"Αχου το καλέ", "τι γλυκούλι που είναι", "ποιανού είσαι εσύ?", "ο μπαμπάς σου καβαλάει μηχανάκι?", "πόσο χρονών είσαι", "όταν μεγαλώσεις, θα πάρεις κι εσύ μηχανάκι?" και τέτοια...
Λίγο αργότερα, βέβαια, βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή που ρώτησες...
http://www.youtube.com/watch?v=Gkf_2m6MZ88
http://www.youtube.com/watch?v=YDxHGkQIQUs
http://www.youtube.com/watch?v=kU6xrs7SOCc
![]()
![]()
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
Μαρεσει που σε μια στιγμη λεει:
"Σηκονει τον αγκωνα του για να μην ξυνει"![]()
![]()
Και που μονο στις ευθειες τον περνανε οι "μεγαλοι" γιατι στις στροφες τους
κουναει το μαντηλι!!!![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Γιατί βρε Νικόλα πάνω που άρχισε να λιάζεται το Ελλαδάκι κι αρχίσαμε να το συμπαθούμε πάλι...;Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
"Αχου το καλέ", "τι γλυκούλι που είναι", "ποιανού είσαι εσύ?", "ο μπαμπά σου καβαλάει μηχανάκι", "πόσο χρονών είσαι", "όταν μεγαλώσεις, θα πάρεις μηχανάκι?" και τέτοια...
Λίγο αργότερα, βέβαια, βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή που ρώτησες...![]()
![]()
Καλουτσικα παει..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
πωπωπω φαιδροτητα....τους περναει απο εσωτερικη....εξωτερικη...αναμεσα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. αν ερθει καμμια βολτα μαζι μας να του φτιαξουμε κανα σαντουιτσακι με μαγιονεζα..:rotflmao:
Νταξει μωρε σιγα το κουλαδι...κι εγω στην ηλικια του ετσι πηγαινα.... με το ποδηλατακι μου......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
Οι πρωταθλητές γεννιούντε....
Ειδικά το τέλος του τρίτου βίντεο είναι κανονική χορογραφία. :a19: :a19:
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Μακαρι να υπηρχαν υποδομες και στην Ελλαδα, να δειτε ποσα ταλεντα θα βγαζαμε...
Που να του δώσουνε και κανένα κιταρισμένο Aprilia RS 125...Θα κλάψουνε μανούλες:rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Προσωπικο Project του Keith Code μαγκες, με εναν μπαμπα που τα σπρωχνει καργα....
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Προσωπικο Project του Keith Code μαγκες, με εναν μπαμπα που τα σπρωχνει καργα....
και θα διαφωνήσω με τον wiredgr παραπάνω.... οι πρωταθλητές καλλιεργούνται πια σήμερα... απλά το εκ γενετής ταλέντο κάνει το χρόνο επώασης ... συντομότερο και επιπλέον θα δώσει το ένα κλικ παραπάνω για περισσότερα βάθρα απο τον άλλο καλλιεργημένο πρωταθλητή με το ένα γονίδιο λιγότερο
πάντως respect στο πιτσιρίκι, δεν παύει να είναι εντυπωσιακό!
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
φανταζομαι αν ο μπαμπας τα εσπρωχνε δεν θε ζηταγε σπονσορες (αρα οικονομικη βοηθεια) στα βιντεακια και στην προσωπικη του σελιδα....Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
και το πιτσιρικι το εχει και πολυ μαλιστα....
Ενας επαγγελματιας οδηγος για να εχει μελλον πρεπει να εχει σπονσορες !Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
φανταζομαι αν ο μπαμπας τα εσπρωχνε δεν θε ζηταγε σπονσορες (αρα οικονομικη βοηθεια) στα βιντεακια και στην προσωπικη του σελιδα....
και το πιτσιρικι το εχει και πολυ μαλιστα....
Και φυσικα επειδη γνωριζω το project , ο Keith Code δεν το κανει για την ψυχη της μανας του αλλα εχει αλλα πραγματα στο μυαλο του, οπως εγινε με τον Luthi sta 250cc....
Κοινος ο μπαμπας ζηταει να "καβατζοσουν" τον γιο του απο τωρα....