Μπορώ να πάω μεταχειρισμένα μηχανάκια για έλεγχο σε κάποιο συνεργείο honda και αν ναι ξέρετε κανένα Αθήνα (σχετικά κοντά στο κέντρο η γειτονικούς δήμους);;
Μπορώ να πάω μεταχειρισμένα μηχανάκια για έλεγχο σε κάποιο συνεργείο honda και αν ναι ξέρετε κανένα Αθήνα (σχετικά κοντά στο κέντρο η γειτονικούς δήμους);;
Δεν σου απαντούν φιλαράκι για να μην θεωρηθεί διαφήμηση στο συνεργείο...Αλλά οκ αν ξέρει κανείς μπορεί να σου στείλει με pm![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Επισης και ολο το δικτυο της Honda στην Αττικη εδω
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
το να προτείνουμε ένα συνεργείο δεν είναι άμεση διαφήμιση, δεν υπάρχει θέμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Δεν σου απαντούν φιλαράκι για να μην θεωρηθεί διαφήμηση στο συνεργείο...Αλλά οκ αν ξέρει κανείς μπορεί να σου στείλει με pm![]()
spiridaus, μπορείς να το πας, αφού πρώτα έχεις συνεννοηθεί με το μάστορα, υπάρχουν και περίεργοι ξέρεις...
βρες εδώ ένα εξουσιοδοτημένο που να σε βολεύει
edit : πρόλαβε ο daemon :smilea:
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
thanx mates
Απλά δεν ήξερα αν γίνεται(φαντάστηκα ότι ναι , κάποιοι είναι περίεργοι).
Σε χρεώνουν για αυτό;;ΚΑι αν ναι πόσο;
Συνηθως οχι αλλα τωρα αν πεσεις σε καννα περιεργο..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"