Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Ρυθμίσεις αναρτήσεων lc4 E 2002

Ρυθμίσεις αναρτήσεων lc4 E 2002

Καλημέρα!

Ξέρει κανείς εάν υπάρχουν μερικές στάνταρτ ρυθμίσεις για τα WP του συγκεκριμένου μοντέλου
    2002 lc4 e 640 όπως π.χ comfort / standart / sport που έχουν τα νέα ktm?

Έχω παίξει λίγο με τις ρυθμίσεις του δικού μου χωρίς να βγάλω κάποια άκρη...
    Οι ρυθμίσεις είναι οκ (ας πούμε) αλλα είμαι σίγουρος οτι μπορεί να ρυθμιστεί και καλύτερα...

Ευχαριστώ!

εχεις το WP manual? Απ οτι θυμαμαι, δεν υπαρχουν αυτες οι ρυθμισεις που ψαχνεις ως "presets" αλλα το manual εξηγει πως να στησεις τις αναρτησεις λεπτομερειακα

Όχι, η μηχανή αγοράστηκε μεταχειρισμένη χωρίς manual (και δέν ξέρω και ποιό μοντέλο wp φοράει το συγκεκριμένο μοντέλο 2002 για τα βρώ και το manual).

πρωτα πρέπει να ελέγξεις τα SAG στατικό και δυναμικό.

που σημαινει να ρυθμίσεις σωστα την προφορτιση του πισω ελατηριου ωστε οταν η μοτο καθεται μονη της ορθια και με τον αναβατη να ειναι στο υψος που εχει μελετησει ο κατασκευαστης

και μετα βαζεις τις μαμα ρυθμισεις (αρθμός κλικ) σε αποσβεση συμπιεσης και αποσβεση επαναφορας μπρος πίσω και πειραματιζεσαι μόνος

εχω το μανιουαλ. αν θελεις μπορω να σου πω τις μαμα ρυθμίσεις κλικ

Oι μαμα ρυθμίσεις είναι μία αρχή, οπότε αν μπορείς στείλτες μου και ξεκινάω απο εκεί.

Όσον αφορά το sag, ποιά πρέπει να είναι η διαφορά στατικόύ / δυναμικού?

Ευχαριστώ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sportex
    Oι μαμα ρυθμίσεις είναι μία αρχή, οπότε αν μπορείς στείλτες μου και ξεκινάω απο εκεί.

Όσον αφορά το sag, ποιά πρέπει να είναι η διαφορά στατικόύ / δυναμικού?

Ευχαριστώ!
    γυρω στα 100mm 35 στατικο, 135 δυναμικο (θα τσεκαρω και τους αριθμούς αυτους για την ακριβεια τους)

το ελατηριο πρέπει να προφορτίζεται για maximum 10mm αν δεν επιτυχεις μεσα σε αυτο το ευρος τα καταλληλα SAG πας για αλλαγη ελατηριου (πιο μαλακο ή πιο σκληρό)

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF