ που βγαινουν off το σκεφτομαι.
    Εγω θελω το επομενο μηχανακι να το κρατησω αλλα 10 χρονια χωρις τρεξιματα σε συνεργεια αλλα οι κατασκευες απο λευκο χαρτι (smc) θελουν χρονο για να δειξουν τα ελλατωματα τους και στην συνεχεια να βελτιωθουν στα επομενα μοντελα.

Νομιζω οτι ειναι τωρα ειναι λιγο ρισκο για 690 smc δεν νομιζετε????
    Δημητρης

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλυτερο το ρισκο απο αυτο που πηρες τοτε...σιγουρα η τεχνολογια οχι μονο στο μοτερ αλλα και στα περιφερειακα ειναι πολυ μπροστα απο το 98 με οτι αυτο συνεπαγετε ..και θετικα και αρνητικα ..η κτμ ποσα μηχανακια πουλαγε τοτε και ποσα τωρα; ...οποτε οσο μεγαλωνει το δειγμα σιγουρα μεγαλωνουν και οι αστοχιες ...
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Νέο μέλος
    Eχει κανενας υπόψιν του για προβληματα στο 690 smc η enduro με ρεζερβουαρ/υποπλαισιο ?

1)διαρροη βενζινης απο το ρεζερβουαρ
    2)τζογος στο σημειο που δενει το ρεζερβουαρ με το πλαισιο με αποτελεσμα αν πιασεις το πισω μερος της μηχανης και το κουνησεις πανω κατω τοτε να κουνιεται ολο το ρεζερβουαρ λογω του τζογου που προειπα?
    Δημητρης

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από s13
    Eχει κανενας υπόψιν του για προβληματα στο 690 smc η enduro με ρεζερβουαρ/υποπλαισιο ?

1)διαρροη βενζινης απο το ρεζερβουαρ
    2)τζογος στο σημειο που δενει το ρεζερβουαρ με το πλαισιο με αποτελεσμα αν πιασεις το πισω μερος της μηχανης και το κουνησεις πανω κατω τοτε να κουνιεται ολο το ρεζερβουαρ λογω του τζογου που προειπα?
    τωρα το προσεξα ... απαντησα λιγο βιαστικα πανω...

και γω το duke III το πηρα για το λογο του ρεζερβουαρ αν και στην αρχη για το smc πηγενα .. απο φημολογιες ..φημολογιες λεω ξανα που εχω ακουσει μαλλον στα επομενα θα βγει με κανονικο ρεζερβουαρ ... οντως και γω δεν θα επερνα το ρισκο ...
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Kατι τετοια διαβαζω και ολο ψηνομαι να το κρατησω το κτμακι μου(lc4 adventure 640) ...
    Αλλα ελα που θελω οπωσδηποτε και το μεγαλο...ρε μπας και με καλει το πατρικο μου ενστικτο να γινω πατερας τις οικογενειας adventure?
    Kαλη συνεχεια φιλε με το 620.μην το δωσεις ποτε, ακομα και αν αποφασισεις να παρεις κατι αλλο
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THANOS_KTM

Re: ΚΤΜ 620 Esg-e

Αρχικά δημιουργήθηκε από s13
    Παιδια καλημερα,

Ειμαι καινουργιος στον forum και γραφω για πρωτη φορα.
    Eχω ενα 620 esg-e ΜΟΝΤΕΛΟ 1997.
    Tο αγορασα καινουργιο τον Ιουνιο του 1997 και το εχω μεχρι σημερα!!!!
    (που ειναι το βιβλιο Guinνess για να με γραψει???)

Είμαστε δύο για το Guiness....και εγώ τότε το είχα πάρει και φυσικά το έχω ακόμη.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    τελικα με τα κτμ ειναι οντως λαχειο...αν σου κατσει εχεις ενα τρομερο μηχανακι..αν οχι βλαστημας...φιλος αγορασε μτχ ,απο μαγαζι κιολας, κτμ lc4 του 98...και δεν εχει κανει κιχ(εκτος μιας ντιζας συμπλεκτη-σιγα το πραγμα δλδ)...μαλιστα πετυχε και τον πρωτο ιδιοκτητη στον δρομο!δευτερο χερι το πηρε ο φιλος!λαχειο πραγματικο...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Νέο μέλος
    "παθων" με την καλη εννοια και εγω με το 620...
    το εχω σχεδον 1 χρονο 3ο χερι μονο για εντουρο-μονοπατια, ειναι χωρις μιζα αλλα και χωρις τιποτα αλλο απο μπλιμπλικια...
    δεν εχει κανει κιχ παρ'οτι του πινω το αιμα στο βουνο και με το τυπικο σερβις που του κανω...

ξερει κανεις αν μπορω να του αλλαξω το σιδερενιο και βαρυ του υποπλαισο με καποιο αλουμινενιο απο αλλο μοντελο??

Παλαιό μέλος
    αυτο που λες για το ρεζερβουαρ ειναι οτι μαλακωνει το τεφλον στον συνδεσμο και κουνιεται λιιιιιιιγο!το ειχα παρει και εγω χαμπαρι πριν καμια 20αρια χιλιαδες χιλιομετρα και το αλλαξα μονος μου,νομιζω κανα 25αρι ειχα δωσει δεν θυμαμαι.55000χλμ 690 enduro r και δεν εχει κανει κιχ,γνωστος μου με 19000χλμ και εκοψε το μπιστονι.το παω σε ενα συνεργειο και με ολα του τα σερβις στην ωρα τους!διαροη βενζινης απο το ρεζερβουαρ πρωτη φορα το ακουω!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ktm 620 Plastika
    από jjk στο forum KTM
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2008, 04:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •