Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Το καινούργιο μου Αυτοκίνητο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

Το καινούργιο μου Αυτοκίνητο...

Λοιπόν σήμερα πήρα αυτοκίνητο. Ξέρω, στα @ρχίδια σας. Πήρα ένα παλιό απωθυμένο μου σε απίστευτη κατάσταση και φούλ έξτρα (Οταν λέμε φούλ το ενοούμε) με προοπτική να το μαιμουδιάσω. Επίσης στα @ρχίδια σας (μαλάκες πέστε και κανένα καλοτάξιδο)

Στα πολλά έξτρα που λέτε έχει και φυμέ τζάμια. Αλλα πολύ φυμέ. Κατράμι ρε παιδί μου. Χάρος μαυρος (και τα νούμερα είναι 1 666) Σαν αυτά που βλέπουμε συνέχεια πια στο δρόμο στο αμάξι του κάθε πικραμένου. Και με τρόμο συνήδειτοποίησα (κάποτε θα την μάθω αυτή τη λέξη) ότι εκτός από έξω πρός τα μέσα, δεν βλέπεις και από μέσα προς τα έξω. Μιλάμε μηχανή σταματημένη σε φανάρι στην παραλιακή πριν λίγο (βράδυ αλλά σε καλά φωτισμένο σημείο) και να φαίνετε μονο ο προβολέας. Μόνο αν συγκεντρωνόσουν διέκρινες και κανένα καθρέφτη και αυτό λόγω των φώτων των πίσω αυτοκινήτων.

Συμπέρασμα: Οπου βλέπουμε τέτοιο τζάμι μακριά. Αν γίνει στραβή και σας πει ότι δεν σας είδε είναι αλήθεια. Και πριν αρχίσουν οι εξυπνάδες, το αμάξι είναι του 96 και έχει περάσει πολλές φορές ΚΤΕΟ και επίσης μέσα στα χαρτιά του ήταν και βεβαίωση με βουλοκέρια κλπ κλπ συνοδευόμενη από ΦΕΚ, που πιστοποιούσε την νομιμότητα των τζαμιών.

ΠουΣου: Ηταν που ήταν για ξήλωμα οι μεμβράνες, τώρα θα φύγουν μια ώρα αρχίτερα. Συμβουλές για το πως ΔΕΚΤΕΣ.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μη μου πεις βεβαια οτι παραμυθιαζεσαι πως οταν καποιος εχει την αποψη και το γουστο να βαλει τετοια φιμε στο αμαξι του, νοιαζεται για τους αλλους στο δρομο, ΑΝ εχει την παραμικρη ιδεα οτι ΔΕΝ ειναι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ, σε αυτους!

Καλοριζικο και αν θελεις πες μας τί ειναι!

Μανιβελάτο μέλος
    Για το καλοτάξιδο απαιτείται να γνωστοποιηθεί η ταυτότητα του αυτοκινήτου..

Με ξενερώνουν απίστευτα τα φιμέ τζάμια..

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Μη μου πεις βεβαια οτι παραμυθιαζεσαι πως οταν καποιος εχει την αποψη και το γουστο να βαλει τετοια φιμε στο αμαξι του, νοιαζεται για τους αλλους στο δρομο,

+1

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ειναι πολυ βολικα το καλοκαιρι τα φιμε ομως, δε σου ψηνει το χερι ο ηλιος...

σε αυτο που ειπε ο wiredgr, υπαρχουν φιμε ζελατινες που κανουν αυτο που κατασκευαστικαν, δηλαδη να φιλτραρουν τον ηλιο, και φυσικα ειναι νομιμες και χρησιμες...

υπαρχουν βεβαια και οι καταμαυρες οι οποιες δε προσφερουν τπτ περα απο μπονους καγκουριας, μπορουν να γινουν επικινδυνες, και απαγορευονται προφανως...

και φυσικα, καλοταξιδο το αμαξι

Καλοταξιδο....Α, το σωστο ειναι συνειδητοποιησα
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Βρε δεν τ'αφήνεις όπως είναι μιας και τά'χει έτοιμα δηλαδή, να του ρίξεις πάνω τίποτα ενισχυτόνια γουφεράντζες σποίλερς...

neon....:rotflmao:

Kαλοτάξιδο να είναι Νικόλα !

Μεγειές και καλοτάξιδο !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Καλόταξίδο να είναι!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Καλοτάξιδος ...

Εσύ έχεις ωριμάσει πολύ με φαίνεται... όλοι το καλοκαίρι αγοράζουν μηχανάκια εσύ πήρες κουτάκι

το χειρότερο απ' όλα είναι κάτι μεμβράνες ασημί-καθρεφτέ.

άντε ρε
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Thanks guys

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Μη μου πεις βεβαια οτι παραμυθιαζεσαι πως οταν καποιος εχει την αποψη και το γουστο να βαλει τετοια φιμε στο αμαξι του, νοιαζεται για τους αλλους στο δρομο, ΑΝ εχει την παραμικρη ιδεα οτι ΔΕΝ ειναι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ, σε αυτους!...
    Εχεις απόλυτο δίκιο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Βρε δεν τ'αφήνεις όπως είναι μιας και τά'χει έτοιμα δηλαδή, να του ρίξεις πάνω τίποτα ενισχυτόνια γουφεράντζες σποίλερς...
    neon....:rotflmao:
    Kαλοτάξιδο να είναι Νικόλα !
    Spoiler είχε (και το είδε ο μικρός και είχαμε καυγα για να το βγάλω) Ενισχυτόνια επίσης έχει
    Ενα black light θέλει και πιτσιλιστίρια με led

ειναι πολυ βολικα το καλοκαιρι τα φιμε ομως, δε σου ψηνει το χερι ο ηλιος...
    σε αυτο που ειπε ο wiredgr, υπαρχουν φιμε ζελατινες που κανουν αυτο που κατασκευαστικαν, δηλαδη να φιλτραρουν τον ηλιο, και φυσικα ειναι νομιμες και χρησιμες...
    υπαρχουν βεβαια και οι καταμαυρες οι οποιες δε προσφερουν τπτ περα απο μπονους καγκουριας, μπορουν να γινουν επικινδυνες, και απαγορευονται προφανως...
    και φυσικα, καλοταξιδο το αμαξι
    Δεν ξέρω πόσο βολικά είναι και δεν θα μάθω. Είναι επικύνδυνα. Το γέλιο (γελίο) ειναι ότι ΕΙΝΑΙ νόμιμα τα συγκεκριμένα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Καλοτάξιδος ...Εσύ έχεις ωριμάσει πολύ με φαίνεται... όλοι το καλοκαίρι αγοράζουν μηχανάκια εσύ πήρες κουτάκι
    το χειρότερο απ' όλα είναι κάτι μεμβράνες ασημί-καθρεφτέ.
    άντε ρε
    Ωριμάσει... Εδωσα το στέισον και πήρα 316 coupe

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    φίλε καλοτάξιδο και προσοχή και με αυτό,
    και γω ένεκα της μείωσης και του αναμενόμενου διαδόχου πηρα ένα οικογενειακό 1.4 πριν κανένα μήνα.
    χθές με παίρνει τηλέφωνο η αντιπροσωπεία "πως πάει το στρώσατε πόσα χλμ έχετε? " και διαπίστωσα ότι έχω μόνο 200 αφού τα υπόλοιπα συνεχίζει και τα γράφει το funduro. τελικά μάλλον πήρα καινούριο ιχ στη γυναίκα μου....
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε συ μπας και φορουσες γυαλια ηλιου μεσα στο αμαξι;

Οπως και να εχει καλοταξιδο καλοριζικο και ειθε νο1 στο Μπουρναζι μανα μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε συ μπας και φορουσες γυαλια ηλιου μεσα στο αμαξι;

Οπως και να εχει καλοταξιδο καλοριζικο και ειθε νο1 στο Μπουρναζι μανα μου...
    Aσε, ούτε Μπουρνάζι έτσι όπως είναι τώρα. Από Λιοσίων και κάτω. Disco Olympic και βγάλε (βέβαια πρέπει να μάθω αλβανικά, ρουμάνικα, πολωνέζικα και λοιπές εξωτικές γλώσσες πρώτα)

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    τα φιμε μπροστα απαγορευονται.τωρα τι χαρτια εχει ειναι αλλο θεμα
    κανονικα θελει εκτος την πιστοποιησης του εγκαταστατη και χαρτι απο γιατρο για να βαλεις μπροστα φιμε...κανονικα μπαινουν μονο για την ακτινοβολια χωρις σκουρα τονικοτητα
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εντυπώσεις από το καινούργιο μου κράνος... (Schuberth S1 PRO)
    από JZER40 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2012, 18:12
  2. το καινουργιο μου μοτορι
    από akis 2007 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2008, 22:13
  3. το καινουργιο μου κρανακι μολις το πηρα στα χερια μου!
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2007, 05:44
  4. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 11:42
  5. Δειτε Το Καινουριο Μου
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 12:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε