Καλημερες παίδες...
Καλημερες παίδες...
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Καλημερουδια.
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Καλημέρα σε όλη την παρέα !!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Καλημερα σε ολους και ολες![]()
![]()
![]()
Μπορω να πω οτι κατι θα γινει σημερα μιας και ο XT Billy μπηκε και εγραψε μετα απο τοσο καιρο...καλως ηρθες πισω φιλε![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Λες να βρεξει???Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Καλημερα σε ολους και ολες![]()
![]()
![]()
Μπορω να πω οτι κατι θα γινει σημερα μιας και ο XT Billy μπηκε και εγραψε μετα απο τοσο καιρο...καλως ηρθες πισω φιλε![]()
![]()
![]()
Εχω ακουσει οτι τα σαλιγκαρια βγαινουν με την βροχη!!! :rotflmao:
Και δεν εχω παρει αδιαβροχο μαζι μου γμτη
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Kαλημερα σαssssssssssss....
ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΠΙΣΩ
Καλημέρα παιδιά
![]()
![]()
:smilea:
Καλημερούδια σε όλους
![]()
![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
καλημέρες σε όλους![]()
έκανα μαλακία ευτυχώς που δεν την πάτησα
επί της κηφισίας πλησίαζα φανάρι και βιάζόμουν για τη δουλειά. Στο φανάρι στο δάσος Συγγρού για όποιον ξέρει. Είναι κίτρινο το έχω το έχω το προλαβαίνω... αγγούρια!!! Φρένα... κατέβασμα ταχύτητας ξανά φρένα πιο έντονα... η μηχανή φεύγει χάνω τον πίσω τροχό για τα καλά!![]()
Ολίγον γκάζι σταθερά αφήνω τα φρένα η μηχανή έρχεται στα ίσα της αλλά... περνάω με κόκκινο!!!!
Ευτυχώς με είδαν 2 οχήματα και έκοψαν. Τουλάχιστον έκοψα και ζήταγα συγγνώμη!!!!![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Καλημερα!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Καλημερούδια σε όλους![]()
![]()
Ξεχάστε τις βροχές από δώ και πέρα:smilea:
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!