Προσωπική άποψη Κίμωνα.., αυτή η κυρία βγήκε για νά'ναι μαύρη, όσο πιο μαύρη τόσο καλύτερα, ντιπ Αφρικάνα ματ γίνεται ;
Το μετά το βρίσκω ωραίο σε όλους τους εργοστασιακούς χρωματιμούς αλλά το πριν...ταμ-ταμ![]()
![]()
όχι όχι όχιΑρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
......
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
....πάει τωρα έγινε
Και προσωπικά με ξετρελαίνει το αποτέλεσμα.
Το αδικούν πολύ οι φωτογραφίες.
Από τις επιλογές που είχα , μου άρεσε πιο πολύ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εξατμησωνια να αλλαξεις τωρα και εισαι κομπλε....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε καλορίζικα τότεΑρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
....πάει τωρα έγινε
Και προσωπικά με ξετρελαίνει το αποτέλεσμα.
Το αδικούν πολύ οι φωτογραφίες.
Από τις επιλογές που είχα , μου άρεσε πιο πολύ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κωλοτουμπατε παλιογλυφτη μην ξεχασεις τον φορτιστη....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ε καλορίζικα τότε![]()
Συμασια εχει οτι αρεσει σε σενα![]()
Αντε, καλα να περασεις μαζι της ειδικα τωρα που την εντυσες οπως σαρεσει!! :smilea:
![]()
![]()
![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
τώρα ξεκίνα ΕΣΥ να γλύφεις, γιατί με το παραπάνω εγω το θεωρώ ότι τον ξέχασα ήδη!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
κωλοτουμπατε παλιογλυφτη μην ξεχασεις τον φορτιστη....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ....να κανω τι????προτιμω να το βαλω σπρωχνωντας με το κουλο χερι.....σιγα μην σε γλυψω ποτε εσενα ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦανταστικε μοντερειτορ....ρε ουρτ....Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τώρα ξεκίνα ΕΣΥ να γλύφεις, γιατί με το παραπάνω εγω το θεωρώ ότι τον ξέχασα ήδη!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ακη θα μου τον φερεις στο ΔΣ???
Μετα απο 1 μηνα ακινησιας με τον spyball να δουλευει στο φουλ και τα xenon να τραβανε ρευμα για ολη την επικρατια η μπαταρια πρεπει να εκλασε....και το ειχα και ο παπαρας συνεχεια εξω στο κρυο....η μπαταρια πρεπει να εχει κλασει....αν ειναι τελειως θα δουμε....εσυ τι ζορι τραβας???πιες καμμια ρακι (νατμιτζανα) για να μπορεις να καταλαβαεις τι μαλακια μηχανακι εχεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κάποιο μπουρδελάκι δε μπαίρνει μπροστά..????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανονιστε να γίνει gaythread πάλι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες το απ'την αρχή ντε να ξέρουμε τι να πούμε κι εμείς..!Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
....πάει τωρα έγινε:rotflmao:
Κιμωνάκο άμα ξετρελαίνει εσένα άσ'τον μάκι να πά'να κουρεύεται (στις φαβορίτες γιατί αλλού παίζει θέμα)![]()
Να το δούμε κι από κοντά κάποια στιγμή γιατί η φωτό σίγουρα το αδικεί !
![]()
![]()
Τίποτα εξατμισόνια πρεπει να βρούμε...