Καλημέρα από την Πάτρα! Εδώ και 5 μήνες είμαι ο ευτυχής κάτοχος μιας Africa μοντ. 97, την οποία έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ σε καθημερινή χρήση αλλά και βόλτες (βέβαια δεν είναι mz...). Πρόσφατα διαπίστωσα πρόβλημα (χαλάρωση) στα σινεμπλόκ του τιμονιού. Οι βίδες είναι σφιγμένες αλλά το τιμόνι κουνάει μπρος - πίσω, περισσότερο δε χαλαρό φαίνεται το αριστερό σινεμπλόκ. Μετά από σχετικό ψάξιμο και ερωτήσεις, είδα ότι η αντιπροσωπεία δεν δίνει τα σινεμπλόκ ως ανταλλακτικό, παρά δίνει ολόκληρη την πλάκα κομπλέ (και πολύ ακριβά). Ρώτησα και σε μερικά καταστήματα ανταλλακτικών στην Πάτρα και στην Αθήνα (τυχαία, δεν έχω γνωστά καταστήματα), αλλά δεν βρέθηκε λύση... Μήπως κάποιο αξιότιμο μέλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και έχει να προτείνει κάτι; Μήπως γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να τα βρίσκει ως ανταλλακτικά ή μήπως έχετε υπόψη καμιά πατέντα; Σκέφτηκα να αγοράσω μεταχειρισμένη τιμονόπλακα, αλλά και πάλι ποιός μου λέει ότι τα λάστιχά της θα είναι καλά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κάθε απάντηση! Βασίλης.