Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Ερώτηση για gsxr 600 k6

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Ερώτηση για gsxr 600 k6

Χαιρετώ!

Παιδιά το μηχανάκι όταν είναι κρύο (και μόνο όταν είναι κρύο) και με συχνότητα 1 στις 5 περίπου δεν κρατάει ρελαντί και μου σβήνει
    Δηλαδή μιζάρω, το μοτέρ παίρνει μπρός αλλά στην συνέχεια οι στροφές πέφτουν και σβήνει. Οπότε αυτό που κάνω αναγκαστικά είναι να το ζεσταίνω κρατώντας τις κατάλληλες στροφές με την γκαζιέρα και μετά μόλις πάρει θερμοκρασία να φεύγω αμέσως. Στο σημείο αυτό, αν αφήσω την γκαζιέρα και πάλι σβήνει, αλλά μετά απο μερικές εκατοντάδες μέτρα το μηχανάκι είναι μια χαρά.

Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι? αντιμετώπισε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Ένας μάστορας που το πήγα δεν είχε σαφή άποψη και πρότεινε να το λύσουμε το μηχανάκι, οπότε είπα να πάρω μια άποψη και απο εσάς.

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Το μηχανάκι έχει αλλαγμένο φίλτρο, παίζει λόγο αυτού να παίρνει παραπάνω αέρα απο αυτόν που χρειάζεται και να μπουκώνει η κάτι?
    Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Μάλλον θέλει ρύθμιση το ρελαντί,λέω εγώ τώρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Μάλλον θέλει ρύθμιση το ρελαντί,λέω εγώ τώρα...
    Το σκέφτηκα αλλά το κάνει σπάνια και μόνο όταν είναι κρύο το μοτέρ. Δηλαδή τις περισσότερες φορές που είναι κρύα κρατάει ρελαντί, όπως και πάντα όταν είναι ζεστή. Δεν μου φαίνεται να είναι αυτό
    Chris

Παλαιό μέλος

......

de kserw an exei ais8itira L sthn eksatmish alla an exei tsekare to...fenete mono an to baleis se egefalo!
    NS50-F,TDR 80,TDR 250,NSR 250,TDR 250,ZX 400,RM 250,CBR 600F,KTM DUKEii,DUCATI MONSTER 600,YAMAHA YZFR6,TTR 600 kai synexizoume

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    pithanon na einai o aisthitiras tou aytomatou chok.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    φίλε, ίσως ο Dr Ioannis δεν έχει άδικο.
    δεν ξέρω αν θα βοηθήσω, αλλά είχα το ίδιο "πρόβλημα" αλλάζοντας φίλτρο σε Ζ750S.
    έπεσαν ελαφρά οι στροφές του ρελαντί κ κάποιες φορές, σπάνια, δεν έπαιρνε εύκολα κρύο.
    αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να ανοίγω τσοκ λίγο (είναι μανουαλ), μέχρι να ζεσταθεί.

η λύση ήταν να ανεβάσω τελικά τις στροφές του ρελαντί από μια βίδα στο κάτω μέρος
    της μονάδας injection (ρυθμιστής ρελαντί ?), στις στροφές που δούλευε με το "μαμά" φίλτρο κ από τότε δεν ξανά είχα πρόβλημα (έχει κάνα 8μηνο).

(Η ιδέα ήταν από forum με τεχνικά θέματα της KAWASAKI.
    δεν έχω ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, παραθέτω την εμπειρία μου).
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Παιδιά έλεγξα το ρελαντί και είναι στα πλαίσια που ορίζει ο κατασκευαστής. Επίσης να υπενθυμίσω ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάρει μπρός, αλλά απο εκεί και μετά κάποτε δεν κρατάει στροφές όταν είναι κρύο. μάλλον το ρελαντί το αποκλείω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από trelamenoss
    de kserw an exei ais8itira L sthn eksatmish alla an exei tsekare to...fenete mono an to baleis se egefalo!

Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    pithanon na einai o aisthitiras tou aytomatou chok.
    Αυτά φαντάζομαι θέλουν συνεργείο για να ελεχθούν. Αν ξέρει κανείς κανένα καλό συνεργείο που να ξέρει καλά την δουλειά του στην Αθήνα ας το αναφέρει!

thanx
    Chris

Παλαιό μέλος

..........

basika to kalytero pou exeis na kaneis einai na pas sth suzuki giati oi poloi kapetanaioi to bouliazoun to karabi...
    NS50-F,TDR 80,TDR 250,NSR 250,TDR 250,ZX 400,RM 250,CBR 600F,KTM DUKEii,DUCATI MONSTER 600,YAMAHA YZFR6,TTR 600 kai synexizoume

Re: ..........

Αρχικά δημιουργήθηκε από trelamenoss
    basika to kalytero pou exeis na kaneis einai na pas sth suzuki giati oi poloi kapetanaioi to bouliazoun to karabi...

Chris

Παρόμοια θέματα

1. Πλαστικα για Gsxr-600 k6
    από MustGK στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2008, 09:19
  2. Πλαστικά μαμά για gsxr 600 K6
    από firefox στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2007, 21:18
  3. ζελατινα για gsxr 600 k6
    από gtsagas στο forum Suzuki GSXR's