ημουν τοσο σιγουρη οτι αυτο θα πεις :rotflmao: φοβερη δεν ειναι παντως η φωτο ?!
Γμτ πρέπει να γίνω πιο απρόβλεπτος![]()
Η φωτό είναι όλα τα λεφτά και το άλμα σου επίσης, στο παρατσάκ στη γλύτωσε ο Χοντάκιας !
![]()
![]()
![]()
Βαλε και το επομενο καρε.Αυτο που το Honda μενει απο ανορθωτη κι η ζεβρα γινεται μπριζολα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Βαλε και το επομενο καρε.Αυτο που το Honda μενει απο ανορθωτη κι η ζεβρα γινεται μπριζολα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κρίμα ... της άξιζε να τη πιάσεις. Όχι μόνο ακράνωτη αλλά τελείως χωρίς εξοπλισμό.Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
παραλιγο....![]()
Τι προστασία παρέχουν οι πυτζάμες;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
![]()
![]()
![]()
απο τρομπα δεν μενουν???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimos35
Κρίμα ... της άξιζε να τη πιάσεις. Όχι μόνο ακράνωτη αλλά τελείως χωρίς εξοπλισμό.
Τι προστασία παρέχουν οι πυτζάμες;![]()
Ε πώς θα πουλήσει μούρη όταν περνάει απο την καφετέρια;:hypnotize
:rotflmao:
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
μου θυμίζει το άλλο με την αρκούδα το λαγό το τζίνι και τις τρεις ευχές
που λέει ο λαγός στο τέλος
θέλω να κάνεις την αρκούδα αδερφή
Και τούμπανο Honda μάλιστα!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μα φυσικά ! Αφού έχει Honda !![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()