Λοιπόν σήμερα πήρα αυτοκίνητο. Ξέρω, στα @ρχίδια σας. Πήρα ένα παλιό απωθυμένο μου σε απίστευτη κατάσταση και φούλ έξτρα (Οταν λέμε φούλ το ενοούμε) με προοπτική να το μαιμουδιάσω. Επίσης στα @ρχίδια σας (μαλάκες πέστε και κανένα καλοτάξιδο)
Στα πολλά έξτρα που λέτε έχει και φυμέ τζάμια. Αλλα πολύ φυμέ. Κατράμι ρε παιδί μου. Χάρος μαυρος (και τα νούμερα είναι 1 666) Σαν αυτά που βλέπουμε συνέχεια πια στο δρόμο στο αμάξι του κάθε πικραμένου. Και με τρόμο συνήδειτοποίησα (κάποτε θα την μάθω αυτή τη λέξη) ότι εκτός από έξω πρός τα μέσα, δεν βλέπεις και από μέσα προς τα έξω. Μιλάμε μηχανή σταματημένη σε φανάρι στην παραλιακή πριν λίγο (βράδυ αλλά σε καλά φωτισμένο σημείο) και να φαίνετε μονο ο προβολέας. Μόνο αν συγκεντρωνόσουν διέκρινες και κανένα καθρέφτη και αυτό λόγω των φώτων των πίσω αυτοκινήτων.
Συμπέρασμα: Οπου βλέπουμε τέτοιο τζάμι μακριά. Αν γίνει στραβή και σας πει ότι δεν σας είδε είναι αλήθεια. Και πριν αρχίσουν οι εξυπνάδες, το αμάξι είναι του 96 και έχει περάσει πολλές φορές ΚΤΕΟ και επίσης μέσα στα χαρτιά του ήταν και βεβαίωση με βουλοκέρια κλπ κλπ συνοδευόμενη από ΦΕΚ, που πιστοποιούσε την νομιμότητα των τζαμιών.
ΠουΣου: Ηταν που ήταν για ξήλωμα οι μεμβράνες, τώρα θα φύγουν μια ώρα αρχίτερα. Συμβουλές για το πως ΔΕΚΤΕΣ.