εχει τοποθετησει κανεισ στροφομετρο στο 950 sm βρηκα ενα βιντεο αλλα
και κατι τετοιο ψαχνω αλλα που ? πως? ποσο?
http://www.youtube.com/watch?v=pR2Wl...eature=related
εχει τοποθετησει κανεισ στροφομετρο στο 950 sm βρηκα ενα βιντεο αλλα
και κατι τετοιο ψαχνω αλλα που ? πως? ποσο?
http://www.youtube.com/watch?v=pR2Wl...eature=related
μονοσ σου το τοποθετησεσ?
που το συνδεσεσ για να μετραει ?
ειναι φωτιζομενο ?
αν το τοποθετησεσ μονοσ σου βαθμο δυσκολιασ?
συγνωμη για το μονοτερμα
αλλα ειναι κατι που θα ηθελα να εχω στο κτμακι μου
μηπωσ εχεισ προσεξει στισ ποσεσ στροφεσ μπαινει ο κοφτησ?
Μονος μου το εβαλα , ετσι κανω πανταΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
μονοσ σου το τοποθετησεσ?
που το συνδεσεσ για να μετραει ?
ειναι φωτιζομενο ?
αν το τοποθετησεσ μονοσ σου βαθμο δυσκολιασ?
συγνωμη για το μονοτερμα
αλλα ειναι κατι που θα ηθελα να εχω στο κτμακι μου![]()
πηρα σημα απο την επαφη 6 αν θυμαμε καλα απο την φυσας της ηλεκτονικης που ηδη ειναι εκει κενη ομως αλλα για την χρηση αυτη
ναι ειναι φωτιζομενο , και ρυθμιζομενο κατεβασε το μανουαλ για να καταλαβεις τι λεω
αν πιανουν τα χερια σου τιποτα δεν ειναι δυσκολο , αν εισαι ασχετος δεν το κανεις με τιποτα
θελει αρκετη δουλιτσα απο λυσιμο , σελλα ντεποζιτο φαναρι , να βρεις να παρεις απο καταληλα καλωδια ρευματα και να παρεις και το σημα απο την φυσα της ηλεκτρονικης , ακριβες κοψιμο του πλαστικου ωστε να σφυνωσει μεσα το κοντερακι και τελος να "φας" λιγο το σπυρωμα και το παξιμαδι απο το φλας γιατι αλλιως βρισκει στο σωμα του και δεν χωραει
και αν θυμαμε καλα εχει και μια βαση με κατι ρελεδακια που και αυτη βρισκει και θελει λιγο κοψιμο παντως μπαινει!!!
με λιγη δουλεια χωρανε ολα
εχω βαλει και xenon , ο χωρος πισω απο το φαναρι φτανει παντως
για τον κοφτη δεν θυμαμε
xenon εχω βαλει και εγω μονοσ μου αλλα το στροφομετρο μου φανταζει αρκετα πιο δυσκολο
το εχεις τοποθετησει φοβερα φαινετε πολυ ωραιο. εμενα θα μου εφτανε να το βιδωνα πανω εκει και να εκανα μια μικρη τρυπα για να περασουν τα καλωδια 'η να εκανα καμια πατεντα και να το στηριζα στο τιμονι αλλα και παλι δε 8α ηξερα που να το συνδεσω, το στροφομετρο σου εχει 2 λαμπακια τι ακριβως κανουν ?
Το Koso εχει και στηριγμα για το τιμονι αλλα δεν λεει , η τρυπα ειναι το λιγοτερο .
θελει δυο ρευματα , ενα μονιμο για να κραταει την ρυθμιση του και ενα λειτουργειας που τα βρισκεις πολυ ευκολα εκει πισω απο το φαναρι εχει αρκετα συν οτι εχει βισματακια "κλεφτες" που τα χρησιμοποιείς για να παρεις ρευμα χωρις να κοψις καλωδια
τα λαμπακια που εχει ειναι ενα πορτοκαλι και ενα κοκκινο που τα ρυθμιζεις να αναβουν σε οποιες στροφες θες
το πορτοκαλι σαν λαμπακι αλλαγης ταχυτητας και το κοκκινο οταν μπενει στα κοκκινα
δές και αυτό
http://trailtech.net/vapor.html
θα το βρείς εδώ
www.makan.gr
hellasrally.org
ξερεισ ποιοσ φερνει στροφομετρα koso?/?
αφου δουλευει μια χαρα το δικο σου να παω στην σιγουρη λυση και να μην ψαχνω .
ελπιζω να δωσεισ και καμια πληροφορια να χρειαστει
Κοσο θα βρεις απο εβαυ και στα σιγουρα , περιπου κανα 80αρι εχει , τσουζει αλλα ειναι καλο
και τα τρειλτεκ που σου προτινε ο φιλος ειναι καλα , εχω παρομιο και ειναι σουπερ αλλα ηθελα αναλογικο.
η πιο σημαντικη πληροφορια ειναι η επαφη 6 της ηλεκτρονικης , τα υπολοιπα ειναι θεμα σχεδιου σχετικα με την συνδεση και για την τοποθετηση θελει υπομονη , εργαλιακια , φαντασια , τολμη , και εναν κολητο να σου το βαλει:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
εργαλεια εχω για την υπομονη μου δεν φημιζομαι τα χερια μου πιανουν xenon εξατμισεισ και διαφορα τετοια μονοσ μου τα τοποθετω και δουλευουν κιολλασ:rotflmao: :rotflmao:
θα το τολμησω οποτε αρχιζω την αναζητηση στροφομετρου