Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Σπρευ αδιαβροχοποιησης

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75

Σπρευ αδιαβροχοποιησης

ρε καλοπαιδα, το μπουφανακι μου COLORI DYLAN CYBERTECH μετα απο 5 χρονια καθημερινης χρησης έχει αρχισει και βαζει υγρασια απο τα μανικια (στους αγκωνες και τους όμους). Κάπου είδα οτι η colori έχει ενα σπρευ αδιαβροχοποίησης για μπουφαν και γαντια. Το έχει χρησιμοποιησει κανενας αυτο ή κάποιο άλλο της αγορας;
    To μπουφανακι δεν έχει το παραμικρο και είναι κριμα να το αλλαξω μόνο και μόνο γιατι μπαζει λίγο .

Για να ακουσω απαντησεις απο τους χειμερινους...

The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

στην collori εχουν νομιζω ειδικο spray (δεν το εχω δοκιμασει)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    Δυστυχώς δεν υπάρχει θεραπεία για νερό-υγρασία.Μόνο το αδιάβροχο.Βασικά κανένα μπουφάν δεν μπορεί να αντέξει στο νερό.
    Ούτε goretex ούτε τίποτα.Μετά από βροχόπτωση όλα θα βάλουν λίγο νερό...

Παλαιό μέλος
    έχω δοκιμάσει το σπρέυ της κολόρι και δεν ειμαι ευχαριστημένος, δεν θα το ξαναπάρω

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Εχω αγορασει απο το εμποριο σπρευ λιπους φωκιας.

Το εχω δοκιμασει σε κατι μποτες και εκανε πολυ καλη δουλεια.
    (οι μποτες ηταν δερματινες)
    Να φανταστεις ειχα βαλει εφημεριδα απο κατω απο τις μποτες για να μη λερωσω το πατωμα, και μετα αδιαβροχοποιηθηκε και η εφημεριδα

Δεν ξερω να σου πω αν προκαλει κατι στη κορντουρα οταν το ψεκασεις.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μην περιμενεις θαυματα απο το σπρει της κολορι.Πρεπει πρωτα να καθαρισεις-πλυνεις το μπουφαν για να φυγει η σκονη κι οτι αλλο εχει κι αφου στεγνωσει να το περασεις με το σπρει.Γραφει επανω τις οδηγιες.Δεν ειναι κακο αλλα δεν ειναι και τελειο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Δυστυχώς δεν υπάρχει θεραπεία για νερό-υγρασία.Μόνο το αδιάβροχο.Βασικά κανένα μπουφάν δεν μπορεί να αντέξει στο νερό.
    Ούτε goretex ούτε τίποτα.Μετά από βροχόπτωση όλα θα βάλουν λίγο νερό...
    Διαφωνώ.

Και το colori dylan που είχα αλλα και το Revi't Cayenne που έχω έχουν φάει βροχές με το κουτάλι και έχουν αποδειχθεί πληρως αδιάβροχα αμφότερα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Και το colori dylan που είχα αλλα και το Revi't Cayenne που έχω έχουν φάει βροχές με το κουτάλι και έχουν αποδειχθεί πληρως αδιάβροχα αμφότερα.
    + 1000 στον πακετανιο, και η δικια μου εμπειρια εδειξε οτι το μπουφαν μεχρι και τεσσερις χειμώνες και με πολλες βροχες απάνω του δεν έβαζε σταγόνα. Απ'οτι γνωρίζω η αδιαβροχοποίηση αρχιζει και χαλάει πρώτα σε χερια αγκώνες (λόγω του οτι εκει τσακιζει συνέχεια το μπουφαν).

Αν δεν βρω κάτι δοκιμασμένο βλεπω να παίρνω αδιαβροχο συνολάκι να το φοράω απο πάνω για τις δυσκολες μέρες του μήνα..

The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

βολτάδικο μέλος
    To κορντουρο-dainese που χω εδώ και 5 χρόνια απέδειξε όσα λένε και οι παραπάνω!

Τα πρώτα 2 με 3 χρόνια ήταν πλήρως αδιάβροχο... Μετά άρχισε να βάζει σε αγκώνες... Φέτος, βάζει σε αγκώνες, μανίκια γενικότερα και λίγο στήθος... Τα χει φάει τα ψωμιά του με το παραπάνω!
    ...

μια και τ' αναφέραμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Και το colori dylan που είχα
    ακούει κανείς;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    επειδη το ολο θεμα της αδιαβροχοποιησης το εχω ψαξει εκτενεστατα για άλλο φορουμ οι δυο δημοσιευσεις / κειμενα που ακολουθουν πιστευω θα λυσουν αρκετες αποριες

1ο κειμενο

παιδια οι γονεις μου εχουν καθαριστηριο στην αθηνα χρονια τωρα και ξερω αρκετα πραγματα απο καθαριστηρια

1ον. κανένα σπρευ δεν μπορει να σου κανει αποτελεσματικη δουλεια σχετικα με την αδιαβροχοποιηση ή θα περναει νερο μετα απο κανα 2-3 καλες βροχες η οπως ειπατε και εσεις θα κολλαει αρκετη σκονη και καυσαεριο πανω του.

2ον. εαν βαλεις στο στεγνο καθαρισμα σχεδον οποιοδηποτε αδιαβροχο υφασμα η μεμβρανη του ειναι σιγουροτατο οτι θα κανει φτερα(εκτος αν ο κατασκευαστης στις οδηγιες που εχει εσωτερικα το ρουχο προτεινει το στεγνο καθαρισμα). οποτε προτιμοτερο ειναι πλυσιμο στο πλυντηριο στους 30 με 40 βαθμους αλλα σε ενα οχι πολυ δυνατο προγραμμα.

3ον. τα καταστηματα που διαθετουν την ειδικη μηχανη-εξαρτημα αδιαβροχοποιησης στην ελλαδα δεν πρεπει να ξεπερνουν τα 15-20 οποτε προσοχη στο τι σας λενε και υποσχονται.

4ον. τα δερματινα μπουφαν ειναι αυτο που λενε οι ανθρωποι της δουλειας ακομη ζωντανα δηλαδη αναπνεουν και αποροφουν τους λεκεδες και ειναι πολυ δυσκολο να καθαρισουν καλο θα ηταν να τα πηγαινεται στο καθαριστηριο με το που λερωθουν δηλαδη οχι με την παραμικρη ιδεα σκονης αλλα εαν αποκτησουν λεκε πρεπει αμεσα να καθαριστουν.
    και τελος μην ξεχνατε οτι τα δερματινα και να μην τα προλαβεις να τα καθαρισεις βαφονται και γινονται σαν καινουργια.

ελπιζω να σας ελυσα καποιες απορριες.

2ο κειμενο

Λοιπον κυριοι μετα απο παρακληση μελους του κλαμπ εψαξα λιγο παραπανω το θεμα της αδιαβροχοποιησης. δυστηχως το υγρο που χρησιμοποιουσαν ολοι οι επαγγελματιες για την αδιαβροχοποιηση εχει κριθει ακρως καρκινογονο και εχει απαγορευθει ρητα η χρηση του. υπαρχει βεβαια και μια αλλη μεθοδος που χρησιμοποιουν καπιοι επαγγελματιες με χρηση καποιου ειδικου κεριου αλλα ειναι αρκετα δαπανηρη και τα αποτελεσματα δεν κρατουν για πολυ καιρο.

εαν καποιος απο εσας θελει να μπει στο κοπο να δοκιμασει την μεθοδο με το κερι ας μουστειλει πμ για να του δοσω πληροφοριες
    Πολλές φορές το ταξίδι αξίζει περισότερο απο τον προορισμό

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Ρε παιδια ειχα δει προσφατα σε πρωινη εκπομπη (mega νομιζω με καμπουρακι...) ενα τυπο που παρουσιαζε ενα σπρευ με νανοτεχνολογια οπως ανεφερε και αδιαβροχοποιουσε τα παντα... Υπαρχει και ενα σχετικο σαιτ καπου... Δεν ξερω καποιον που να το εχει δοκιμασει...
    να σημειωσω οτι ο τυπος το εφαρμοζε στα παντα...οικοδομες, γυαλινες επιφανιες, αυτοκινητα, σκαφη, ρουχα κ.α. και το νερο κυλουσε και εφευγε δεν εμενε καθολου, ουτε ποτιζε, το συνιστουσε και για σκονη και βρωμια γενικα καθως και συντηρηση επιφανειων... ηταν πολυ εντυπωσιακο αλλα το προλαβα για λιγο...
    ξερει κανεις αλλος κατι?
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    αυτο μαλλων λες http://gr.percenta.com/

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    ναιι αυτο ειναι...ξερουμε κατι παραπανω μηπως? δουλευει οντως? πουλιουνται και σε μαγαζια αυτα τα προιοντα?
    γιαννη
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παρόμοια θέματα

1. Σπρέυ αδιαβροχοποίησης
    από Ζεύκας στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2010, 15:16
  2. Γαντια και σπρευ αδιαβροχοποιησης
    από fz6man στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2010, 14:36
  3. Γράσο-Σπρέυ Αλυσίδας -> Ταξιδίου !