Χρονια πολλα σε ολους με τυχη και υγεια για εσας και τις οικογενειες σας
παντα καλους δρομους.
VFR 750 RC 36
VFR 800VTEC RC 46
Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M
Χρόνια Πολλά και υγεία σε όλους! Καλές βόλτες και πάντα όρθιοι.
![]()
![]()
![]()
καλά πλαγιάσματα σε όλους….![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά σε όλους!!Πάντα όρθιοι και ασφαλείς!!![]()
![]()
![]()
Χρονια πολλα σε ολους και τις οικογενειες σας
Πάντα όρθιοι!!
Raised from the Dead
Χρόνια πολλά και ΚΑΛΑ!!!![]()
![]()
VFR CLUB HELLAS --> vfrh.forumotion.net
Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα
ή
Once you go Mac you nener go back
ευχομαι σε ολους μας καλη χρονια να εχουμε με υγεια πρωτα απο ολα κ οτι επιθυμουμε απο κει κ περα!!!
να μαστε καλα μαγκες!!!
υγ:αντε κ να καταφερουμε να συναντηθουμε μες στη χρονια!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
λιγο πριν βγει ο χρονος να στειλω τα χρονια μου πολλα σε ολους τους φιλους μοτοσυκλετιστες, μια κι εχω χαθει απο τοτε που πουλησα τη βεφα μου...δυστυχως ορθολογιστικοι οικονομικοι λογοι με αναγκασαν να το κανω...
μπορει να μην ειμαι αναβατης πια(που θα μου παει ομως?) αλλα αισθανομαι οτι ανηκω σε αυτη τη ρατσα ανθρωπων που λεγονται μηχανοβιοι η μοτοσυκλετιστες πιο σωστα. δεν θελω να εξηγησω τι εννοω, οι περισσοτεροι νομιζω καταλαβαινουν...
η μοτυκλετα δεν ειναι ενα κομματι σιδερο και δυο λαστιχα και το καταλαβα πολυ καλα αυτο. ειναι ιδεολογια, ειναι αποψη, τροπος ζωης, ειναι αυτο που σε φερνει πιο κοντα στην ψυχη σου, ειναι παρεα, συναδελφικοτητα στο δρομο, ειναι αγαπη, ελευθερια, παθος, ειναι τροπος σκεψης...
σιγουρα καποιοι θα με περνανε για χαζο οταν οδηγοντας το αυτοκινητο , βλεπω εναν απο σας και του παιζω καμια φορα τα φωτα. συναισθημα που θα ηθελα να ειμαι κι εγω πανω σε μια μηχανη κι εκεινη η ζηλια(με την καλη εννοια) που δεν ειμαι στη θεση του απεναντι....
παιδια καλες βολτες και να προσεχετε...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!![]()
Τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο, καλύτερα από το να μην έρθουν ποτέ...
Παιδιά εύχομαι σε όλους καλώς να μας μπει το νέο έτος :smilea: . Μακάρι η νέα χρονιά να μας φέρει ωραίες στιγμές με τους αγαπημένους μας , υγεία, ευτυχία, πάθος, τρελα και ότι επιθυμεί ο καθένας μας. Καλά να περάσουμε απόψε και προσοχή στην επιστροφή...Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια, παρέα, spamm (
![]()
) κλπ και εύχομαι το νέο έτος να μας βρει όλους όρθιους.
Να μαστε καλά ρε να βολτάρουμε![]()
![]()
![]()
Χρονια Πολλα και καλα
Ευτυχισμενος ο καινουργιος χρονος
Υγεια και χαρα σε ολους
ΦΙΛΕ,Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ 2009 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ...ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΒΑΛΑΝΕ,ΟΣΕΣ ΡΟΔΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ 2009.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ...![]()
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και μακαρι ρε παιδια να την τελειωσουμε ολοι - ολη την χρονια.
![]()
γλυκια μικρη μου μανιβελα....