Ξεκινάνε με DHL από εκεί, και μέσα σε 2,5 μέρες φτάνουν Ελλάδα αφού έχουν αλλάξει 2 Γερμανικές πόλεις. Από τότε έχουν περάσει άλλες 6 και ακόμα τπτ..Που να τα αναζητήσω?
![]()
![]()
![]()
Ξεκινάνε με DHL από εκεί, και μέσα σε 2,5 μέρες φτάνουν Ελλάδα αφού έχουν αλλάξει 2 Γερμανικές πόλεις. Από τότε έχουν περάσει άλλες 6 και ακόμα τπτ..Που να τα αναζητήσω?
![]()
![]()
![]()
Οταν θες κατι απο LOUIS...μπορεις να το παραγγελνεις και απο τον Χρηστο Πισσαρη....πληρωνεις οτι βλεπεις στο site....+5/10 αντικαταβολη απο τον Χρηστο στο σπιτι σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
![]()
![]()
![]()
http://www.motopissaris.gr/
εμενα τα πράγματα που είχα παραγγείλει απο το Louis μου ''ήρθαν'' με τις Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ...
παρε ένα τηλ στο κοντινότερο σου καταστημα τους.
Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ- Δίκτυο Καταστημάτων
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Πήρα τηλέφωνο το παιδί αλλά η κοπέλα που το σήκωσε μου εξήγησε ότι αυτό ισχύει αλλά όχι στα κράνη που έχουν ειδική έκπτωση μεγάλη.. ας πούμε το δικό μου κόστιζε από 260 -> 99.. ένα shark rsf2i και της κοπέλας το S650 59 ευρώ από 160 αν θυμάμαι καλά.. για το δέυτερο μου είπε 100..Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Οταν θες κατι απο LOUIS...μπορεις να το παραγγελνεις και απο τον Χρηστο Πισσαρη....πληρωνεις οτι βλεπεις στο site....+5/10 αντικαταβολη απο τον Χρηστο στο σπιτι σου.
http://www.motopissaris.gr/
Κατά τα άλλα όταν δεν είναι προϊόν σε προσφορά είναι καλή λύση..![]()
![]()
Κολλητά στο σπίτι μου είναι οι ταχυμεταφορέςΑρχικά δημιουργήθηκε από div400
εμενα τα πράγματα που είχα παραγγείλει απο το Louis μου ''ήρθαν'' με τις Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ...
παρε ένα τηλ στο κοντινότερο σου καταστημα τους.
Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ- Δίκτυο Καταστημάτων
![]()
(μου κλείνουν και μερικές φορές την είσοδο με τα κλουβάκια τους και δεν μπορώ να ανεβάσω την μηχανή..
)
![]()
Για βάλε ΕΔΩ τον αριθμό αποστολής.
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Καλησπέρα,Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Πήρα τηλέφωνο το παιδί αλλά η κοπέλα που το σήκωσε μου εξήγησε ότι αυτό ισχύει αλλά όχι στα κράνη που έχουν ειδική έκπτωση μεγάλη.. ας πούμε το δικό μου κόστιζε από 260 -> 99.. ένα shark rsf2i και της κοπέλας το S650 59 ευρώ από 160 αν θυμάμαι καλά.. για το δέυτερο μου είπε 100..
Κατά τα άλλα όταν δεν είναι προϊόν σε προσφορά είναι καλή λύση..![]()
![]()
είμαι ο Πίσσαρης Χρήστος (εξού και το Pissaman).
Στα πράγματα που ο Louis βγάζει προσφορές, δεν μας κάνει καμία έκπτωση. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνουμε μεταφορικά από Γερμανία - Ελλάδα και εφορία. Και για αυτό δυστυχώς, δεν μπορούμε να τα δίνουμε στην ίδια τιμή που τα δίνει και εκείνος.
Για μερικά προϊόντα όμως, που τα έχουμε ετοιμοπαράδοτα (όπως μποτάκια και ολόσωμες φόρμες), μπορείτε να περάσετε να τα δοκιμάσετε και αν η τιμή είναι καλύτερη από τον Louis, να τα παραγγείλετε από εκεί. Αυτό ισχύει σε ότι έχουμε διαθέσιμο στο κατάστημα μας...
Επίσης με πολύ μικρή επιβάρυνση, μπορούμε να σας κάνουμε δόσεις με πιστωτική κάρτα.
Τώρα, για το χαμένο δέμα, καλό είναι να επικοινωνήσεις με τα ΕΛΤΑ door to door και θα σε κατευθύνουν αυτοί. Όποιο μας είχαν καθυστερήσει, τελικά το έφεραν. Δε μας έχουν χάσει ποτέ τίποτα!
Δυστηχώς μένω Κρήτη οπότε δεν παίζει αυτό με την δοκιμή. Ελπίζω να τα είπα σωστά, δεν ήθελα να παραπληροφορήσω κανέναν σε καμία περίπτωση απλώς επειδή με έχουν ξαναρωτήσει.. Είναι πολύ λογικό το θέμα με τα προϊόντα σε έκπτωση..Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Καλησπέρα,
είμαι ο Πίσσαρης Χρήστος (εξού και το Pissaman).
Στα πράγματα που ο Louis βγάζει προσφορές, δεν μας κάνει καμία έκπτωση. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνουμε μεταφορικά από Γερμανία - Ελλάδα και εφορία. Και για αυτό δυστυχώς, δεν μπορούμε να τα δίνουμε στην ίδια τιμή που τα δίνει και εκείνος.
Για μερικά προϊόντα όμως, που τα έχουμε ετοιμοπαράδοτα (όπως μποτάκια και ολόσωμες φόρμες), μπορείτε να περάσετε να τα δοκιμάσετε και αν η τιμή είναι καλύτερη από τον Louis, να τα παραγγείλετε από εκεί. Αυτό ισχύει σε ότι έχουμε διαθέσιμο στο κατάστημα μας...
Επίσης με πολύ μικρή επιβάρυνση, μπορούμε να σας κάνουμε δόσεις με πιστωτική κάρτα.
Τώρα, για το χαμένο δέμα, καλό είναι να επικοινωνήσεις με τα ΕΛΤΑ door to door και θα σε κατευθύνουν αυτοί. Όποιο μας είχαν καθυστερήσει, τελικά το έφεραν. Δε μας έχουν χάσει ποτέ τίποτα!
![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Άλλωστε, αυτήν την απάντηση θα πάρει οποιοσδήποτε επικοινωνήσει μαζί μας!
Απλώς respekt!Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
μπορείτε να περάσετε να τα δοκιμάσετε και αν η τιμή είναι καλύτερη από τον Louis, να τα παραγγείλετε από εκεί.![]()
Μιας και πέρνω πολλά πράγματα από Γερμανία όταν σου λένε ότι το στείλανε με DHL στην ουσία δεν είναι η courier DHL που ξέρουμε μιας και στην Γερμανία η DHL είναι το ταχυδρομέιο οπότε τα πράγματα θα σου έρουν από το ταχυδρομίο σαν απλά συστημένο δέμα.
Το συνηθέστερο είναι από Γερμανία να φεύγουν και να περνάνε τα σύνορα σε 1 ή 2 μέρες και μετά να κάνουν έως και άλλες 9-10 για να τα παραλάβεις οπότε εάν δεν περάσεις τις 2 εβδομάδες μην ανυσηχείς.
Να ξέρετε ότι η καλύτερη λύση για απόστολες από Γερμανία και η ποιο φτηνεί ενοείτε είναι η DPD που κάνει 5 εργάσιμες για να σου έρθει και να σου παραδωθεί και στο σπίτη με τους συνεργάτες τους courrier εδώ στην Ελλάδα. Εγώ για μικρά δεματάκια πληρώνω μόνο 12 ετρώ για παράδειγμα.
Raised from the Dead
Τα κρανάκια τα πήρα προχθές... εντυπώσεις μόλις έχω λίγο χρόνο..![]()
Όντως έκαναν 3 μέρες Γερμανία - Ελλάδα.. και άλλες 9 Αθήνα Ηράκλειο..![]()
Άψογα τα κράνη, άψογη και η εξυπηρέτηση του louis..![]()