:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Πολύ ωραίο από πίσω. Ίδιο με το versys
παντως αν εχει το μοτερ 1098 με γυρω στα 120 αλογατα...
edit:δωσε και κανα λινκ ρε τερας...
Εμενα μου κανει εντυπωση που η φωτογραφια φαινεται να ειναι κομμενη και βαλμενη σε αυτο το σκηνικο...δειτε λιγο τους καθρεπτες...
Κατά πρώτον θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα κάτι δεν πάει καλά στη φωτό. Κατά τα άλλα... δεν ξέρω τι θα κάνει από ιπποδύναμη και τα ρέστα αλλά αυτό που βλέπω δεν μ αρέσει. Προτιμώ το δικό μου.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι σχεδιαστικά και επιπλέον κάτι δεν πάει καλά με τη μουτζούρα που παριστά το δεξύ καθρέφτη.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Τι δεν σας αρεσει ρε σεις;
Ενας καμουφλαρισμενος κολος σε μια χαλιας ποιοτητας φωτογραφια;
Καθηστε πρωτα να το δειτε live και μετα το ξανασυζηταμε...
Τωρα για το οτι η φωτογραφια ειναι κολαζ σε ασφαλτινο φοντο, ισως να τραβηχτηκε απο insiders στη Ducati και να μην θελουν να βαλουν το original φοντο που θα μπορουσε να ειναι η εισοδος τουτ εργοστασιου...λεμε τωρα...
παντως δεν θυμιζει κανενα αλλο μηχανακι απο πισω, οποτ το ενδεχομενο να ειναι μουφα δεν παιζει...