Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Και κάτι διαφορετικό

Και κάτι διαφορετικό

Στο δρόμο για τη δουλειά μου περνώ έξω από ένα σχολείο όπου κάθε πρωί γίνεται τση κακομοίρας. Αυτοκίνητα ακινητοποιημένα σε μεγάλη ουρά καθότι γονείς πάνε τα κοπέλια τους στο σχολείο. Και κάθε πρωί "φτιάχνομαι" όταν βλέπω μαμάδες & μπαμπάδες με μηχανάκια με όλη την οικογένεια πάνω και όλοι ξεκράνωτοι. Και πολλές φορές τους ξεχέζω και λαμβάνω το βλέμμα της αγελάδας που κοιτάει το τρένο σαν απάντηση.
    Σήμερα, ενώ είμαι πάλι κολλημένος στην εν λόγω ουρά, βλέπω μπαμπά που έφερνε με το μηχανάκι (ένα super four) το γιό του (θάτανε δε θάτανε 10-12 χρόνων) στο σχολείο.
    Ο μπαμπάς με Shoei, μπουφάν, μπότες, γάντια. Ο γιός με Arai, μπουφάν, μπότες, γάντια!
    Σταμάτησε ο άθρωπος, κατέβηκε το κοπέλι, έβαλε τον εξοπλισμό του στην μπαγκαζιέρα του super four και πήγε στο σχολείο του.
    Και είπα στον εαυτό μου..."Υπάρχει ελπίδα"
    Και έφτιαξε η μέρα μου
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σωστός ο κύριος, αλλά δυστυχώς σαν τη μύγα μεσ'το γάλα...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

Re: Και κάτι διαφορετικό

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ο γιός με Arai, μπουφάν, μπότες, γάντια!
    Σταμάτησε ο άθρωπος, κατέβηκε το κοπέλι, έβαλε τον εξοπλισμό του στην μπαγκαζιέρα του super four και πήγε στο σχολείο του.
    Και έφτιαξε η μέρα μου
    Kαλά το τί ψάρωμα θα τρώνε τα κοριτσάκια με τον πιτσιρικά δε λέγεται...
    Στην υγειά του!

βολτάδικο μέλος
    Μπράβο στον πατέρα τότε!

Φαντάζομαι όπως και πριν από 10-15 χρόνια αυτοί που φόραγαν κράνος ήταν σαν εξωγήινοι, ενώ σήμερα είναι πολύ καλύτερα η κατάσταση, στα επόμενα χρόνια θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και θα μοιάζει σαν την μύγα μεσ' το γάλα ο ακράνωτος.
    ...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Mπραβο σε αυτον τον πατερα που πραγματικα νοιαζεται για το παιδι του!

Θελω να πιστευω οτι θα το κανω και γω (εκει τεινω ουτως η αλλως) στον Γιο η στην Κορη μου οταν με το καλο αποκτησω παιδια.
    Keep spamming!!!:a13:

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    μπραβο του...

τα κοριτσακια οντως θα ψαρωνουν αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...

μπραβο στον πατερα που δεινει το καλο παραδειγμα
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

λετε να ψαρωνουν κ οι δασκαλες.......με τον πατερα???

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    βγαινουν αραι για 10χρονα?μπραβο....

τεσπα εγω τα παιδια μου μεχρι να γινουν εφηβοι δν νομιζω να τα εβαζα στη μηχανη,μιας και τα παιδια δεν έχουν το γερό σκαρί ενός ενήλικα.από την εφηβεία και μετά με ήπιους ρυθμούς ε κι όταν μεγαλώσουν μακάρι να παίρνουμε τις μηχανές και ν'αλωνίζουμε την Ευρώπη!

Υ.Γ.1.Πάντως θα γούσταρα τρελά ν'αγόραζα εντουράκι στο παιδάκι μου και να πηγαίναμε βόλτες στο βουνό.
    Υ.Γ.2.Εγώ πότε θα μπώ χώμα?

Μανιβελάτο μέλος

Re: Και κάτι διαφορετικό

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Στο δρόμο για τη δουλειά μου περνώ έξω από ένα σχολείο όπου κάθε πρωί γίνεται τση κακομοίρας. Αυτοκίνητα ακινητοποιημένα σε μεγάλη ουρά καθότι γονείς πάνε τα κοπέλια τους στο σχολείο. Και κάθε πρωί "φτιάχνομαι" όταν βλέπω μαμάδες & μπαμπάδες με μηχανάκια με όλη την οικογένεια πάνω και όλοι ξεκράνωτοι. Και πολλές φορές τους ξεχέζω και λαμβάνω το βλέμμα της αγελάδας που κοιτάει το τρένο σαν απάντηση.
    Σήμερα, ενώ είμαι πάλι κολλημένος στην εν λόγω ουρά, βλέπω μπαμπά που έφερνε με το μηχανάκι (ένα super four) το γιό του (θάτανε δε θάτανε 10-12 χρόνων) στο σχολείο.
    Ο μπαμπάς με Shoei, μπουφάν, μπότες, γάντια. Ο γιός με Arai, μπουφάν, μπότες, γάντια!
    Και έφτιαξε η μέρα μου
    Είσαι σίγουρος ότι δεν έβλεπες όνειρο? :rotflmao: Τι να σου πω.. εδώ μια φορά στο Heraklion City η μοναδική φορά που θα το δεις αυτό είναι όταν πάει ο Κώστας (Arxaios) βόλτα την κόρη με το busa..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Γιατι στο στραβα κι αναποδα?Μια χαρα θετικο θεμα ειναι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    βγαινουν αραι για 10χρονα?μπραβο....

τεσπα εγω τα παιδια μου μεχρι να γινουν εφηβοι δν νομιζω να τα εβαζα στη μηχανη,μιας και τα παιδια δεν έχουν το γερό σκαρί ενός ενήλικα.από την εφηβεία και μετά με ήπιους ρυθμούς ε κι όταν μεγαλώσουν μακάρι να παίρνουμε τις μηχανές και ν'αλωνίζουμε την Ευρώπη!

Υ.Γ.1.Πάντως θα γούσταρα τρελά ν'αγόραζα εντουράκι στο παιδάκι μου και να πηγαίναμε βόλτες στο βουνό.
    Υ.Γ.2.Εγώ πότε θα μπώ χώμα?
    Φίλε το αντίθετο:τα μικρά παιδιά πολύ πιο δύσκολα παθαίνουν ζημιά σε πτώσεις επειδή έχουν ελαστικότητα, αυτό μετράει για να μην τραυματιστείς.Άσε που και να χτυπήσει το παιδί αναρρώνει πολύ γρηγορότερα και καλύτερα.
    Θυμίσου πόσες φορές έπεσες μικρός.Σκέψου μόνο να έπεφτες τώρα...
    Τα παιδιά μου δεν παίζει ούτε να τα βάλω ούτε να τους πάρω μηχανάκι....Αν θέλουν αργότερα με τα λ7 τους και την ωριμότητά τους(εδώ που τα λέμε καλύτερα κάποιος να μείνει μακριά από δίκυκλα...αν μπορεί και όσο μπορεί)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Φίλε το αντίθετο:τα μικρά παιδιά πολύ πιο δύσκολα παθαίνουν ζημιά σε πτώσεις επειδή έχουν ελαστικότητα, αυτό μετράει για να μην τραυματιστείς.Άσε που και να χτυπήσει το παιδί αναρρώνει πολύ γρηγορότερα και καλύτερα.
    Τα παιδιά μου δεν παίζει ούτε να τα βάλω ούτε να τους πάρω μηχανάκι....Αν θέλουν αργότερα με τα λ7 τους και την ωριμότητά τους(εδώ που τα λέμε καλύτερα κάποιος να μείνει μακριά από δίκυκλα...αν μπορεί και όσο μπορεί)

Ετσι ετσι,τα μικρα πεφτουν και σηκωνονται σαν να μην εχει γινει τιποτα..
    Εμεις αμα πεσουμε θα σπασουμε σαν τα φλυτζανακια του καφε..
    Τωρα οσον αφορα το ψαρωμα που λετε για τα κοριτσακια,που ζειτε βρε?
    Τη σημερον ημερα με μηχανη ουτε τρανσεξουαλ γκομενα δε βγαζεις,κι εσεις μου λετε οτι θα ψαρωσουν τα 12χρονα με το φουρακι,με το αραι και το μπουφαν?
    Ουτε οι αλβανες τις ταξης του δε θα του μιλανε του πιτσιρικα :rotflmao:
    Εδω μιλαμε τωρα στα χανια κυκλοφορανε και λαμποργκινι!!
    Οσο για τον πατερα τι να πω? Ντροπη του,χαλαει τη πιατσα
    και προτεινω να μαζευτουνε μερικοι σωστοι μοτοσυκλετιστες να του τα ψαλλουν ενα χερακι!!
    Το σωστο ειναι σκουτερακι απο το αλεξ πακ,παχυσαρκη μητερα πανω,με το επισης παχυσαρκο παιδακι της πισω,το οποιο ισα που καθεται στο λιγοστο χωρο που του απομενει στη σελα,να κρατιεται απο τα ρουχα της μανας του για να μη φυγει πισω,απο το βαρος της σινιε σακας του.
    Εβιβα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    ο ανθρώπινος σκελετός φτάνει στο μέγιστο της ανθεκτικότητας του στην ηλικία των 25 έως 35 ετών.

Παρόμοια θέματα

1. και κάτι για τις γυναίκες του φόρουμ
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2014, 23:59
  2. Να και κατι διαφορετικο..
    από FestoNero στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2007, 11:37
  3. να και κατι απο ομαδα εψιλον
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11