αφου "εφτιαξε" την αεκ θα
κανει κατι και για τη μουσικη
σκηνη της χωρας:a31: :a31: :a31:
στον πατο παλι κοντε![]()
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Πάντως βρήκε καλό όνομα για support τής Βανδή.![]()
Καλά μωρέ...αν έρθει ο Santana μην πας.Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
αφου "εφτιαξε" την αεκ θα
κανει κατι και για τη μουσικη
σκηνη της χωρας:a31: :a31: :a31:
στον πατο παλι κοντε![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Καλά όλα αυτά, αλλά την τελευταία πρόταση τη διαβάσατε; Το ότι υπάρχει περίπτωση να βγεί η βανδή στη σκηνή πρίν το Santana;![]()
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Καλά δεν διαβάζεις μωρέ;Είπαμε Ο Santana είναι σαπορτ τής Βανδή!Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Καλά όλα αυτά, αλλά την τελευταία πρόταση τη διαβάσατε; Το ότι υπάρχει περίπτωση να βγεί η βανδή στη σκηνή πρίν το Santana;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Να με συγχωρείτε φίλτατε Ευάγγελε, αλλά ένας τέτοιος συνδυασμός αποτελεί τραγέλαφο κατ'εμέ....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Καλά δεν διαβάζεις μωρέ;Είπαμε Ο Santana είναι σαπορτ τής Βανδή!![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ
Γιατί δηλαδή να μήν παίξει και ο Πετρέλης ή ο Γονίδης πρίν τους AC/DC ;
Στο πηγάδι κατούρησαν αυτοί;![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Eυτυχως που το εφερε η τυχη το καλοκαιρι του 2004 και τον ειδαμε τον Carlos στην Napoli σε συναυλια που οργανωσε ο δημος της Napoli εντελως δωρεαν για ολους!!!
Οτι κανει δηλαδη και ο δημος Αθηναιων!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ποιος ειναι αυτος ο Σαντανας που θα βγει πριν απ τη Δεσποινα ρε Ευαγγελε?Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Καλά δεν διαβάζεις μωρέ;Είπαμε Ο Santana είναι σαπορτ τής Βανδή!![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ένας καινούργιος μωρέ....Θέλουν να το βοηθήσουν το παιδί ν' ανέβει λίγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ποιος ειναι αυτος ο Σαντανας που θα βγει πριν απ τη Δεσποινα ρε Ευαγγελε?
Τον έχω ακούσει,καλός είναι....![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Kατι διασκευες για τραγουδια που μιλανε για..... θαλασσα που απο ολες ειναι πιο γλυκια... εμαθα του ετοιμαζουν.....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ένας καινούργιος μωρέ....Θέλουν να το βοηθήσουν το παιδί ν' ανέβει λίγο.
Τον έχω ακούσει,καλός είναι....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε... Αυτος ο 11κας θα βρει γηπεδο ... ( η θα μας τρεχει σε κανα ΟΔΔΥ παλι...????)![]()
Ποιό γήπεδο....το νέο REX ψάχνει.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε... Αυτος ο 11κας θα βρει γηπεδο ... ( η θα μας τρεχει σε κανα ΟΔΔΥ παλι...????)![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Πρωτα απο ολα το site της ζουγκλας αστειευεται (ελπιζω...)
αλλα εγω θελω να βγει ο Santana ντουετο με τη Βανδη και να τραγουδησουν μαζι μια διασκευη του Black Magic Woman...
να δεις πως παει... α ναι!
Got a not talent woman, got a not talent woman, Yes, i got a not talent woman, she's got me so deaf i can't hear...
![]()
Καλά....σίγουρα αστειεύεται η ζούγκλα.Θ' αφήσει,λες,άλλον ο Νταλάρας να τού φάει την πρωτοπορία;:rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
hasta luego.
Mην αγχωνεσε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Πρωτα απο ολα το site της ζουγκλας αστειευεται (ελπιζω...)
![]()
Ειδη εχουμε συνενοηθει με τον κροκους να του τον αρπαξει στο αεροδρομιο........Του εχουμε κανονισει ντουετο με τον Πανουση....![]()