Επειδή στην συνάντηση είδα ότι οι αφαιρούμενες βάσεις για τις βαλίτσες είχαν "επιτυχία", σας παραθέτω μερικές πληροφορίες και φωτός.
Η βάση για το topcase: εδώ. Επάνω παίρνει ότι αντάπτορα θέλετε αναλόγα με την βαλίτσα (δεν περιλαμβάνετε στην τιμή).
Η βάση για τις πλαϊνές βαλίτσες εδώ. Ισχύει το ίδιο με παραπάνω για τους αντάπτορες. Σε περίπτωση που έχετε τον μαμά λασπωτήρα (χλωμό) θα πρέπει να βγάλετε τα φλας. Η βάση έχει θέσεις να μπούν εκεί.
Τα πλαϊνά με το topcase είναι εντελώς ανεξάρτητα.
Και κάποιες γενικές πληροφορίες εδώ.
Όλα κουμπόνουν με μισόστροφες βίδες σε δευτερόλεπτα. Οι βίδες είναι 3 για την βάση του topcase και 4 για τα πλαϊνά από τις οποίες 4 οι 2 μπορούν να είναι με κλειδάκι ώστε να μην κάνουν φτερά οι βαλίτσες σας.
Γενικά οι τιμές είναι αρκετά ως πολύ τσιμπιμένες αλλά κατα την γνώμη μου το αποτέλεσμα αξίζει, τουλάχιστον για τους ταξιδιάριδες.
Εγώ το αποφάσισα γιατί είχα ήδη βαλίτσες διαφορετικών εταιριών από άλλα μηχανάκια (οπότε το κόστος ήταν μόνο οι βάσεις) αλλά και επειδή δεν ήθελα με ΤΙΠΟΤΑ να έχω συνεχώς τα σίδερα-αγγούρια πάνω σε ένα τόσο όμορφο "κωλαράκι".
Να και μερικές φωτός (και για την περίπτωση που κάποιοι αμφισβητήσουν την ανθεκτικότητα τους βλέπετα πως είναι φορτωμένα!). Επίσης να πω ότι ο συνεπιβάτης κάθεται το ίδιο άνετα όπως και χωρίς τις βαλίτσες.
Ελλάδα τα βρείτε στο MOTORODA στην λεωφόρο Αλεξάνδρας.
http://www.motoroda.gr
Όταν τα πήρα εγώ επειδή από έξω ερχόταν αρκετά πιο φτηνά, προσπάθησα αλλά όταν έβαζα διεύθυνση ελλάδας έτρωγα άκυρο!
![]()