Χαίρεται παίδες,
λοιπόν μετά από πολύ καιρό αναβολών και γενικής κωλυσιεργίας, αποφάσισα μετά τις γιορτές να κάνω το πρώτο μου trackday. Μέσα Ιανουαρίου και αν ο καιρός βοηθήσει λίγο. Βαρέθηκα να περιμένω φίλους και γνωστούς να λένε θα πάμε και θα πάμε και στο τέλος τίποτε οπότε δεν γαμ** θα πάω κι εγώ μόνος μου![]()
Η ποιό κοντινή πίστα σε εμένα είναι το Brands Hatch (http://en.wikipedia.org/wiki/Brands_Hatch) και μάλλον θα πάω γιά το Indy (το μικρό κομμάτι που φαίνεται στο χάρτη). Εντάξι απ' ότι έμαθα δεν θεωρείται και η ιδανικότερη γιά νέους άλλα είναι λίγο δύσκολο να πάω Donnington Park από δώ που είμαι.
Ήθελα να ρωτήσω μερικές πρακτικές συμβουλές τους ποιό έμπειρους από εδώ μέσα. Τι πρέπει να κάνω και τι να προσέξω την πρώτη φορά. Από "γραμμές" και τέτοια ξέρω πολύ λίγα πράγματα (ότι βλέπω στην τι-βι) οπότε θα τα πάρω τα πράγματα αργά. Από εξοπλισμό είμαστε κομπλέ πάντως
![]()
Ο λόγος που πάω είναι να το βγάλω από τον οργανισμό μου γιάτι πάντα ήθελα να πάω, αλλά και να μάθω περισσότερα γιά τις δυνατότητες της μηχανής μου (γιατί δυστυχώς μέσα στην πόλη μαραζώνει), αλλά και γιά να βελτιώσω τις ικανότητες μου.
Οπότε πείτε μου ότι νομίζετε ότι μπορεί να βοηθήσει. Γιατί θα είμαι μόνος μου (ο καημένος) και προβλέπω να είναι δύσκολα τα πράγματα. Αξίζει λέτε να πάω με δάσκαλο μέσα; (κοστίζει αρκετά).
Περιμένω απαντήσεις![]()