Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Αξιόπιστο μαγαζί

Αξιόπιστο μαγαζί

Παιδιά με χαρά σας λέω ότι πήρα το δίπλωμα και δευτέρα πάω να κλείσω το strom ερώτηση πήγα σε διάφορα μαγαζιά μερικά με κέρδισαν άλλα πάλι όχι σαν Γιάννης κατέληξα στον ΥΦΑΝΤΗ στον κολονό
    θα ήθελα να ρωτήσω αν ο τύπος είναι σωστός μετά τη πώληση αν είναι δίπλα σου η θα σε κλωτσάει σα το σκυλί στο αμπέλι υπάρχει κάποιος από εδω μέσα που να συνεργάστηκε με τον εν'λόγο κύριο να μου πει εντυπώσεις κτλ κτλ....?
    Τα καλύτερα έρχωνται.........και ας αργήσουν......χαλάλη τους......

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: Αξιόπιστο μαγαζί

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tefikerwn
    Παιδιά με χαρά σας λέω ότι πήρα το δίπλωμα και δευτέρα πάω να κλείσω το strom ερώτηση πήγα σε διάφορα μαγαζιά μερικά με κέρδισαν άλλα πάλι όχι σαν Γιάννης κατέληξα στον ΥΦΑΝΤΗ στον κολονό
    θα ήθελα να ρωτήσω αν ο τύπος είναι σωστός μετά τη πώληση αν είναι δίπλα σου η θα σε κλωτσάει σα το σκυλί στο αμπέλι υπάρχει κάποιος από εδω μέσα που να συνεργάστηκε με τον εν'λόγο κύριο να μου πει εντυπώσεις κτλ κτλ....?

Σε κερδισε στο κομματι της συμπεριφορα η στο εμπορικο δινωντας σου καλυτερη προσφορα απο τους αλλους που πηγες?

Αφου το εψαξες και κρινεις οτι ειναι οκ..................... μεγειες καλοταξιδο και παντα ορθιος

Re: Re: Αξιόπιστο μαγαζί

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Σε κερδισε στο κομματι της συμπεριφορα η στο εμπορικο δινωντας σου καλυτερη προσφορα απο τους αλλους που πηγες?

Αφου το εψαξες και κρινεις οτι ειναι οκ..................... μεγειες καλοταξιδο και παντα ορθιος

Και στα δύο αλλά όπως λέει ο σοφός λαός τα ράσα δεν κάνουν τον παπα και ότι λάμπει δεν είναι χρυσός καλά μου τα είπε αλλά δεν ξέρω πως θα μου βγει μετά γι'αυτό και ψάχνω να βρω κάποιον που αγόρασε από αυτόν να μου πει στη πορεία πως του βγήκε οπότε όπως καταλαβένεις όλα είναι ρευστά

ο που πάει Το avatar του/της ariona
    Kalimera file, prosopika pira ti mixani apo to singekrimeno magazi ke den eixa kapio
    provlima malista ta xartia mu ta eftiaksan para poli sintoma ke pio grigora apo ti mu eixan pi!
    ala afto pu prepi na se endiferi einai na vreis ti kaliteri timi apo eki ke pera ap o pu ke na to
    pareis iparxun ta sinergia ke i egyisi tis mixanis, exe to nu su ke ja mixanaki paraisagojis einai akrivos ta idia!
    Kalo taksido ke agratzunisto otan me to kalo to paris! :rotflmao:
    ariona

Αρχικά δημιουργήθηκε από ariona
    Kalimera file, prosopika pira ti mixani apo to singekrimeno magazi ke den eixa kapio
    provlima malista ta xartia mu ta eftiaksan para poli sintoma ke pio grigora apo ti mu eixan pi!
    ala afto pu prepi na se endiferi einai na vreis ti kaliteri timi apo eki ke pera ap o pu ke na to
    pareis iparxun ta sinergia ke i egyisi tis mixanis, exe to nu su ke ja mixanaki paraisagojis einai akrivos ta idia!
    Kalo taksido ke agratzunisto otan me to kalo to paris! :rotflmao:

Το φοβάμε ρε γμτ το παραεισαγωγής γιατί εγγύηση δεν έχεις παρά μόνο από το μαγαζί που το πέρνεις πόσο εμπίστοσύνη μπορώ να έχω σε κάποιο πρόβλημα αν τύχει ??????????

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Εχω πάρει 3 μηχανάκια από τα παιδιά.Πολύ εξυπηρετικοί.

Ο Γιώργος Υφαντής είναι καλό παιδί και αξιόπιστος έμπορος.
    Εγώ ωστόσο, αγόρασα το δικό μου v-strom 650 τον Ιούλιο του 2006 από το MOTO-HELLAS στο Πολύγωνο, από τον Γιάννη Γεωργάκη.
    Εκεί βρήκα την καλύτερη τιμή, καθώς έψαχνα να αγοράσω μηχανάκι με μετρητά και τελικά μου το έδωσε 6.720 ευρώ μαζί με την πινακίδα και 80 ευρώ τα κάγκελα.
    Η μοτοσυκλέτα είναι παραεισαγωγής, όμως ο ίδιος έμπορος μου έδωσε βιβλίο σέρβις και μου συνέστησε να πηγαίνω στο συνεργείο του Χαβέλλα στην Λιοσίων, το οποίο είναι εξουσιοδοτημένο, για να μην χάσω την εργοστασιακή εγγύηση.
    Από το πρώτο σέρβις λοιπόν και μέχρι σήμερα πηγαίνω στο συγκεκριμένο συνεργείο (μηχανικός Μπάμπης) όπου έχω μείνει ευχαριστημένος.
    Πάντως στην διετή διάρκεια της εγγύησης δεν χρειάστηκε ποτέ να την επικαλεστώ... ευτυχώς.
    Σε τέτοιο ενδεχόμενο, ο μηχανικός αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της διαδικασίας επισκευής στο πλαίσιο της εγγύησης.
    Άρα, όλα είναι θέμα.... αξιόπιστου και φιλότιμου εξουσιοδοτημένου μάστορα.
    the motorcycleboy reigns

Παρόμοια θέματα

1. Μαγαζί με ανταλλακτικά για Honda Transalp
    από fdragan στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 17:19
  2. Μαγαζι στην Ρωμη
    από melsaltas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2005, 08:00
  3. Το μαγαζι του afro...
    από cbanthropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2004, 15:34
  4. Καφεδάκι, ποτάκι από όλα έχει το μαγαζί.
    από Nefeli στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2004, 22:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF