Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ!

ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ!

Οσοι ειναι πανω απο σαραντα το θυμουνται.Η περηφανεια και η ικανοποιηση της σχεσης με την μοτοσυκλετα δεν προερχοταν απο τις ικανοτητες του μοντελου στο προσπεκτους.Αλλα[COLOR=red]ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.Οι παλιοι δεν ελεγαν <<εχω μια φλορετα>>με τον τροπο που σημερα πολυ λενε <<εχω ενα R1>>και σταματουν εκει λες και μονο απο την αναφορα του μοντελου θα πρεπει να καταλαβουμε τα παντα για τον ιδιοκτητη και τη σχεση με τη μοτοσυκλετα του.Καποτε,καθε ιδιοκτητης μοτοσυκλετας ηταν περηφανος για οσα ειχε κανει με την καλη του και αφηνε πολλες φορες εμας απορημενους οταν τον ακουγαμε να εκθειαζει καποιο μοντελο που στα δικα μας ματια δεν αξιζε.Οι εμπειριες ειναι πολυτιμες ,οχι το μοντελο,και μακαρι να το ξαναθυμιθουμε αυτο.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    +645

.... φαντασου ενα LADA Niva..... δεν ειναι πως φαινεται το αυτοκινητο...

ειναι που εχει ΠΑΕΙ....αυτα που ΜΠΟΡΕΙ να κανει.... και ποσα ΑΚΟΜΑ μπορει να κανει...

τι να κλασουνε τα GrandCherokee και τα CAYENNE...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Racefit Growler...τελος!!

Re: ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από χιλιομετροφαγος
    Οσοι ειναι πανω απο σαραντα το θυμουνται.Η περηφανεια και η ικανοποιηση της σχεσης με την μοτοσυκλετα δεν προερχοταν απο τις ικανοτητες του μοντελου στο προσπεκτους.Αλλα[COLOR=red]ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.Οι παλιοι δεν ελεγαν <<εχω μια φλορετα>>με τον τροπο που σημερα πολυ λενε <<εχω ενα R1>>και σταματουν εκει λες και μονο απο την αναφορα του μοντελου θα πρεπει να καταλαβουμε τα παντα για τον ιδιοκτητη και τη σχεση με τη μοτοσυκλετα του.Καποτε,καθε ιδιοκτητης μοτοσυκλετας ηταν περηφανος για οσα ειχε κανει με την καλη του και αφηνε πολλες φορες εμας απορημενους οταν τον ακουγαμε να εκθειαζει καποιο μοντελο που στα δικα μας ματια δεν αξιζε.Οι εμπειριες ειναι πολυτιμες ,οχι το μοντελο,και μακαρι να το ξαναθυμιθουμε αυτο.
    πολυ πολυ σωστα
    θυμαμαι τις 1ες διακοπες στη λευκαδα μονος για παρτη μου με τον kawaso kle400 να ειμαι στο ακρωτηρι λευκατα τερμα χαμηλα του νησιου να βγαζω φωτο τριγυρω μονος μου κ να εχω κα***σει αφανταστα λεμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    + 650!!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Μανιβελάτο μέλος
    πλάκα με κάνετε.. εδώ ήμουν εγώ περήφανος πέρισυ για το mtx 50 που δεν μου είπε πουθενά όχι.. ακόμα περηφανεύομαι ότι πήγα Ηράκλειο-Άγιο Νικόλαο με δαύτο
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από χιλιομετροφαγος

+1000

Καπου το εχουμε χασει...

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar

....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    +645

.... φαντασου ενα LADA Niva.....
    με εναν παππου στο τιμονι να βγαινει απο καθετο της Ιερας Οδου χωρις να κοιταξει....ΑΟΥΤΣ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    πολυ σωστα

typhoon RulZ
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παρόμοια θέματα

1. Η ΨυΧολογια Των Χρωματων
    από KAS77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 09:30
  2. Ο ΑρΧοντασ Των ΔαΧτυλιδιων
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:19
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2003, 16:05
  4. Καποιος καλος γνωστης των διχρονων scooter?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 16:21
  5. Γιορτη Μοτοσυκλετασ Και Μοτοσυκλετισμου
    από Julius στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας